Skip navigation
Producción CSIC
Áreas e Institutos
Navegar ítems por:
Fecha Publicación
Autor
Título
Palabras Clave
Autor con perfil
Proyecto de investigación
Grupo de investigación
Agencia Financiadora
Fecha Envío
Pasarela
Estadísticas
Contacto
Servicios
Mi DIGITAL.CSIC
Suscripciones
Editar perfil
DIGITAL.CSIC
Ítems
Autores con perfil
Proyectos de investigación
Grupos de investigación
Institutos
Colecciones
DIGITAL.CSIC
Buscar en: Instituto de Fermentaciones Industriales (IFI)
por
Empiece una nueva busqueda
Add/Remove Filters (1 filters currently applied)
Hide Filters
Filtros:
Autor
Palabras Clave
Fecha de Publicación
Título
Revista
Editorial
Agencia financiadora
Tipología
Idioma
DOI
Accesibilidad
Igual a
Contiene
ID
No igual a
No Contiene
No ID
Añada filtros:
Use filtros para mejorar los resultados de búsqueda.
Autor
Palabras Clave
Fecha de Publicación
Título
Revista
Editorial
Agencia financiadora
Tipología
Idioma
DOI
Accesibilidad
Igual a
Contiene
ID
No igual a
No Contiene
No ID
Resultados 1-10 de 127.
Resultados por página
5
10
20
50
|
Ordenar por
Relevancia
Anterior
1
2
3
4
...
13
Siguiente
Resultados por ítem:
Refman
EndNote
Bibtex
RefWorks
Excel
CSV
PDF
DataCite
Derechos
Preview
Fecha Public.
Título
Autor(es)
Tipo
1
closedAccess
2007
Free non-protein amino acids in legume sprouts
Martínez-Villaluenga, Cristina
CSIC
ORCID
;
Kuo, Yu-Haey
;
Lambein, Fernand
;
Frías, Juana
CSIC
ORCID
;
Vidal-Valverde, Concepción
CSIC
póster de congreso
2
closedAccess
dic-2006
Kinetics of free protein amino acids, free non-protein amino acids and trigonelline in soybean (Glycine max L.) and lupin (Lupinus angustifolius L.) sprouts
Martínez-Villaluenga, Cristina
CSIC
ORCID
;
Kuo, Yu-Haey
;
Lambein, Fernand
;
Frías, Juana
CSIC
ORCID
;
Vidal-Valverde, Concepción
CSIC
artículo
3
closedAccess
1-nov-2010
Impact of fermentation conditions and refrigerated storage on microbial quality and biogenic amine content on sauerkraut
Peñas, Elena
CSIC
ORCID
;
Frías, Juana
CSIC
ORCID
;
Sidro, Beatriz
CSIC
;
Vidal-Valverde, Concepción
CSIC
artículo
4
closedAccess
ene-2010
Effects of combined treatments of high pressure, temperature and antimicrobial products on germination of mung bean seeds and microbial quality of sprouts
Peñas, Elena
CSIC
ORCID
;
Gómez, Rosario
CSIC
;
Frías, Juana
CSIC
ORCID
;
Vidal-Valverde, Concepción
CSIC
artículo
5
closedAccess
2007
Changes in vitamin C and antioxidant capacity of raw and germinated cowpea (Vigna sinensis var. Carilla) induced by high-pressure process
Doblado, Rosa
;
Frías, Juana
CSIC
ORCID
;
Vidal-Valverde, Concepción
CSIC
artículo
6
closedAccess
1993
Changes in the carbohydrate composition of legumes after soaking and cooking
Vidal-Valverde, Concepción
CSIC
;
Frías, Juana
CSIC
ORCID
;
Valverde, Serafín
CSIC
artículo
7
closedAccess
2008
Immunoreactivity and amino acid content of fermented soybean products
Frías, Juana
CSIC
ORCID
;
Song, Young Soo
;
Martínez-Villaluenga, Cristina
CSIC
ORCID
;
González de Mejía, Elvira
;
Vidal-Valverde, Concepción
CSIC
artículo
8
closedAccess
may-2010
Amino acid composition and chemical score of raw, processed legumes and supplemented pasta
Martínez-Villaluenga, Cristina
CSIC
ORCID
;
Torres, Alexia
;
Frías, Juana
CSIC
ORCID
;
Vidal-Valverde, Concepción
CSIC
artículo
9
closedAccess
ago-2002
Nutritional evaluation of lentil flours obtained after short-time soaking processes
Vidal-Valverde, Concepción
CSIC
;
Sierra, Isabel
;
Frías, Juana
CSIC
ORCID
;
Prodanov, M.
CSIC
ORCID
;
Hedley, Clifford L.
;
Urbano, Gloria
artículo
10
closedAccess
2003
Nutritional evaluation of pea (Pisum sativum L.) Protein diets after mild hydrothermal treatment and with and without added phytase
Urbano, Gloria
;
Aranda Ramírez, Pilar
;
Gómez-Villalva, Elena
;
Frejnagel, Sławomir
;
Porres, Jesús M.
;
Frías, Juana
CSIC
ORCID
;
Vidal-Valverde, Concepción
CSIC
;
López-Jurado, María
artículo
Explorar
Por tipo de contenido
921
Publications
7
Collections
Autor
123
Frías, Juana
35
Martínez-Villaluenga, Cristina
20
Kozlowska, Halina
19
Peñas, Elena
18
Piskula, Mariusz K.
14
Urbano, Gloria
11
Gulewicz, Krzysztof
11
Gulewicz, Piotr
11
Hedley, Clifford L.
11
Zielinski, Henryk
.
siguiente >
Palabras clave
18
Germination
10
Antioxidant capacity
10
Fermentation
9
Lupin
7
Lentils
7
Protein
7
Vitamin C
7
α-Galactosides
6
Legumes
6
Peas
.
siguiente >
Fecha de Publicación
88
2000 - 2010
36
1990 - 1999
3
1982 - 1989