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1openAccessCereal Chemistry-2006-83-655-662-Preprint.pdf.jpgnov-2006Formation of Homopolymers and Heteropolymers Between Wheat Flour and Several Protein Sources by Transglutaminase-Catalyzed Cross-LinkingBonet, Arturo; Blaszczak, W.; Rosell, Cristina M. CSIC ORCID artículo
2openAccess2215482_B1.pdf.jpg16-dic-2005Composición mejoradora de masas para panadería y pasteleríaRosell, Cristina M. CSIC ORCID ; Solís Nadal, Daniel Rafaelpatente
3openAccessJ Cereal Science-Wholemeal wheat bread.pdf.jpg7-jul-2009Wholemeal wheat bread: A comparison of different breadmaking processes and fungal phytase additionRosell, Cristina M. CSIC ORCID ; Santos, Eva; Sanz Penella, Juan Mario CSIC; Haros, Monika CSIC ORCID artículo
4openAccessEuropean Food Research and Technology- 2006-223-333-340.pdf.jpgjul-2006Mixing properties of fibre-enriched wheat bread doughs: A response surface methodology studyRosell, Cristina M. CSIC ORCID ; Santos, Eva; Collar, Concha CSIC ORCIDartículo
5closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg20-may-2003Commercial Starters in SpainRosell, Cristina M. CSIC ORCID ; Benedito Mengod, Carmen capítulo de libro
6closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2001Experimental approach to optimize the use of α-amylases in breadmakingRosell, Cristina M. CSIC ORCID ; Haros, Monika CSIC ORCID ; Escrivá, Consuelo; Benedito Mengod, Carmen artículo
7openAccessInt J Food Science and Technology-2009-Effect of temperature and consistency on wheat dough.pdf.jpgmar-2009Effect of temperature and consistency on wheat dough performanceRosell, Cristina M. CSIC ORCID ; Collar, Concha CSIC ORCIDartículo
8openAccesslibro panificacion-2009.pdf.jpgsep-2009Alternativas tecnológicas para la elaboración y la conservación de productos panificadosRibotta, Pablo D.; Tadini, Carmen Cecilia; de Alcântara Pessoa Filho, Pedro; Gularte, Márcia Arocha; Collar, Concha CSIC ORCID; Galotto, María José; Gómez Pallarés, Manuel; Guarda, Abel; Guzmán, Romel; Lappe–Oliveras, Patricia; León, Alberto Edel; Rosell, Cristina M. CSIC ORCID ; Moreno Terrazas, Rubén; Oliete, Bonastre; Pedroza Islas, Ruth; Pérez, Gabriela T.; Pérez Sira, Elevina E.; Quezada-Gallo, Jesús Alberto; Sívoli, Liliam; Tadini, Carmen Cecilia; Añón, María Cristinalibro
9closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgdic-2000The baking process of wheat rolls followed by cryo scanning electron microscopyRojas, Jose A.; Rosell, Cristina M. CSIC ORCID ; Benedito Mengod, Carmen ; Pérez Munuera, Isabel; Lluch, María Ángelesartículo
10openAccessEuropean Food Research and Technology-2008-227-1205-1213.pdf.jpgago-2008Breadmaking performance of protein enriched, gluten-free breadsMarco, Cristina; Rosell, Cristina M. CSIC ORCID artículo
11closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgnov-2002Effect of the addition of different fibres on wheat dough performance and bread qualityWang, Jinshui; Rosell, Cristina M. CSIC ORCID ; Benedito Mengod, Carmen artículo
12openAccessJournal of Sensory Studies-2009-24-204.pdf.jpg2009The attitudes of European consumers toward innovation in bread; interest of the consumers toward selected quality attributesLambert, J.L.; Le-Bail, A.; Zuniga, R.; van-Haesendonck, I.; van-Zeveren, E.; Rosell, Cristina M. CSIC ORCID ; Collar, Concha CSIC ORCID; Curic, D.; Galic, K.; Sikora, M.artículo
13closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgfeb-2001Role of maltodextrins in the staling of starch gelsRojas, Jose A.; Rosell, Cristina M. CSIC ORCID ; Benedito Mengod, Carmen artículo
