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1openAccesselderly people.pdf.jpg2015Presence of galactooligosaccharides and furosine in special dairy products designed for elderly peopleMontilla, Antonia CSIC ORCID ; Megías-Pérez, Roberto CSIC ORCID; Olano, Agustín CSIC ; Villamiel, Mar CSIC ORCID artículo
2closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1986Analysis of free carbohydrates in milk using micropacked columnsOlano, Agustín CSIC ; Calvo, Marta CSIC ORCID ; Reglero, Guillermo CSIC ORCID artículo
3closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2006Determination of oligosaccharides by conventional high-resolution gas chromatographyMontilla, Antonia CSIC ORCID ; Lagemaat, Jürgen van; Olano, Agustín CSIC ; Castillo, M. Dolores del CSIC ORCID artículo
4closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgago-1993Proteolysis during storage of UHT milk: differences between whole and skim milkLópez-Fandiño, Rosina CSIC ORCID ; Olano, Agustín CSIC ; Corzo, Nieves CSIC ORCID ; Ramos González, María Mercedes CSIC artículo
5closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgoct-2000Micellar changes induced by high pressure. Influence in the proteolytic activity and organoleptic properties of milkGarcía-Risco, Mónica R. CSIC ; Olano, Agustín CSIC ; Ramos González, María Mercedes CSIC ; López-Fandiño, Rosina CSIC ORCID artículo
6closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1997Effect of the protein content and dilution on the lactulose/furosine ratio in heat-treated milkMontilla, Antonia CSIC ORCID ; Olano, Agustín CSIC artículo
7closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2016Obtención de pecto-oligosacáridos (pos) a partir de subproductos de cítricos y manzana mediante la utilización de enzimas comercialesSabater, Carlos CSIC ORCID ; Ferreira-Lazarte, Alvaro CSIC ORCID ; Ruiz Aceituno, Laura CSIC ORCID ; Olano, Agustín CSIC ; Montilla, Antonia CSIC ORCID ; Corzo, Nieves CSIC ORCID póster de congreso
8closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1999Determination of maltodextrins in enteral formulations by three different chromatographic methodsMoreno, F. Javier CSIC ORCID ; Olano, Agustín CSIC ; Santa-María, Guillermo CSIC; Corzo, Nieves CSIC ORCID artículo
9closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1987Identification of the components of aldoses in a tautomeric equilibrium mixture as their trimethylsilyl ethers by capillary gas chromatographyPáez, M. I.; Martínez-Castro, Isabel CSIC ; Sanz Perucha, Jesús CSIC; Olano, Agustín CSIC ; Garciá-Raso, A.; Saura-Calixto, F.artículo
10openAccessPósterKYO.pdf.jpg2016Actividades carbohidrasas de un extracto intestinal de rata y del preparado digestivo Kyo-dophilus®Ferreira-Lazarte, Alvaro CSIC ORCID ; Moreno, F. Javier CSIC ORCID ; Olano, Agustín CSIC ; Villamiel, Mar CSIC ORCID póster de congreso
11closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1989Kinetics of lactulose, galactose and epilactose formation during heat-treatment of milkOlano, Agustín CSIC ; Calvo, Marta CSIC ORCID artículo
12closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1989Effect of thermal treatments on the determination of bovine milk added to ovine or caprine milkCalvo, Marta CSIC ORCID ; Amigo, Lourdes CSIC ORCID ; Olano, Agustín CSIC ; Martín-Álvarez, Pedro J. CSIC ORCID; Ramos González, María Mercedes CSIC artículo
13closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2017Assessment of in vitro digestibility of dietary carbohydrates using rat small intestinal extractFerreira-Lazarte, Alvaro CSIC ORCID ; Olano, Agustín CSIC ; Villamiel, Mar CSIC ORCID ; Moreno, F. Javier CSIC ORCID artículo
14closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1992Effect of storage temperature on lactulose and 5-hydroxymethylfurfural in UHT milkJiménez Pérez, Salvio CSIC ORCID; Corzo, Nieves CSIC ORCID ; Morales, F. J. CSIC ORCID ; Delgado, T.; Olano, Agustín CSIC artículo
15openAccessScientific reports.pdf.jpg2019Trans-β-galactosidase activity of pig enzymes embedded in the small intestinal brush border membrane vesiclesJulio-González, L. C. CSIC ORCID; Hernández-Hernández, Oswaldo CSIC ORCID ; Moreno, F. Javier CSIC ORCID ; Olano, Agustín CSIC ; Jimeno, M. Luisa CSIC ORCID; Corzo, Nieves CSIC ORCID artículo
16openAccessusemanufact.pdf.jpg1995The use of grape must in the elaboration of yoghurt. Changes of carbohydrate composition during manufactureCalvo, Marta CSIC ORCID ; Ordóñez, J. A.; Olano, Agustín CSIC artículo
17openAccessJulio Gonzalez et al  2020 Food Res Int 129 108811.pdf.jpg2020Hydrolysis and transgalactosylation catalysed by β-galactosidase from brush border membrane vesicles isolated from pig small intestine: A study using lactulose and its mixtures with lactose or galactose as substratesJulio-González, L. C. CSIC ORCID; Hernández-Hernández, Oswaldo CSIC ORCID ; Moreno, F. Javier CSIC ORCID ; Jimeno, M. Luisa CSIC ORCID; Doyagüez, Elisa G. CSIC; Olano, Agustín CSIC ; Corzo, Nieves CSIC ORCID artículo
18closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2016Purificación de galactooligosacáridos derivados de lactulosa mediante fermentación con levaduras y posterior tratamiento con carbón activoJulio-González, L. C. CSIC ORCID; Corzo, Nieves CSIC ORCID ; Corzo, Nieves CSIC ORCID ; Olano, Agustín CSIC póster de congreso
19openAccessfurosinemarket.pdf.jpg2018Furosine and HMF determination in prebiotic-supplemented infant formula from Spanish marketSabater, Carlos CSIC ORCID ; Montilla, Antonia CSIC ORCID ; Ovejero, Adrián; Prodanov, M. CSIC ORCID ; Olano, Agustín CSIC ; Corzo, Nieves CSIC ORCID artículo
20closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2010Evaluación in Vitro de las propiedades de fermentación de oligosacáridos derivados de la lactulosaCardelle-Cobas, Alejandra CSIC ORCID; Rastall, Robert A.; Olano, Agustín CSIC ; Villamiel, Mar CSIC ORCID ; Corzo, Nieves CSIC ORCID comunicación de congreso
21closedAccess2009Identification of Oligosaccharides Formed during Stachyose Hydrolysis by Pectinex Ultra SP-LMontilla, Antonia CSIC ORCID ; Corzo, Nieves CSIC ORCID ; Olano, Agustín CSIC ; Jimeno, M. Luisa CSIC ORCIDartículo
22closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgjun-1993Accelerated ripening of Manchego type cheese by added commercial enzyme preparation from Aspergillus oryzaeFernández-García, Estrella CSIC; Olano, Agustín CSIC ; Cabezudo Ibáñez, María Dolores CSIC; Martín-Álvarez, Pedro J. CSIC ORCID; Ramos González, María Mercedes CSIC artículo
23closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2011Effect of reaction conditions on lactulose-derived trisaccharides obtained by transgalactosylation with β-galactosidase of Kluyveromyces lactisCardelle-Cobas, Alejandra CSIC ORCID; Corzo, Nieves CSIC ORCID ; Martínez-Villaluenga, Cristina CSIC ORCID ; Olano, Agustín CSIC ; Villamiel, Mar CSIC ORCID artículo
24openAccessGraphic revised version.pdf.jpg2014Synthesis and characterization of isomaltulose-derived oligosaccharides produced by transglucosylation reaction of Leuconostoc mesenteroides dextransucraseBarea-Alvarez, Montserrat CSIC; Benito, Maria Teresa CSIC ORCID; Olano, Agustín CSIC ; Jimeno, M. Luisa CSIC ORCID; Moreno, F. Javier CSIC ORCID artículo
25closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1992Determination of free carbohydrates and Amadori compounds formed at the early stages of non-enzymic browningOlano, Agustín CSIC ; Santa-María, Guillermo CSIC; Corzo, Nieves CSIC ORCID ; Calvo, Marta CSIC ORCID ; Martínez-Castro, Isabel CSIC ; Jimeno, M. Luisa CSIC ORCIDartículo
