English   español  

Navegación por Autor rp04482

Ir a: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
O introducir las primeras letras:  
Mostrando resultados 1 a 20 de 38  Siguiente >
DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
openAccessCarotenoides en agroalimentacion y salud IBERCAROT.pdf.jpg11-nov-2017Carotenoides en agroalimentación y saludAguilar-Espinosa, Margarita; Alcalde, María Jesús; Alonso, Gonzalo Luis; Álvarez, Rocío; Angaman, Djédoux Maxime; Arhazem, Oussama; Ávalos, Javier; Bagur, María José; Benítez-González, Ana; Berman, Judit; Bonet, María Luisa; Boronat, Albert ; Canas, Jose A.; Capell, Teresa; Cárdenas-Conejo, Yair; Carle, Reinhold; Cerda, Ariel; Chacón-Ordóñez, Tania; Christou, Paul; Cuéllar, Fabio A.; De Pourcq, Karel; Dias, Maria da Graça; Esquivel, Patricia; Estévez-Santiago, Rocío; Farre, Gemma; Gallardo Guerrero, Lourdes  ; Gámbaro, Adriana; Gandul-Rojas, Beatriz  ; García Romero, Josefa; García-Rodríguez, María del Valle; Garrido-Fernández, Juan; Garza-Caligaris, Luz Elena; Gavilán Bravo, Andrés; Ginés, Rafael; Godoy-Hernández, Gregorio; Gómez-Gómez, Lourdes; Hempel, Judith; Heredia, Francisco José; Hernández-Gras, Francesc; Hornero-Méndez, Dámaso  ; Izquierdo, Marisol; Jarén-Galán, Manuel  ; Jiménez, Víctor M.; Lado, Joanna; Limón, M. Carmen; Lugo-Cervantes, Eugenia; Luque de Castro, María Dolores; Maldonado, Eliana M.; Mapelli-Brahm, Paula; Martínez Vázquez, Ana; Meléndez-Martínez, Antonio J.; Mellado-Ortega, Elena; Mercadante, Adriana Z.; Molina-Calle, María; Murillo, Enrique; Odorissi Xavier, Ana Augusta; Olmedilla-Alonso, Begoña; Ornelas-Paz, José de Jesús; Osorio, Coralia; Palou, Andreu; Pérez Gálvez, Antonio ; Ribot, Joan; Rivera-Madrid, Renata; Robaina, Lidia; Roca, María ; Rodrigo, María Jesús ; Rodríguez-Concepción, Manuel ; Rubio-Moraga, Ángela; Ruiz-Sola, María Águila; Saavedra, Gloria F.; Salinas, M. Rosario; Schweiggert, Ralf M.; Simpson, Kevin; Stange, Claudia; Stinco, Carla M.; Vargas-Murga, Liliana; Vicario, Isabel M. ; Zacarías, Lorenzo ; Zhu, Changfu; Zorrilla-Lopez, UxueLibro
openAccessPostprint_Food_Chem_2015_v166_p115.pdf.jpg1-ene-2015Composition of pigments and colour changes in green table olives related to processing typeRamírez, Eva ; Gandul-Rojas, Beatriz  ; Romero, Concepción; Brenes Balbuena, Manuel ; Gallardo Guerrero, Lourdes  Artículo
openAccessChloroplastic_Pigments.pdf.jpg20-jun-2010Contribution of chloroplastic pigments and phenolic compounds to the antioxidant capacity of olive fruits during ripeningFernández-Orozco, Rebeca ; Roca, María ; Gandul-Rojas, Beatriz  ; Gallardo Guerrero, Lourdes  Póster
openAccessHPLC.pdf.jpg1991Control de pigmentos clorofílicos y carotenoides por HPLC en el aceite de oliva virgenGandul-Rojas, Beatriz  ; Gallardo Guerrero, Lourdes  ; Garrido Fernández, J. ; Mínguez Mosquera, María Isabel Artículo
closedAccess2010Control of olive oil adulteration with copper-chlorophyll derivativesRoca, María ; Gallardo Guerrero, Lourdes  ; Mínguez Mosquera, María Isabel ; Gandul-Rojas, Beatriz  Artículo
openAccessPostprint_Food_Res_Int_2014_V65_P199.pdf.jpg2014Decoloration kinetics of chlorophylls and carotenoids in virgin olive oil by autoxidationAparicio-Ruiz, R. ; Gandul-Rojas, Beatriz  Artículo
