English   español  

Browsing by Author rp00721

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 20 of 192  next >
RightsPreviewIssue DateTitleAuthor(s)Type
openAccessA generic procedure to monitor.pdf.jpg2009A generic procedure to monitor Maillard-derived Xuorescent compounds in cookies by Xow-injection analysisCalvarro, J.; Gökmen, V.; Morales, F. J.  artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1997A kinetic study on 5-hydroxymethylfurfural formation in Spanish UHT milk stored at different temperaturesMorales, F. J.  ; Romero, Carmen; Jiménez Pérez, Salvio artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2006A new application of a commercial microtiter plate-based assay for assessing the antimicrobial activity of Maillard reaction productsRufián Henares, J. A.; Morales, F. J.  artículo
openAccessA new approach based.pdf.jpg7-May-2013A new approach based on off-line coupling of high-performance liquid chromatography with gas chromatography ¿ mass spectrometry to determine acrylamide in coffee brewBlanch, Gracia P.  ; Morales, F. J.  ; Peña Moreno, F. de la ; Ruiz del Castillo, M. Luisa  comunicación de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgJan-2013A new approach based on off-line coupling of high-performance liquid chromatography with gas chromatography-mass spectrometry to determine acrylamide in coffee brewBlanch, Gracia P.  ; Morales, F. J.  ; Peña Moreno, F. de la ; Ruiz del Castillo, M. Luisa  artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1998A study on advanced Maillard reaction in heated casein/sugar solutions: Colour formationMorales, F. J.  ; Van Boekel, M. A.artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1997A study on advanced maillard reaction in heated casein/sugar solutions: Fluorescence accumulationMorales, F. J.  ; Van Boekel, M. A.artículo
openAccessacrimalinves.pdf.jpg2019Acrilamida en alimentos: una visión desde la investigación científicaMorales, F. J.  ; Mesías, Marta  ; Delgado Andrade, Cristina trabajo de divulgación
openAccessAcrilamida.pdf.jpg2004Acrilamida ¿un riesgo para el consumidor?Morales, F. J.  ; Rufián Henares, J. A.artículo
openAccessIF_AGROCSIC_3.pdf.jpgJun-2004Acrilamida ¿un riesgo para la salud del consumidor?Morales, F. J.  ; Rufián Henares, J. A.artículo
openAccessSCIACRILAMIDARESTAURANTES.pdf.jpg2019Acrylamide content in French fries prepared in food service establishmentsMesías, Marta  ; Delgado Andrade, Cristina ; Holgado, Francisca  ; Morales, F. J.  artículo
openAccessSCIACRILAMIDAPATATASINVIERNO.pdf.jpg2018Acrylamide content in French fries prepared in households: A pilot study in Spanish homesMesías, Marta  ; Delgado Andrade, Cristina ; Holgado, Francisca  ; Morales, F. J.  artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2007Acrylamide content of selected Spanish foods: Survey of biscuits and bread derivativesRufián Henares, J. A.; Arribas Lorenzo, Gema ; Morales, F. J.  artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2009Acrylamide formation in a cookie system as influenced by the oil phenol profile and degree of oxidationArribas Lorenzo, Gema ; Fogliano, V.; Morales, F. J.  artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2015Acrylamide in Bakery ProductsMesías, Marta  ; Morales, F. J.  capítulo de libro
openAccessacrylamide0719.pdf.jpg2019Acrylamide in biscuits commercialised in Spain: a view of the Spanish market from 2007 to 2019Mesías, Marta  ; Morales, F. J.  ; Delgado Andrade, Cristina artículo
openAccessAcrylamide_coffee_vending.pdf.jpg3-Feb-2016Acrylamide in coffee: Estimation of exposure from vending machinesMesías, Marta  ; Morales, F. J.  artículo
openAccessAcrylamide_in_commercial_potato_crisps.pdf.jpgJul-2015Acrylamide in commercial potato crisps from Spanish market: Trends from 2004 to 2014 and assessment of the dietary exposureMesías, Marta  ; Morales, F. J.  artículo
openAccessacrylacanteen.pdf.jpg2020Acrylamide in French fries prepared at primary school canteensMesías, Marta  ; Delgado Andrade, Cristina ; Holgado, Francisca  ; Morales, F. J.  artículo
openAccessNOISI-14-2008-ALIMENTARIA-Acrilamida-IMSP-IF.pdf.jpgMay-2008Actuaciones sobre la presencia de acrilamida en alimentos comercializados en EspañaMorales, F. J.  ; Arribas Lorenzo, Gema ; Jiménez Pérez, Salvio ; Jiménez Navarro, P.; Alarcón Serrano, E.; Borge Larrañaga, J.; Martín Gutiérrez, M. Justinaartículo