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Título
Autor(es)
Tipo
1
openAccess
1999
A proteolytic effect of Oenococcus oeni on the nitrogenous macromolecular fraction of red wine
Manca de Nadra, María Cristina
;
Farías, María Eugenia
;
Moreno-Arribas, M. Victoria
CSIC
ORCID
;
Pueyo Pérez, Encarnación
CSIC
;
Polo, María Carmen
artículo
2
openAccess
1997
Capillary electrophoretic analysis of wine proteins. Modifications during the manufacture of sparkling wines
Luguera, C.
;
Moreno-Arribas, M. Victoria
CSIC
ORCID
;
Pueyo Pérez, Encarnación
CSIC
;
Polo, María Carmen
artículo
3
closedAccess
jul-1990
Evolution of the volatile components of an artisanal blue cheese during ripening
González de Llano, Dolores
CSIC
ORCID
;
Ramos González, María Mercedes
CSIC
;
Polo, María Carmen
;
Sanz, Jesús
;
Martínez-Castro, Isabel
CSIC
artículo
4
openAccess
1998
Changes in the amino acid composition of the different nitrogenous fractions during the aging of wine with yeasts
Moreno-Arribas, M. Victoria
CSIC
ORCID
;
Pueyo Pérez, Encarnación
CSIC
;
Polo, María Carmen
;
Martín-Álvarez, Pedro J.
CSIC
ORCID
artículo
5
closedAccess
1991
Composition of Tartrate Precipitates in White Wines used for Making Spanish Sparkling Wine
Correa-Gorospe, I.
;
Polo, María Carmen
;
Rodríguez Badiola, Eduardo
CSIC
;
Rodríguez Clemente, Rafael
CSIC
artículo
6
openAccess
1996
Peptides in musts and wines. Changes during the manufacture of cavas (Sparkling wines)
Moreno-Arribas, M. Victoria
CSIC
ORCID
;
Pueyo Pérez, Encarnación
CSIC
;
Polo, María Carmen
artículo
7
closedAccess
1998
Fractionation and partial characterization of protein fractions present at different stages of the production of sparkling wines
Luguera, C.
;
Moreno-Arribas, M. Victoria
CSIC
ORCID
;
Pueyo Pérez, Encarnación
CSIC
;
Bartolomé, Begoña
CSIC
ORCID
;
Polo, María Carmen
artículo
8
closedAccess
dic-1991
Free and total amino acids in the non-protein fraction of an artisan blue cheese during ripening
González de Llano, Dolores
CSIC
ORCID
;
Polo, María Carmen
;
Ramos González, María Mercedes
CSIC
;
Martín-Álvarez, Pedro J.
CSIC
ORCID
artículo
9
closedAccess
ago-1991
Production, isolation and identification of low molecular mass peptides from blue cheese by high performance liquid chromatography
González de Llano, Dolores
CSIC
ORCID
;
Polo, María Carmen
;
Ramos González, María Mercedes
CSIC
artículo
Explorar
Por tipo de contenido
328719
Publications
3629
Researcher profiles
1624
Collections
191
Communities
178
Groups
105
Projects
Autor
5
Moreno-Arribas, M. Victoria
5
Pueyo Pérez, Encarnación
3
González de Llano, Dolores
3
Ramos González, María Mercedes
2
Luguera, C.
2
Martín-Álvarez, Pedro J.
1
Bartolomé, Begoña
1
Correa-Gorospe, I.
1
Farías, María Eugenia
1
Manca de Nadra, María Cristina
.
siguiente >
Palabras clave
3
Peptides
3
Wine
2
Cava
2
Must
1
Amino Acid Content
1
Amino acids
1
Aminoacid
1
Biological activities
1
Blue cheeses
1
Capillary electrophoresis
.
siguiente >
Fecha de Publicación
1
1999
2
1998
1
1997
1
1996
3
1991
1
1990