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Rights | Preview | Issue Date | Title | Author(s) | Type |
closedAccess |  | Aug-1993 | A study of the lipids and carotenoprotein in the prawn, Penaeus japonicus | Muriana, Francisco J. G. CSIC ORCID ; Ruiz-Gutiérrez, Valentina CSIC ; Gallardo Guerrero, Lourdes CSIC ORCID ; Mínguez Mosquera, María Isabel CSIC | artículo |
closedAccess |  | Sep-1992 | Action of chlorophylls on the stability of virgin olive oil | Gutiérrez-Rosales, Francisca CSIC ; Garrido-Fernández, Juan; Gallardo Guerrero, Lourdes CSIC ORCID ; Gandul-Rojas, Beatriz CSIC ORCID ; Mínguez Mosquera, María Isabel CSIC | artículo |
openAccess |  | Jun-2022 | Cambios de pigmentos clorofílicos y color de aceitunas verdes de mesa conservadas en salmuera | Berlanga-Del Pozo, Marta CSIC; Vergara-Domínguez, Honorio CSIC; Gallardo Guerrero, Lourdes CSIC ORCID ; Gandul-Rojas, Beatriz CSIC ORCID | póster de congreso |
openAccess |  | 17-Jul-2011 | Carotenoid composition in native and commercial potato (Solanum sp.) cultivars. | Fernández-Orozco, Rebeca CSIC; Gallardo Guerrero, Lourdes CSIC ORCID ; Hornero-Méndez, Dámaso CSIC ORCID | póster de congreso |
openAccess |  | 15-May-2016 | Carotenoid composition of strawberry tree (Arbutus unedo L.) fruits | Delgado-Pelayo, Raúl CSIC; Gallardo Guerrero, Lourdes CSIC ORCID ; Hornero-Méndez, Dámaso CSIC ORCID | artículo |
openAccess |  | 11-Nov-2017 | Carotenoides en agroalimentación y salud | Aguilar-Espinosa, Margarita; Alcalde, María Jesús; Alonso, Gonzalo L.; Álvarez, Rocío; Angaman, Djédoux Maxime; Arhazem, Oussama; Ávalos, Javier; Bagur, María José; Benítez-González, Ana; Berman, Judit; Bonet, María Luisa; Boronat, Albert CSIC ORCID; Cañas, José Antonio; Capell, Teresa; Cárdenas-Conejo, Yair; Carle, Reinhold; Cerda, Ariel; Chacón-Ordóñez, Tania; Christou, Paul; Cuéllar, Fabio A.; De Pourcq, Karel CSIC; Dias, Maria da Graça; Esquivel, Patricia; Estévez Santiago, Rocío CSIC ORCID; Farré, Gemma; Gallardo Guerrero, Lourdes CSIC ORCID ; Gámbaro, Adriana; Gandul-Rojas, Beatriz CSIC ORCID ; García Romero, Josefa; García-Rodríguez, María del Valle; Garrido-Fernández, Juan; Garza-Caligaris, Luz Elena; Gavilán Bravo, Andrés; Ginés, Rafael; Godoy-Hernández, Gregorio; Gómez-Gómez, Lourdes; Hempel, Judith; Heredia, Francisco José; Hernández-Gras, Francesc CSIC; Hornero-Méndez, Dámaso CSIC ORCID ; Izquierdo, Marisol; Jarén-Galán, Manuel CSIC ; Jiménez, Víctor M.; Lado, Joanna; Limón, M. Carmen; Lugo-Cervantes, Eugenia; Luque de Castro, María Dolores; Maldonado, Eliana M.; Mapelli-Brahm, Paula; Martínez Vázquez, Ana; Meléndez-Martínez, Antonio J.; Mellado-Ortega, Elena CSIC ORCID; Mercadante, Adriana Z.; Molina-Calle, María; Murillo, Enrique; Odorissi Xavier, Ana Augusta; Olmedilla-Alonso, Begoña CSIC ORCID; Ornelas-Paz, José de Jesús; Osorio, Coralia; Palou, Andreu; Pérez Gálvez, Antonio CSIC ORCID ; Ribot, Joan; Rivera-Madrid, Renata; Robaina, Lidia; Roca, María CSIC ORCID ; Rodrigo, María Jesús CSIC ORCID; Rodríguez-Concepción, Manuel ; Rubio-Moraga, Ángela; Ruiz-Sola, María Águila; Saavedra, Gloria F.; Salinas, M. Rosario; Schweiggert, Ralf M.; Simpson, Kevin; Stange, Claudia; Stinco, Carla M.; Vargas-Murga, Liliana; Vicario, Isabel M.; Zacarías, Lorenzo CSIC ORCID ; Zhu, Changfu; Zorrilla-Lopez, Uxue | libro |
openAccess |  | 15-Oct-2020 | Characterization and Processing of Table Olives: A Special Issue | Gandul-Rojas, Beatriz CSIC ORCID ; Gallardo Guerrero, Lourdes CSIC ORCID | artículo |
openAccess |  | 2014 | CHLOROPHYLL AND CAROTENOID PIGMENTS IN THE PEEL AND FLESH OF COMMERCIAL APPLE FRUITS VARIETIES. | Delgado-Pelayo, Raúl CSIC; Gallardo Guerrero, Lourdes CSIC ORCID ; Hornero-Méndez, Dámaso CSIC ORCID | artículo |
