Buscar en:

Empiece una nueva busqueda
Add/Remove Filters (2 filters currently applied)

Resultados 1-9 de 9.
 |  Relevancia

 

  • Anterior
  • 1
  • Siguiente
Resultados por ítem:
DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
1openAccess1999A proteolytic effect of Oenococcus oeni on the nitrogenous macromolecular fraction of red wineManca de Nadra, María Cristina; Farías, María Eugenia; Moreno-Arribas, M. Victoria CSIC ORCID ; Pueyo Pérez, Encarnación CSIC; Polo, María Carmenartículo
2openAccess1997Capillary electrophoretic analysis of wine proteins. Modifications during the manufacture of sparkling winesLuguera, C.; Moreno-Arribas, M. Victoria CSIC ORCID ; Pueyo Pérez, Encarnación CSIC; Polo, María Carmenartículo
3closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgjul-1990Evolution of the volatile components of an artisanal blue cheese during ripeningGonzález de Llano, Dolores CSIC ORCID ; Ramos González, María Mercedes CSIC ; Polo, María Carmen; Sanz, Jesús; Martínez-Castro, Isabel CSIC artículo
4openAccess1998Changes in the amino acid composition of the different nitrogenous fractions during the aging of wine with yeastsMoreno-Arribas, M. Victoria CSIC ORCID ; Pueyo Pérez, Encarnación CSIC; Polo, María Carmen; Martín-Álvarez, Pedro J. CSIC ORCIDartículo
5closedAccess1991Composition of Tartrate Precipitates in White Wines used for Making Spanish Sparkling WineCorrea-Gorospe, I.; Polo, María Carmen; Rodríguez Badiola, Eduardo CSIC; Rodríguez Clemente, Rafael CSIC artículo
6openAccess1996Peptides in musts and wines. Changes during the manufacture of cavas (Sparkling wines)Moreno-Arribas, M. Victoria CSIC ORCID ; Pueyo Pérez, Encarnación CSIC; Polo, María Carmenartículo
7closedAccess1998Fractionation and partial characterization of protein fractions present at different stages of the production of sparkling winesLuguera, C.; Moreno-Arribas, M. Victoria CSIC ORCID ; Pueyo Pérez, Encarnación CSIC; Bartolomé, Begoña CSIC ORCID ; Polo, María Carmenartículo
8closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgdic-1991Free and total amino acids in the non-protein fraction of an artisan blue cheese during ripeningGonzález de Llano, Dolores CSIC ORCID ; Polo, María Carmen; Ramos González, María Mercedes CSIC ; Martín-Álvarez, Pedro J. CSIC ORCIDartículo
9closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgago-1991Production, isolation and identification of low molecular mass peptides from blue cheese by high performance liquid chromatographyGonzález de Llano, Dolores CSIC ORCID ; Polo, María Carmen; Ramos González, María Mercedes CSIC artículo