14openAccess2129332_B1.pdf.jpg1-abr-2000Procedimiento para predicción de texturas y defectos en la fabricación de jamones curados y/o cocidosToldrá Vilardell, Fidel CSIC ORCID; Rosell, Cristina M. CSIC ORCID ; Flores Durán, Josépatente
15openAccessFood Reviews International-2007-23-303-319.pdf.jpgjul-2007Frozen Dough and Partially Baked Bread: An UpdateRosell, Cristina M. CSIC ORCID ; Gómez, Manuel CSIC ORCIDartículo
16closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2003Effect of freezing and frozen storage on the staling of part-baked breadBárcenas, María Eugenia; Haros, Monika CSIC ORCID ; Benedito Mengod, Carmen ; Rosell, Cristina M. CSIC ORCID artículo
17openAccessJ Food Engineering-2007-81-42-53.pdf.jpgjul-2007Improvement of dough rheology, bread quality and bread shelf-life by enzymes combinationCaballero, Pedro A.; Gómez, Manuel CSIC ORCID; Rosell, Cristina M. CSIC ORCID artículo
18openAccessCereal Chemistry-2008-85-59-64.pdf.jpgene-2008Effect of Transglutaminase on Protein Electrophoretic Pattern of Rice, Soybean, and Rice-Soybean BlendsMarco, Cristina; Pérez, Gabriela T.; León, Alberto Edel; Rosell, Cristina M. CSIC ORCID artículo
19closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1-jun-2002Improvement of flour quality through carbohydrases treatment during wheat temperingHaros, Monika CSIC ORCID ; Rosell, Cristina M. CSIC ORCID ; Benedito Mengod, Carmen artículo
20openAccessJFood Eng-INFLUENCE OF DIFFERENT HYDROCOLLOIDS ON MAJOR WHEAT.pdf.jpg24-mar-2009Influence of different hydrocolloids on major wheat dough components (gluten and starch)Bárcenas, María Eugenia; Keller, Jessica de la O.; Rosell, Cristina M. CSIC ORCID artículo
21openAccessJ Food Engineering-2008-88-94-103.pdf.jpgsep-2008Functional and rheological properties of protein enriched gluten free composite floursMarco, Cristina; Rosell, Cristina M. CSIC ORCID artículo
22closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2002Effect of different carbohydrases on fresh bread texture and bread stalingHaros, Monika CSIC ORCID ; Rosell, Cristina M. CSIC ORCID ; Benedito Mengod, Carmen artículo
23closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgene-2001Influence of hydrocolloids on dough rheology and bread qualityRosell, Cristina M. CSIC ORCID ; Rojas, Jose A.; Benedito Mengod, Carmen artículo
24openAccessEuropean Food Research and Technology-2007-224-525-534.pdf.jpgmar-2007Bread quality and dough rheology of enzyme-supplemented wheat flourCaballero, Pedro A.; Gómez, Manuel CSIC ORCID; Rosell, Cristina M. CSIC ORCID artículo
25openAccessLWT - Food Science and Technology-2008-41-1701-1709.pdf.jpgnov-2008Studies on cake quality made of wheat-chickpea flour blendsBonet, Arturo; Oliete, Bonastre; Rosell, Cristina M. CSIC ORCID ; Pando, Valentín; Fernández, Encarnaciónartículo
26closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2002Fitasa fúngica. Mejora nutricional y tecnología del pan integralHaros, Monika CSIC ORCID ; Rosell, Cristina M. CSIC ORCID ; Benedito Mengod, Carmen artículo
27openAccessFood Research International-2009-Physicochemical properties of commercial fibres from different.pdf.jpgene-2009Physico-chemical properties of commercial fibres from different sources: A comparative approachRosell, Cristina M. CSIC ORCID ; Santos, Eva; Collar, Concha CSIC ORCIDartículo
28closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgsep-2004Use of hydrocolloids as bread improvers in interrupted baking process with frozen storageBárcenas, María Eugenia; Benedito Mengod, Carmen ; Rosell, Cristina M. CSIC ORCID artículo
29closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg11-oct-2001Use of fungal phytase to improve breadmaking performance of whole wheat breadHaros, Monika CSIC ORCID ; Rosell, Cristina M. CSIC ORCID ; Benedito Mengod, Carmen artículo
30closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2002Detection of cereal protein alteration by using free zone capillary electrophoresisAja, S.; Rosell, Cristina M. CSIC ORCID ; Benedito Mengod, Carmen capítulo de libro
31openAccessJ Science Food Agricult-2007-87-1301-1307.pdf.jpgmay-2007Rebuilding gluten network of damaged wheat by means of glucose oxidase treatmentBonet, Arturo; Rosell, Cristina M. CSIC ORCID ; Pérez Munuera, Isabel; Hernando, Isabelartículo
32closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2001Fungal phytase as a potential breadmaking additiveHaros, Monika CSIC ORCID ; Rosell, Cristina M. CSIC ORCID ; Benedito Mengod, Carmen artículo
33openAccessJournal Cereal Science-2005-42-93-100.pdf.jpgjul-2005Effect of microbial transglutaminase on the rheological and thermal properties of insect damaged wheat flourCaballero, Pedro A.; Bonet, Arturo; Rosell, Cristina M. CSIC ORCID ; Gómez, Manuel CSIC ORCIDartículo
34openAccessWO2008000883A1.pdf.jpg3-ene-2008Composition of fibres for obtaining low-calorie, fibre-rich productsRosell, Cristina M. CSIC ORCID ; Collar, Concha CSIC ORCIDpatente
35openAccessJ Science Food Agricult-2007-87-2576-2582.pdf.jpgnov-2007Effect of microbial transglutaminase on the protein fractions of rice, pea and their blendsMarco, Cristina; Pérez, Gabriela T.; Ribotta, Pablo D.; Rosell, Cristina M. CSIC ORCID artículo
36closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgmar-2004Different hydrocolloids as bread improvers and antistaling agentsGuarda, Abel; Rosell, Cristina M. CSIC ORCID ; Benedito Mengod, Carmen ; Galotto, María Joséartículo
37openAccessFood Research International-2008-41-714.pdf.jpgago-2008Design of a quality index for the objective evaluation of bread quality: Application to wheat breads using selected bake off technology for bread makingCuric, D.; Novotni, D.; Skevin, D.; Rosell, Cristina M. CSIC ORCID ; Collar, Concha CSIC ORCID; Le-Bail, A.; Colic-Baric, I.; Gabric, D.artículo
38openAccessFood Chemistry-2006-99-408-415.pdf.jpg2006Glucose oxidase effect on dough rheology and bread quality: A study from macroscopic to molecular levelBonet, Arturo; Rosell, Cristina M. CSIC ORCID ; Caballero, Pedro A.; Gómez, Manuel CSIC ORCID; Pérez Munuera, Isabel; Lluch, María Ángelesartículo
39openAccessMolina Cereal Chem 2009.pdf.jpgjul-2009Breadmaking Use of Andean Crops Quinoa, Kañiwa, Kiwicha, and TarwiRosell, Cristina M. CSIC ORCID ; Cortez, Gladys; Repo-Carrasco, Ritvaartículo
40openAccesslibro panificacion-2007.pdf.jpg2007De tales harinas, tales panes. Granos, harinas y productos de panificación en IberoaméricaLeón, Alberto Edel; Rosell, Cristina M. CSIC ORCID ; Gómez Pallarés, Manuel; Brites, Carla; Haros, Monika CSIC ORCID ; Trigo, Maria João; Pedroza Islas, Ruth; Pérez Sira, Elevina E.; Gularte, Márcia Arocha; Igrejas, Gilberto; Collar, Concha CSIC ORCID; Repo-Carrasco, Ritva; Cortez, Gladys; Onofre Montes, Rafael; Quispe Villalpando, Lidia; Ramos Calderón, Isabel; Puppo, María Cecilia; Gularte, Márcia Arocha; Pérez, Gabriela T.; Ribotta, Pablo D.; Añón, María Cristina; Oliete, Bonastre; Ronayne, Patricia; Benedito Mengod, Carmen libro
41openAccessJ Food Engineering- 2008-84-132-139.pdf.jpgene-2008Effect of different protein isolates and transglutaminase on rice flour propertiesMarco, Cristina; Rosell, Cristina M. CSIC ORCID artículo
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