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1openAccessFABT2018-Collar.pdf.jpg2-jun-2018Value-Added of Heat Moisture Treated Mixed Flours in Wheat-Based Matrices: a Functional and Nutritional ApproachCollar, Concha CSIC ORCID; Armero, Enrique CSICartículo
2openAccessJFSA 2015-Matos.pdf.jpg2014Understanding gluten-free dough for reaching breads with physical quality and nutritional balanceMatos, María Estela CSIC; Rosell, Cristina M. CSIC ORCID artículo
3closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgoct-1993Biochemical and technological characteristics of frozen microbial concentrates for breadmakingMartínez-Anaya, María Antonia; Pitarch, B.; González, Francisco J.; Benedito Mengod, Carmen artículo
4closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgene-2003Changes of wheat dough and bread quality and structure as a result of germinated pea flour additionSadowska, Jadwiga; Błaszczak, Wioletta; Fornal, Józef; Vidal-Valverde, Concepción CSIC ; Frías, Juana CSIC ORCID artículo
5closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgdic-2000The baking process of wheat rolls followed by cryo scanning electron microscopyRojas, Jose A.; Rosell, Cristina M. CSIC ORCID ; Benedito Mengod, Carmen ; Pérez Munuera, Isabel; Lluch, María Ángelesartículo
6openAccessIFSET 2019-Gonzalez.pdf.jpg21-mar-2018Insects as ingredients for bakery goods. A comparison study of H. illucens, A. domestica and T. molitor floursGonzález, Cristina M.; Garzón, Raquel CSIC ORCID ; Rosell, Cristina M. CSIC ORCID artículo
7openAccessEFRT 241 2015.pdf.jpg27-may-2015Effect of tef [Eragrostis tef (Zucc.) Trotter] grain flour addition on viscoelastic properties and stickiness of wheat dough matrices and bread loaf volumeAbebe, Workineh; Ronda, Felicidad; Villanueva, Marina; Collar, Concha CSIC ORCIDartículo
8closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgene-2001Influence of hydrocolloids on dough rheology and bread qualityRosell, Cristina M. CSIC ORCID ; Rojas, Jose A.; Benedito Mengod, Carmen artículo