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1closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2007Free non-protein amino acids in legume sproutsMartínez-Villaluenga, Cristina CSIC ORCID ; Kuo, Yu-Haey; Lambein, Fernand; Frías, Juana CSIC ORCID ; Vidal-Valverde, Concepción CSIC póster de congreso
2closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgdic-2006Kinetics of free protein amino acids, free non-protein amino acids and trigonelline in soybean (Glycine max L.) and lupin (Lupinus angustifolius L.) sproutsMartínez-Villaluenga, Cristina CSIC ORCID ; Kuo, Yu-Haey; Lambein, Fernand; Frías, Juana CSIC ORCID ; Vidal-Valverde, Concepción CSIC artículo
3closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1-nov-2010Impact of fermentation conditions and refrigerated storage on microbial quality and biogenic amine content on sauerkrautPeñas, Elena CSIC ORCID ; Frías, Juana CSIC ORCID ; Sidro, Beatriz CSIC; Vidal-Valverde, Concepción CSIC artículo
4closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgene-2010Effects of combined treatments of high pressure, temperature and antimicrobial products on germination of mung bean seeds and microbial quality of sproutsPeñas, Elena CSIC ORCID ; Gómez, Rosario CSIC ; Frías, Juana CSIC ORCID ; Vidal-Valverde, Concepción CSIC artículo
5closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2007Changes in vitamin C and antioxidant capacity of raw and germinated cowpea (Vigna sinensis var. Carilla) induced by high-pressure processDoblado, Rosa; Frías, Juana CSIC ORCID ; Vidal-Valverde, Concepción CSIC artículo
6closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1993Changes in the carbohydrate composition of legumes after soaking and cookingVidal-Valverde, Concepción CSIC ; Frías, Juana CSIC ORCID ; Valverde, Serafín CSICartículo
7closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2008Immunoreactivity and amino acid content of fermented soybean productsFrías, Juana CSIC ORCID ; Song, Young Soo; Martínez-Villaluenga, Cristina CSIC ORCID ; González de Mejía, Elvira; Vidal-Valverde, Concepción CSIC artículo
8closedAccessmay-2010Amino acid composition and chemical score of raw, processed legumes and supplemented pastaMartínez-Villaluenga, Cristina CSIC ORCID ; Torres, Alexia; Frías, Juana CSIC ORCID ; Vidal-Valverde, Concepción CSIC artículo
9closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgago-2002Nutritional evaluation of lentil flours obtained after short-time soaking processesVidal-Valverde, Concepción CSIC ; Sierra, Isabel; Frías, Juana CSIC ORCID ; Prodanov, M. CSIC ORCID ; Hedley, Clifford L.; Urbano, Gloriaartículo
10closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2003Nutritional evaluation of pea (Pisum sativum L.) Protein diets after mild hydrothermal treatment and with and without added phytaseUrbano, Gloria; Aranda Ramírez, Pilar; Gómez-Villalva, Elena; Frejnagel, Sławomir; Porres, Jesús M.; Frías, Juana CSIC ORCID ; Vidal-Valverde, Concepción CSIC ; López-Jurado, Maríaartículo