26openAccess2018_Fernandez_FM OA.pdf.jpg2018A galacto-oligosaccharides preparation derived from lactulose protects against colorectal cancer development in an animal modelFernández, Javier; Moreno, F. Javier CSIC ORCID ; Olano, Agustín CSIC ; Clemente, Alfonso CSIC ORCID; Villar, Claudio J.; Lombó, Felipeartículo
27closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2015GC-FID determination of monosaccharides from apple and citrus pectin hydrolyzates produced by three commercial enzyme preparationsFerreira-Lazarte, Alvaro CSIC ORCID ; Corzo, Nieves CSIC ORCID ; Olano, Agustín CSIC ; Montilla, Antonia CSIC ORCID póster de congreso
28closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2008Formation of new oligosaccharides with potential prebiotic character from lactulose and Pectinex Ultra sp-lCardelle-Cobas, Alejandra CSIC ORCID; Martínez-Villaluenga, Cristina CSIC ORCID ; Montilla, Antonia CSIC ORCID ; Villamiel, Mar CSIC ORCID ; Olano, Agustín CSIC ; Corzo, Nieves CSIC ORCID comunicación de congreso
29closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2012Isolation of prebiotic carbohydrates by supercritical fluid extraction. Scaling-up and economical feasibilityMontañés, Fernando CSIC ORCID; Fornari, Tiziana CSIC ; Olano, Agustín CSIC ; Ibáñez, Elena CSIC ORCID artículo
30closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1995Influence of heat treatments on whey protein denaturation and rennet clotting properties of cow's and goat's milkMontilla, Antonia CSIC ORCID ; Balcones, Elena; Olano, Agustín CSIC ; Calvo, Marta CSIC ORCID artículo
31closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1988Enzyme accelerated ripening of Spanish hard cheeseFernández-García, Estrella CSIC; Ramos González, María Mercedes CSIC ; Polo, María Carmen; Juárez, Manuela CSIC ORCID ; Olano, Agustín CSIC artículo
32closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2013Galacto-oligosaccharides derived from lactulose exert a selective stimulation on the growth of Bifidobacterium animalis in the large intestine of growing ratsMarín-Manzano, M. Carmen CSIC; Abecia, Leticia CSIC ORCID; Hernández-Hernández, Oswaldo CSIC ORCID ; Sanz, M. Luz CSIC ORCID ; Montilla, Antonia CSIC ORCID ; Olano, Agustín CSIC ; Rubio, Luis A. CSIC ORCID ; Moreno, F. Javier CSIC ORCID ; Clemente, Alfonso CSIC ORCIDartículo
33openAccessprocessingkineticfuroylmethyl.pdf.jpg2014Impact of processing conditions on the kinetic of vitamin C degradation and 2-furoylmethyl amino acid formation in dried strawberriesGamboa-Santos, Juliana CSIC; Megías-Pérez, Roberto CSIC ORCID; Soria, Ana C. CSIC ORCID ; Olano, Agustín CSIC ; Montilla, Antonia CSIC ORCID ; Villamiel, Mar CSIC ORCID artículo
34closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgene-1988Comparative studies on "acid-stable, heat-stable polypeptides" of ovine, caprine and bovine milksRamos González, María Mercedes CSIC ; Sánchez, Rosa M.; Olano, Agustín CSIC ; Sanz, Jesús; Martínez-Castro, Isabel CSIC artículo
35closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2010Role of pyridoxamine in the formation of the amadori/heyns compounds and aggregates during the glycation of β-lactoglobulin with galactose and tagatoseCorzo-Martínez, Marta CSIC ORCID; Moreno, F. Javier CSIC ORCID ; Olano, Agustín CSIC ; Villamiel, Mar CSIC ORCID artículo
36closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1987Chromatographic determination of lactuloseMartínez-Castro, Isabel CSIC ; Calvo, Marta CSIC ORCID ; Olano, Agustín CSIC artículo
37closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1985Obtention of beta-lactose, lactulose and mixtures of fructose and galactose from deproteinized cheese wheyLópez Covarrubias, S. J.; Olano, Agustín CSIC ; Juárez, Manuela CSIC ORCID artículo
