English   español  

Navegación por Autor rp05221

Ir a: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
O introducir las primeras letras:  
Mostrando resultados 1 a 20 de 153  Siguiente >
DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
openAccess20082S albumin storage proteins: what makes them food allergens?Moreno, F. Javier ; Clemente, AlfonsoArtículo
openAccesslactulosedairy.pdf.jpg2005A reliable gas capillary chromatographic determination of lactulose in dairy samplesMontilla, Antonia  ; Moreno, F. Javier ; Olano, Agustín  Artículo
openAccesssustainable biotechnologicalrevised version.pdf.jpg2014A sustainable biotechnological process for the efficient synthesis of kojibioseDíez-Municio, M. ; Montilla, Antonia  ; Moreno, F. Javier ; Herrero, Miguel  Artículo
openAccessPósterKYO.pdf.jpg2016Actividades carbohidrasas de un extracto intestinal de rata y del preparado digestivo Kyo-dophilus®Ferreira, Alvaro ; Moreno, F. Javier ; Olano, Agustín  ; Villamiel, Mar  Póster
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2014Acute oral safety study of sodium caseinate glycosylated via Maillard reaction with galactose in ratsAnadón, A.; Martínez, Maria A.; Ares, I.; Castellano, Victor; Martínez-Larrañaga, M. R.; Corzo-Martínez, Marta ; Moreno, F. Javier ; Villamiel, Mar  Artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2012Analysis of dietary sugars in beverages by Gas ChromatographyHernández-Hernández, Oswaldo  ; Moreno, F. Javier ; Sanz, M. Luz Capítulo de libro
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2010Analysis of glycated sodium caseinate proteins by MALDI-MS and LC-ESI-MSCorzo-Martínez, Marta ; Galindo-Iranzo, Plácido ; Lebrón-Aguilar, Rosa ; Villamiel, Mar  ; Moreno, F. Javier Póster
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2001Analysis of monosaccharides in bovine, caprine and ovine κ-casein macropeptide by gas chromatographyMoreno, F. Javier ; Villamiel, Mar  ; López-Fandiño, Rosina ; Olano, Agustín  Artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2014Analysis, structural characterization, and bioactivity of oligosaccharides derived from lactoseMoreno, F. Javier ; Montilla, Antonia  ; Villamiel, Mar  ; Corzo, Nieves  ; Olano, Agustín  Artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2009Application of liquid chromatography-tandem mass spectrometry for the characterization of galactosylated and tagatosylated beta-lactoglobulin peptides derived from in vitro gastrointestinal digestionCorzo-Martínez, Marta ; Lebrón-Aguilar, Rosa ; Villamiel, Mar  ; Quintanilla-López, Jesús Eduardo ; Moreno, F. Javier Artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2015Aprovechamiento de subproductos de la industria láctea y de soja para la obtención de oligosacáridos prebióticosCorzo-Martínez, Marta ; Campos, Gema ; Luscher, Alice; Rivas, Blanca de las ; Muñoz, Rosario ; Montilla, Antonia  ; Moreno, F. Javier Comunicación de congreso
openAccessAssessmentendogenous.pdf.jpg2017Assessment of endogenous allergenicity of genetically modified plants exemplified by soybean – Where do we stand?Selb, Regina; Wal, J. M.; Moreno, F. Javier ; Lovik, Martinus; Mills, Clare; Hoffmann-Sommergruber, Karin; Fernandez, AntonioArtículo
openAccess2015Assessment of high intensity ultrasound impact on citrus and apple pectin structure and propertiesMuñoz-Almagro, Nerea ; Montilla, Antonia  ; Moreno, F. Javier ; Villamiel, Mar  Póster
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2005Assessment of initial stages of Maillard reaction in dehydrated onion and garlic samplesCardelle-Cobas, Alejandra ; Moreno, F. Javier ; Corzo, Nieves  ; Olano, Agustín  ; Villamiel, Mar  Artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2012Assessment of interfacial and foaming properties of bovine sodium caseinate glycated with galactoseCorzo-Martínez, Marta ; Carrera Sánchez, Cecilio; Villamiel, Mar  ; Rodríguez Patino, Juan Miguel; Moreno, F. Javier Artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2012Assessment of interfacial and foaming properties of bovine sodium caseinate glycated with galactoseCorzo-Martínez, Marta ; Carrera Sánchez, Cecilio; Villamiel, Mar  ; Rodríguez Patino, Juan Miguel; Moreno, F. Javier Póster
openAccess2016Assessment of the in vitro prebiotic potencial of novel oligosaccharides enzymatically synthesized using microbial transglycosidases acting on sucroseDíez-Municio, M. ; Kolida, Sofía; Herrero, Miguel  ; Olano, Agustín  ; Rastall, Robert A.; Moreno, F. Javier Póster
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2006Assessment of the Maillard reaction of fructose and lysine by analysis of 2-furoylmethyl-amino acidsCastillo, M. Dolores del  ; Silván, José Manuel  ; Amigo-Benavent, Miryam; Moreno, F. Javier ; Olano, Agustín  Póster
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2006Calidad nutricional, antigenicidad y funcionalidad de bebidas de sojaAmigo-Benavent, Miryam; Silván, José Manuel  ; Villamiel, Mar  ; Castillo, M. Dolores del  ; Moreno, F. Javier Póster
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2001Caracterización y funcionalidad de los caseinmacropéptidos bovino, ovino y caprino y de sus derivados glicosilados mediante reacción de MaillardMoreno, F. Javier Tesis