openAccess |  | 1-Jan-2015 | Composition of pigments and colour changes in green table olives related to processing type | Ramírez, Eva CSIC ; Gandul-Rojas, Beatriz CSIC ORCID ; Romero Barranco, Concepción CSIC ORCID ; Brenes Balbuena, Manuel CSIC ORCID ; Gallardo Guerrero, Lourdes CSIC ORCID | artículo |
openAccess |  | 20-Jun-2010 | Contribution of chloroplastic pigments and phenolic compounds to the antioxidant capacity of olive fruits during ripening | Fernández-Orozco, Rebeca CSIC; Roca, María CSIC ORCID ; Gandul-Rojas, Beatriz CSIC ORCID ; Gallardo Guerrero, Lourdes CSIC ORCID | póster de congreso |
openAccess |  | 1991 | Control de pigmentos clorofílicos y carotenoides por HPLC en el aceite de oliva virgen | Gandul-Rojas, Beatriz CSIC ORCID ; Gallardo Guerrero, Lourdes CSIC ORCID ; Garrido Fernández, J. CSIC ORCID ; Mínguez Mosquera, María Isabel CSIC | artículo |
closedAccess | | 2010 | Control of olive oil adulteration with copper-chlorophyll derivatives | Roca, María CSIC ORCID ; Gallardo Guerrero, Lourdes CSIC ORCID ; Mínguez Mosquera, María Isabel CSIC; Gandul-Rojas, Beatriz CSIC ORCID | artículo |
openAccess |  | 16-Feb-2012 | Detección de la adulteración del color de aceitunes verdes de mesa con el colorante E-141ii | Gandul-Rojas, Beatriz CSIC ORCID ; Roca, María CSIC ORCID ; Gallardo Guerrero, Lourdes CSIC ORCID | póster de congreso |
closedAccess | | Jan-2012 | Detection of the color adulteration of green table olives with copper chlorophyllin complexes (E-141ii colorant) | Gandul-Rojas, Beatriz CSIC ORCID ; Roca, María CSIC ORCID ; Gallardo Guerrero, Lourdes CSIC ORCID | artículo |
closedAccess | | 2002 | Differences in the Activity of Superoxide Dismutase, Polyphenol Oxidase and Cu-Zn Content in the Fruits of Gordal and Manzanilla Olive Varieties | Hornero-Méndez, Dámaso CSIC ORCID ; Gallardo Guerrero, Lourdes CSIC ORCID ; Jarén-Galán, Manuel CSIC ; Mínguez Mosquera, María Isabel CSIC | artículo |
closedAccess | | Sep-2011 | DPPH-scavenging capacity of chloroplastic pigments and phenolic compounds of olive fruits (cv. Arbequina) during ripening | Fernández-Orozco, Rebeca CSIC; Roca, María CSIC ORCID ; Gandul-Rojas, Beatriz CSIC ORCID ; Gallardo Guerrero, Lourdes CSIC ORCID | artículo |
openAccess |  | 2015 | Effect of boiling on the total phenolic, anthocyanin and carotenoid
concentrations of potato tubers from selected cultivars and
introgressed breeding lines from native potato species | Tierno, Roberto; Hornero-Méndez, Dámaso CSIC ORCID ; Gallardo Guerrero, Lourdes CSIC ORCID ; López-Pardo, Raquel; Ruiz de Galarreta, José Ignacio | artículo |
openAccess |  | 14-Aug-2008 | Effect of phenolic compounds present in olive pulp on peroxidase-chlorophyll bleaching activity | Gallardo Guerrero, Lourdes CSIC ORCID ; Gutiérrez-Rosales, Francisca CSIC ; Ríos-Martín, Juan José; Roca, María CSIC ORCID ; Mínguez Mosquera, María Isabel CSIC; Gandul-Rojas, Beatriz CSIC ORCID | póster de congreso |
openAccess | | 30-Oct-2018 | Effect of roasting conditions on pigment composition and some quality parameters of pistachio oil | Rabadán, Adrián; Gallardo Guerrero, Lourdes CSIC ORCID ; Gandul-Rojas, Beatriz CSIC ORCID ; Álvarez Ortí, Manuel; Pardo, José Emilio | artículo |
openAccess |  | 1-Oct-2006 | Estimation of digestive stability and bioavailability of chlorophylls by an in vitro digestion/Caco-2 cell culture model | Gallardo Guerrero, Lourdes CSIC ORCID ; Gandul-Rojas, Beatriz CSIC ORCID ; Mínguez Mosquera, María Isabel CSIC | póster de congreso |