English   español  

Browsing by Author rp01301

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 20 of 105  next >
RightsPreviewIssue DateTitleAuthor(s)Type
openAccessbacteriocin_gene_Campelo.pdf.jpg28-May-2014A bacteriocin gene cluster able to enhance plasmid maintenance in Lactococcus lactisCampelo, Ana B. ; Roces, Clara ; Mohedano Bonillo, Mari Luz ; López, Paloma ; Rodríguez González, Ana ; Martínez Fernández, Beatriz  artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg22-May-2015A novel bacteriocin produced by Lactobacillus plantarum LpU4 as a valuable candidate for biopreservation in artisanal raw milk cheeseMilioni, C.; Martínez Fernández, Beatriz  ; Degl’ Innocenti, S.; Turchi, B.; Fratini, F.; Cerri, D.; Fischetti, R.artículo
openAccessactividades_antimicrobianas_Rodriguez.pdf.jpgSep-2009Actividades antimicrobianas derivadas de fagos y su aplicación como bioconservantes alimentariosRodríguez, Lorena ; Martínez Fernández, Beatriz  ; Rodríguez González, Ana ; García Suárez, María Pilar póster de congreso
openAccess2018_AE_CES.pdf.jpg5-Nov-2018Adaptive Evolution of Industrial Lactococcus lactis Under Cell Envelope Stress Provides Phenotypic DiversityLópez-González, María Jesús; Escobedo, Susana; Rodríguez González, Ana ; Rute Neves, Ana; Janzen, Thomas; Martínez Fernández, Beatriz  artículo
openAccessantimicrobial_ activity_rodriguez.pdf.jpgDec-2009Antimicrobial activity of phage lytic proteins against Staphylococcus aureus in dairy productsRodríguez, Lorena ; Martínez Fernández, Beatriz  ; Rodríguez González, Ana ; García Suárez, María Pilar póster de congreso
openAccessantimicrobial_potentia_Garcia.pdf.jpgAug-2009Antimicrobial potential of Staphylococcus aureus Bacteriophages in food biopreservationGarcía Suárez, María Pilar ; Martínez Fernández, Beatriz  ; Rodríguez, Lorena ; Rodríguez González, Ana comunicación de congreso
openAccessGutierrez et al. FoodControlListeria2017(DigitalCSIC).pdf.jpg2017Applicability of commercial phage-based products against Listeria monocytogenes for improvement of food safety in Spanish dry-cured ham and food contact surfacesGutiérrez, Diana ; Lorena Rodríguez-Rubio; Lucía Fernández; Martínez Fernández, Beatriz  ; Ana Rodríguez; Pilar Garcíaartículo
openAccessArtilysation_of_endolysin-Rodriguez_Rubio.pdf.jpg26-Oct-2016'Artilysation' of endolysin λSa2lys strongly improves its enzymatic and antibacterial activity against streptococciRodríguez, Lorena ; Gutiérrez, Diana ; Martínez Fernández, Beatriz  ; Rodríguez González, Ana ; García Suárez, María Pilar artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgMar-2014Assessment of potential probiotic properties and multiple bacteriocin encoding-genes of the technological performing strain Enterococcus faecium MMRARehaiem, Amel; Ben Belgacem; Zouhaier; Reza Edalatian, Mohammad; Martínez Fernández, Beatriz  ; Rodríguez González, Ana ; Manai, Mohamed; Pérez Guerra, Nelsonartículo
openAccessausencia_ftsH_Roces.pdf.jpgJul-2013La ausencia de ftsH impide la liberación de viriones TP712 en Lactococcus lactisRoces, Clara ; Campelo, Ana B. ; Rodríguez González, Ana ; García Suárez, María Pilar ; Wegmann, Udo; Chapot-Chartier, Marie-Pierre; Martínez Fernández, Beatriz  comunicación de congreso
closedAccess23-Jun-2016La ausencia de la proteasa FtsH inhibe la lisis durante la infección de Lactococcus lactis por el bacteriófago TP712Roces, Clara ; Campelo, Ana B. ; Escobedo, Susana; García Suárez, María Pilar  ; Rodríguez González, Ana ; Martínez Fernández, Beatriz  comunicación de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg25-Nov-2015Bacterias lácticas y cultivos iniciadoresMartínez Fernández, Beatriz  comunicación de congreso
openAccessbea tesis.pdf.jpg1996Bacteriocinas de Lactococcus lactis aislados de quesos asturianos: Nisina Z y Lactococina 972Martínez Fernández, Beatriz  tesis doctoral
openAccessbacteriocinas_BAL_Martinez.pdf.jpgNov-2009Bacteriocinas del BAL contra la pared... celularMartínez Fernández, Beatriz  ; Roces, Clara ; Campelo, Ana B. ; Suárez Fernández, Juan Evaristo ; Rodríguez González, Ana comunicación de congreso
closedAccess17-May-2018Bacteriocinas y bacteriofagos: ¿aliados en bioconservación?Rodríguez-Rubio, Lorena; García Suárez, María Pilar  ; Rodríguez González, Ana ; Martínez Fernández, Beatriz  comunicación de congreso
closedAccess13-Jul-2016Bacteriocinas y sus aplicaciones en biotecnología de alimentosMartínez Fernández, Beatriz  comunicación de congreso
closedAccess29-Jun-2015Bacteriocinas, algo más que antimicrobianosLópez-González, M.J.; Escobedo, Susana; Campelo, Ana B. ; Rodríguez González, Ana ; Martínez Fernández, Beatriz  comunicación de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2012Bacteriophage performance against Staphylococcus aureus in milk is improved by high hydrostatic pressure treatmentsTabla, R.; Martínez Fernández, Beatriz  ; Rebollo, B.; González, J.; Ramírez, M. R.; Roa, I.; Rodríguez González, Ana ; García Suárez, María Pilar artículo
openAccessbacteriophage_virion_rodriguez.pdf.jpgSep-2012Bacteriophage virion-associated peptidoglycan hydrolases: potential new enzybioticsRodríguez, Lorena ; Martínez Fernández, Beatriz  ; Donovan, David M.; Rodríguez González, Ana ; García Suárez, María Pilar artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgFeb-2012Bacteriophages as biocontrol agents in dairy processingGarcía Suárez, María Pilar ; Martínez Fernández, Beatriz  ; Rodríguez, Lorena ; Gutiérrez, Diana ; Rodríguez González, Ana capítulo de libro