openAccessColorante_E-141ii.pdf.jpg16-feb-2012Detección de la adulteración del color de aceitunes verdes de mesa con el colorante E-141iiGandul-Rojas, Beatriz  ; Roca, María ; Gallardo Guerrero, Lourdes  Póster
closedAccessene-2012Detection of the color adulteration of green table olives with copper chlorophyllin complexes (E-141ii colorant)Gandul-Rojas, Beatriz  ; Roca, María ; Gallardo Guerrero, Lourdes  Artículo
closedAccesssep-2011DPPH-scavenging capacity of chloroplastic pigments and phenolic compounds of olive fruits (cv. Arbequina) during ripeningFernández-Orozco, Rebeca ; Roca, María ; Gandul-Rojas, Beatriz  ; Gallardo Guerrero, Lourdes  Artículo
embargoedAccess30-oct-2018Effect of roasting conditions on pigment composition and some quality parameters of pistachio oilRabadán, Adrián; Gallardo Guerrero, Lourdes  ; Gandul-Rojas, Beatriz  ; Álvarez Ortí, Manuel; Pardo, José EmilioArtículo
openAccessCaco-2.pdf.jpg1-oct-2006Estimation of digestive stability and bioavailability of chlorophylls by an in vitro digestion/Caco-2 cell culture modelGallardo Guerrero, Lourdes  ; Gandul-Rojas, Beatriz  ; Mínguez Mosquera, María Isabel Póster
closedAccesssep-2011Formation of oxidised chlorophyll catabolites in olivesVergara-Domínguez, Honorio ; Gandul-Rojas, Beatriz  ; Roca, María Artículo
openAccessTable_olive_processing.pdf.jpg14-jun-2004Individual behavior of olive fruits during table olive processingGandul-Rojas, Beatriz  ; Jarén-Galán, Manuel  ; Mínguez Mosquera, María Isabel Póster
closedAccess24-jun-2009Influence of the Chlorophyll Pigment Structure on Its Transfer from an Oily Food Matrix to Intestinal Epithelium CellsGandul-Rojas, Beatriz  ; Gallardo Guerrero, Lourdes  ; Mínguez Mosquera, María Isabel Artículo
openAccessCarotenoides_agroaliment_salud_Cap20.pdf.jpg11-nov-2017Metabolismo de carotenoides en el fruto del olivo y sus modificaciones en el procesado industrialRoca, María ; Gallardo Guerrero, Lourdes  ; Gandul-Rojas, Beatriz  Capítulo de libro
openAccessWO2010119162A1.pdf.jpg21-oct-2010Method for detecting copper complexes of chlorophyll in vegetable oilsRoca, María ; Gallardo Guerrero, Lourdes  ; Gandul-Rojas, Beatriz  Solicitud de patente
openAccessWO2017114994A1.pdf.jpg6-jul-2017Method for the optimisation of organoleptic properties in vegetable products containing chlorophyllous pigmentsGandul-Rojas, Beatriz  ; Vergara-Domínguez, Honorio ; Gallardo Guerrero, Lourdes  Solicitud de patente
openAccessEP3398441A1.pdf.jpg31-jul-2017Method for the optimisation of organoleptic properties in vegetable products containing chlorophyllous pigmentsGandul-Rojas, Beatriz  ; Vergara-Domínguez, Honorio ; Gallardo Guerrero, Lourdes  Patente
embargoedAccessjun-2018Pigment changes during preservation of green table olive specialities treated with alkali and without fermentation: Effect of thermal treatments and storage conditionsGandul-Rojas, Beatriz  ; Gallardo Guerrero, Lourdes  Artículo
openAccessPostprint_Food_Res_Int_2014_v65_p224.pdf.jpgnov-2014Pigment changes during processing of green table olive specialities treated with alkali and without fermentationGandul-Rojas, Beatriz  ; Gallardo Guerrero, Lourdes  Artículo