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Título
Autor(es)
Tipo
1
closedAccess
1997
Goat's milk stability during heat treatment: Effect of pH and phosphates
Montilla, Antonia
CSIC
ORCID
;
Calvo, Marta
CSIC
ORCID
artículo
2
closedAccess
1992
Microbiological and physicochemical characteristics of Gamonedo blue cheese during ripening
González de Llano, Dolores
CSIC
ORCID
;
Ramos González, María Mercedes
CSIC
;
Rodríguez González, Ana
CSIC
ORCID
;
Montilla, Antonia
CSIC
ORCID
;
Juárez, Manuela
CSIC
ORCID
artículo
3
closedAccess
1993
Rennet - Clotting properties and starter activity on milk acidified with carbon dioxide
Calvo, Marta
CSIC
ORCID
;
Montilla, Antonia
CSIC
ORCID
;
Olano, Agustín
CSIC
artículo
4
closedAccess
1995
Manufacture of cheese made from CO2-treated milk
Montilla, Antonia
CSIC
ORCID
;
Calvo, Marta
CSIC
ORCID
;
Olano, Agustín
CSIC
artículo
5
closedAccess
1996
Correlation between lactulose and furosine in UHT-heated milk
Montilla, Antonia
CSIC
ORCID
;
Calvo, Marta
CSIC
ORCID
;
Santa-María, Guillermo
CSIC
;
Corzo, Nieves
CSIC
ORCID
;
Olano, Agustín
CSIC
artículo
6
closedAccess
1995
Influence of heat treatments on whey protein denaturation and rennet clotting properties of cow's and goat's milk
Montilla, Antonia
CSIC
ORCID
;
Balcones, Elena
;
Olano, Agustín
CSIC
;
Calvo, Marta
CSIC
ORCID
artículo
7
closedAccess
1999
Lactic acid production and rheological properties of yogurt made from milk acidified with carbon dioxide
Calvo, Marta
CSIC
ORCID
;
Montilla, Antonia
CSIC
ORCID
;
Cobos, Angel
artículo
8
closedAccess
1997
Effect of the protein content and dilution on the lactulose/furosine ratio in heat-treated milk
Montilla, Antonia
CSIC
ORCID
;
Olano, Agustín
CSIC
artículo
9
closedAccess
1996
Evolution of the microbiological and biochemical characteristics of Afuega'l Pitu cheese during ripening
Cuesta, Paloma
;
Fernández-García, Estrella
CSIC
;
González de Llano, Dolores
CSIC
ORCID
;
Montilla, Antonia
CSIC
ORCID
;
Rodríguez González, Ana
CSIC
ORCID
artículo
10
openAccess
1995
Isolation and characterization of temperate and virulent bacteriophages of Lactobacillus plantarum
Caso, Jose L.
;
González de los Reyes-Gavilán, Clara
CSIC
ORCID
;
Herrero, Monica
;
Montilla, Antonia
CSIC
ORCID
;
Rodríguez González, Ana
CSIC
ORCID
;
Suárez Fernández, Juan Evaristo
CSIC
artículo
Explorar
Por tipo de contenido
328811
Publications
3630
Researcher profiles
1624
Collections
191
Communities
178
Groups
105
Projects
Autor
6
Calvo, Marta
5
Olano, Agustín
3
Rodríguez González, Ana
2
González de Llano, Dolores
1
Balcones, Elena
1
Caso, Jose L.
1
Cobos, Angel
1
Corzo, Nieves
1
Cuesta, Paloma
1
Fernández-García, Estrella
.
siguiente >
Palabras clave
2
Goat’s milk
1
Bacteriophages
1
Characterization
1
Cheeses
1
Clotting time
1
CO2-acidified milk
1
Furosine
1
Heat stability
1
Isolation
1
Lactic acid
.
siguiente >
Fecha de Publicación
1
1999
2
1997
2
1996
3
1995
1
1993
1
1992