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Título
Autor(es)
Tipo
1
openAccess
sep-2008
Functional and rheological properties of protein enriched gluten free composite flours
Marco, Cristina
;
Rosell, Cristina M.
CSIC
ORCID
artículo
2
openAccess
dic-2011
Rheological Properties Of Rice-Soybean Protein Composite Flours Assessed By Mixolab® And Ultrasound
Rosell, Cristina M.
CSIC
ORCID
;
Marco, Cristina
;
García Álvarez, J.
;
Salazar, J.
artículo
3
openAccess
ene-2008
Effect of Transglutaminase on Protein Electrophoretic Pattern of Rice, Soybean, and Rice-Soybean Blends
Marco, Cristina
;
Pérez, Gabriela T.
;
León, Alberto Edel
;
Rosell, Cristina M.
CSIC
ORCID
artículo
4
openAccess
ago-2008
Breadmaking performance of protein enriched, gluten-free breads
Marco, Cristina
;
Rosell, Cristina M.
CSIC
ORCID
artículo
5
openAccess
ene-2008
Effect of different protein isolates and transglutaminase on rice flour properties
Marco, Cristina
;
Rosell, Cristina M.
CSIC
ORCID
artículo
6
openAccess
nov-2007
Effect of microbial transglutaminase on the protein fractions of rice, pea and their blends
Marco, Cristina
;
Pérez, Gabriela T.
;
Ribotta, Pablo D.
;
Rosell, Cristina M.
CSIC
ORCID
artículo
Explorar
Por tipo de contenido
329011
Publications
3638
Researcher profiles
1625
Collections
191
Communities
178
Groups
108
Projects
Autor
2
Pérez, Gabriela T.
1
García Álvarez, J.
1
León, Alberto Edel
1
Ribotta, Pablo D.
1
Salazar, J.
Palabras clave
6
Transglutaminase
4
Rice flour
3
Proteins
3
Rheology
2
Electrophoresis
2
Pea
2
Rice
2
Soybean
1
Functional properties
1
Gluten-free composite flours
.
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Fecha de Publicación
1
2011
4
2008
1
2007