Buscar en:

Empiece una nueva busqueda
Add/Remove Filters (2 filters currently applied)

Resultados 1-10 de 10.
 |  Relevancia

 

  • Anterior
  • 1
  • Siguiente
Resultados por ítem:
DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
1openAccessPostprint_2017_JSciFoodAgric_V97_P1725.pdf.jpg2017Quantification of bioactive compounds in Picual and Arbequina olive leaves and fruitRomero Barranco, Concepción CSIC ORCID ; Medina Pradas, Eduardo CSIC ORCID ; Mateo, Mª Antonia; Brenes Balbuena, Manuel CSIC ORCID artículo
2openAccessPostP_2020_LWT_V118_108870.pdf.jpgene-2020Effect of calcium on the preservation of green olives intended for black ripe olive processing under free-sodium chloride conditionsGarcía-Serrano, Pedro CSIC; Romero Barranco, Concepción CSIC ORCID ; Medina Pradas, Eduardo CSIC ORCID ; García García, Pedro CSIC ORCID CVN ; Castro Gómez-Millán, Antonio de CSIC ORCID ; Brenes Balbuena, Manuel CSIC ORCID artículo
3openAccessPostP_2018_EJLST_V120_1700368.pdf.jpgabr-2018Residual Olive Paste as a Source of Phenolic Compounds and Triterpenic AcidsMedina Pradas, Eduardo CSIC ORCID ; Romero Barranco, Concepción CSIC ORCID ; Brenes Balbuena, Manuel CSIC ORCID artículo
4openAccessPostP_2020_AWM_V227_105833.pdf.jpg20-ene-2020Chemical composition of table olive wastewater and its relationship with the bio-fortifying capacity of tomato (Solanum lycopersicum L.) plantsSantos, Berta de los; Medina Pradas, Eduardo CSIC ORCID ; Brenes Balbuena, Manuel CSIC ORCID ; Aguado, Ana; García García, Pedro CSIC ORCID CVN ; Romero Barranco, Concepción CSIC ORCID artículo
5openAccessGrasas_Aceites_2017_V68_e182.pdf.jpg2017An explanation for the natural de-bittering of Hurma olives during ripening on the treeSusamci, E.; Romero Barranco, Concepción CSIC ORCID ; Tuncay, O.; Brenes Balbuena, Manuel CSIC ORCID artículo
6openAccessPostP_2018_JSFA_V98_P4653.pdf.jpg1-sep-2018Influence of iron redox state on black ripe olive processingGarcía García, Pedro CSIC ORCID CVN ; Romero Barranco, Concepción CSIC ORCID ; Brenes Balbuena, Manuel CSIC ORCID artículo
7openAccessPostP_JSFA_V98_P225.pdf.jpgene-2018New by‐products rich in bioactive substances from the olive oil mill processingRomero Barranco, Concepción CSIC ORCID ; Medina Pradas, Eduardo CSIC ORCID ; Mateo, María Antonia; Brenes Balbuena, Manuel CSIC ORCID artículo
8closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg30-jun-2020Chemical hydrolysis of oleuropein affected by the type of organic acidRomero Barranco, Concepción CSIC ORCID ; García García, Pedro CSIC ORCID CVN ; Brenes Balbuena, Manuel CSIC ORCID artículo
9openAccess2145701_B1.pdf.jpg1-feb-2001Procedimiento de obtención de hidroxitirosol a partir de hueso de aceitunaFernández-Bolaños Guzmán, Juan CSIC ORCID ; Heredia Moreno, Antonia CSIC ; Brenes Balbuena, Manuel CSIC ORCID ; Guillén Bejarano, Rafael CSIC ORCID ; Rodríguez-Arcos, Rocío CSIC ORCID ; Felizón Becerra, Blanca CSICpatente
10openAccessLWT_2023_V184_115098.pdf.jpg15-jul-2023Phenolic and oleosidic compounds in different parts of Spanish olive cultivars: Influence of maturation and processingBrenes-Álvarez, Mercedes CSIC ORCID; Romero Barranco, Concepción CSIC ORCID ; Medina Pradas, Eduardo CSIC ORCID ; Brenes Balbuena, Manuel CSIC ORCID artículo