38closedAccess30-ene-20092-Furoylmethyl amino acids, hydroxymethylfurfural, carbohydrates and B-carotene as quality markers of dehydrated carrotsSoria, Ana C. CSIC ORCID ; Olano, Agustín CSIC ; Frías, Juana CSIC ORCID ; Peñas, Elena CSIC ORCID ; Villamiel, Mar CSIC ORCID artículo
39closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2009Comparison of fractionation techniques to obtain prebiotic galactooligosaccharidesHernández-Hernández, Oswaldo CSIC ORCID ; Ruiz-Matute, Ana I. CSIC ORCID ; Olano, Agustín CSIC ; Moreno, F. Javier CSIC ORCID ; Sanz, M. Luz CSIC ORCID artículo
40openAccesscommercialinfantformulas.pdf.jpg2016Quantification of prebiotics in commercial infant formulasSabater, Carlos CSIC ORCID ; Prodanov, M. CSIC ORCID ; Olano, Agustín CSIC ; Corzo, Nieves CSIC ORCID ; Montilla, Antonia CSIC ORCID artículo
41closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2010Characterization of novel galactooligosaccharides derived from lactuloseHernández-Hernández, Oswaldo CSIC ORCID ; Moreno, F. Javier CSIC ORCID ; Montilla, Antonia CSIC ORCID ; Clemente, Alfonso CSIC ORCID; Olano, Agustín CSIC ; Sanz, M. Luz CSIC ORCID póster de congreso
42closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1992Kinetics of galactose and tagatose formation during heat-treatment of milkTroyano, Esperanza CSIC; Martínez-Castro, Isabel CSIC ; Olano, Agustín CSIC artículo
43closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1987Thermal degradation of different crystalline forms of lactosePáez, M. I.; Martínez-Castro, Isabel CSIC ; Olano, Agustín CSIC artículo
44closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2005Egg shell as catalyst of lactose isomerisation to lactuloseMontilla, Antonia CSIC ORCID ; Castillo, M. Dolores del CSIC ORCID ; Sanz, M. Luz CSIC ORCID ; Olano, Agustín CSIC artículo
45openAccesstrinitrobenzenesulfonic.pdf.jpg2014Intestinal anti-inflammatory effects of oligosaccharides derived from lactulose in the trinitrobenzenesulfonic acid model of rat colitisAlgieri, Francesca; Rodríguez-Nogales, Alba; Garrido-Mesa, Natividad; Vezza, Teresa; Garrido-Mesa, José; Utrilla, Pilar M.; Montilla, Antonia CSIC ORCID ; Cardelle-Cobas, Alejandra CSIC ORCID; Olano, Agustín CSIC ; Corzo, Nieves CSIC ORCID ; Guerra-Hernández, Eduardo; Zarzuelo, Antonio; Rodriguez-Cabezas, M. Elena; Gálvez, Julioartículo
46openAccesshydrolysiscitrusapplepectins.pdf.jpg2016GC-MS and HPAEC-PAD characterization of pectic oligosaccharides (POS) derived from hydrolysis of citrus and apple pectinsSabater, Carlos CSIC ORCID ; Ferreira-Lazarte, Alvaro CSIC ORCID ; Ruiz Aceituno, Laura CSIC ORCID ; Olano, Agustín CSIC ; Montilla, Antonia CSIC ORCID ; Corzo, Nieves CSIC ORCID presentación
47openAccessstructuraloligosacchalactos.pdf.jpg2014Analysis, structural characterization, and bioactivity of oligosaccharides derived from lactoseMoreno, F. Javier CSIC ORCID ; Montilla, Antonia CSIC ORCID ; Villamiel, Mar CSIC ORCID ; Corzo, Nieves CSIC ORCID ; Olano, Agustín CSIC artículo
48closedAccess2008Enzymatic synthesis and identification of two trisaccharides produced from lactulose by transgalactosylationMartínez-Villaluenga, Cristina CSIC ORCID ; Cardelle-Cobas, Alejandra CSIC ORCID; Olano, Agustín CSIC ; Villamiel, Mar; Jimeno, M. Luisa CSIC ORCID; Corzo, Nieves CSIC ORCID artículo
49closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1986Modifications and interactions of lactose with mineral components of milk during heating processesMartínez-Castro, Isabel CSIC ; Olano, Agustín CSIC ; Corzo, Nieves CSIC ORCID artículo
50closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1996Correlation between lactulose and furosine in UHT-heated milkMontilla, Antonia CSIC ORCID ; Calvo, Marta CSIC ORCID ; Santa-María, Guillermo CSIC; Corzo, Nieves CSIC ORCID ; Olano, Agustín CSIC artículo
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