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1closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1997Goat's milk stability during heat treatment: Effect of pH and phosphatesMontilla, Antonia CSIC ORCID ; Calvo, Marta CSIC ORCID artículo
2closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1992Microbiological and physicochemical characteristics of Gamonedo blue cheese during ripeningGonzález de Llano, Dolores CSIC ORCID ; Ramos González, María Mercedes CSIC ; Rodríguez González, Ana CSIC ORCID; Montilla, Antonia CSIC ORCID ; Juárez, Manuela CSIC ORCID artículo
3closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1993Rennet - Clotting properties and starter activity on milk acidified with carbon dioxideCalvo, Marta CSIC ORCID ; Montilla, Antonia CSIC ORCID ; Olano, Agustín CSIC artículo
4closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1995Manufacture of cheese made from CO2-treated milkMontilla, Antonia CSIC ORCID ; Calvo, Marta CSIC ORCID ; Olano, Agustín CSIC artículo
5closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1996Correlation between lactulose and furosine in UHT-heated milkMontilla, Antonia CSIC ORCID ; Calvo, Marta CSIC ORCID ; Santa-María, Guillermo CSIC; Corzo, Nieves CSIC ORCID ; Olano, Agustín CSIC artículo
6closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1995Influence of heat treatments on whey protein denaturation and rennet clotting properties of cow's and goat's milkMontilla, Antonia CSIC ORCID ; Balcones, Elena; Olano, Agustín CSIC ; Calvo, Marta CSIC ORCID artículo
7closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1999Lactic acid production and rheological properties of yogurt made from milk acidified with carbon dioxideCalvo, Marta CSIC ORCID ; Montilla, Antonia CSIC ORCID ; Cobos, Angelartículo
8closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1997Effect of the protein content and dilution on the lactulose/furosine ratio in heat-treated milkMontilla, Antonia CSIC ORCID ; Olano, Agustín CSIC artículo
9closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1996Evolution of the microbiological and biochemical characteristics of Afuega'l Pitu cheese during ripeningCuesta, Paloma; Fernández-García, Estrella CSIC; González de Llano, Dolores CSIC ORCID ; Montilla, Antonia CSIC ORCID ; Rodríguez González, Ana CSIC ORCIDartículo
10openAccessisolaplantar.pdf.jpg1995Isolation and characterization of temperate and virulent bacteriophages of Lactobacillus plantarumCaso, Jose L.; González de los Reyes-Gavilán, Clara CSIC ORCID ; Herrero, Monica; Montilla, Antonia CSIC ORCID ; Rodríguez González, Ana CSIC ORCID; Suárez Fernández, Juan Evaristo CSICartículo