English   español  

Browsing by Author rp05281

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 20 of 167  next >
RightsPreviewIssue DateTitleAuthor(s)Type
openAccess2Furogarlic.pdf.jpg20182-Furoylmethyl amino acids as indicators of Maillard reaction during the elaboration of black garlicRíos-Ríos, Karina L.; Vázquez-Barrios, M. Estela; Gaytán-Martínez, Marcela; Olano, Agustín  ; Montilla, Antonia  ; Villamiel, Mar  artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2007A GC method for simultaneous analysis of bornesitol, other polyalcohols and sugars in coffee and its substitutesRuiz-Matute, Ana I.  ; Montilla, Antonia  ; Castillo, M. Dolores del  ; Martínez-Castro, Isabel ; Sanz, M. Luz  artículo
openAccessA GC-FID.pdf.jpg2007A GC-FID method for analysis of lysinoalanineMontilla, Antonia  ; Gómez-Ruiz, José Ángel ; Olano, Agustín  ; Castillo, M. Dolores del  artículo
openAccesslactulosedairy.pdf.jpg2005A reliable gas capillary chromatographic determination of lactulose in dairy samplesMontilla, Antonia  ; Moreno, F. Javier ; Olano, Agustín  artículo
openAccesssustainable biotechnologicalrevised version.pdf.jpg2014A sustainable biotechnological process for the efficient synthesis of kojibioseDíez-Municio, M. ; Montilla, Antonia  ; Moreno, F. Javier ; Herrero, Miguel  artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2013Acute and repeated dose (28 days) oral safety studies of alibird in ratsCorzo, Nieves  ; Olano, Agustín  ; Montilla, Antonia  ; Recio, Isidra  ; Martínez-Maqueda, D. ; Miralles, Beatriz  ; Fornari, Tiziana  ; Rodríguez García-Risco, Mónica  ; González, Monserrat  ; Reglero, Guillermo  artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2014Air-borne ultrasound application in the convective drying of strawberryGamboa-Santos, Juliana ; Montilla, Antonia  ; Cárcel, Juan A.; Villamiel, Mar  ; García-Pérez, José V.artículo
openAccesspurified whey permeate.pdf.jpg2017An efficient process for obtaining prebiotic oligosaccharides derived from lactulose using isomerized and purified whey permeateSabater, Carlos ; Olano, Agustín  ; Prodanov, M.  ; Montilla, Antonia  ; Corzo, Nieves  artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2016Análisis reológico de pectinas industriales procedentes de subproductos de cítricosMoreno Botella, Rodrigo María  ; Montilla, Antonia  ; Villamiel, Mar  póster de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2012Analysis of quality indicators in crunchy vegetable snacksSoria, Ana C.  ; Megías-Pérez, Roberto ; Gamboa-Santos, Juliana ; Villamiel, Mar  ; Montilla, Antonia  póster de congreso
openAccessstructuraloligosacchalactos.pdf.jpg2014Analysis, structural characterization, and bioactivity of oligosaccharides derived from lactoseMoreno, F. Javier ; Montilla, Antonia  ; Villamiel, Mar  ; Corzo, Nieves  ; Olano, Agustín  artículo
openAccess2012Aplicación de ultrasonidos de potencia al secado convectivo de fresasGamboa-Santos, Juliana ; Montilla, Antonia  ; Villamiel, Mar  ; García-Pérez, José V.póster de congreso
openAccessultrasonidos en la deshidratación.pdf.jpgNov-2012Aplicación de ultrasonidos de potencia en el pretratamiento y la deshidratación de hortalizas y frutasGamboa-Santos, Juliana ; Montilla, Antonia  ; Cárcel, Juan A.; García-Pérez, José V.; Villamiel, Mar  artículo
openAccessagroprodu.pdf.jpg2018Applications of ultrasound in the extraction of pectin from agro-food by-productsVillamiel, Mar  ; Muñoz-Almagro, Nerea ; Wilde, Peter J.; Montilla, Antonia  comunicación de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2015Aprovechamiento de subproductos de la industria láctea y de soja para la obtención de oligosacáridos prebióticosCorzo-Martínez, Marta ; Campos, Gema ; Luscher, Alice; Rivas, Blanca de las ; Muñoz, Rosario ; Montilla, Antonia  ; Moreno, F. Javier comunicación de congreso
openAccess2015Assessment of high intensity ultrasound impact on citrus and apple pectin structure and propertiesMuñoz-Almagro, Nerea ; Montilla, Antonia  ; Moreno, F. Javier ; Villamiel, Mar  póster de congreso
openAccesspulse flours.pdf.jpg2017Assessment of Maillard reaction evolution, prebiotic carbohydrates, antioxidant activity and α-amylase inhibition in pulse floursMoussou, Nadia; Corzo-Martínez, Marta ; Sanz, M. Luz  ; Zaidi, Farid; Montilla, Antonia  ; Villamiel, Mar  artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2013Bacteriological, biochemical, and immunological modifications in human colostrum after holder pasteurisationMontilla, Antonia  ; Corzo, Nieves  artículo
openAccessextremely preterm infants.pdf.jpg2015Bacteriological, biochemical, and immunological properties of colostrum and mature milk from mothers of extremely preterm infantsMoles, Laura; Manzano, Susana; Fernández, Leónides; Montilla, Antonia  ; Corzo, Nieves  ; Ares, Susana; Rodríguez, Juan M.; Espinosa-Martos, Ireneartículo
openAccessMARINE CHITOSAN.pdf.jpg2013Biological effects and extraction processes used to obtain marine chitosanMontilla, Antonia  ; Ruiz-Matute, Ana I.  ; Corzo, Nieves  capítulo de libro