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Fecha Public.
Título
Autor(es)
Tipo
1
closedAccess
2018
NIR spectroscopy and chemometrics for the typification of Spanish wine vinegars with a protected designation of origin
Ríos-Reina, Rocío
CSIC
ORCID
CVN
;
García-González, Diego L.
CSIC
ORCID
;
Callejón, Raquel M.
;
Amigo, Jose M.
artículo
2
openAccess
2019
Toward a harmonized and standardized protocol for the determination of total hydroxytyrosol and tyrosol content in virgin olive oil (VOO). The pros of a fit for the purpose ultra high performance liquid chromatography (UHPLC) procedure
Tsimidou, Maria Z.
;
Nenadis, Nikolaos
;
Mastralexi, Aspasia
;
Servili, Maurizio
;
Butinar, Bojan
;
Vichi, Stefania
CSIC
ORCID
;
Winkelmann, Ole
;
García-González, Diego L.
CSIC
ORCID
;
Gallina Toschi, Tullia
artículo
3
openAccess
25-oct-2023
Gradual Changes of the Protective Effect of Phenols in Virgin Olive Oils Subjected to Storage and Controlled Stress by Mesh Cell Incubation
Lobo Prieto, Ana
CSIC
ORCID
;
Tena, Noelia
CSIC
ORCID
;
Aparicio-Ruiz, R.
CSIC
ORCID
;
Morales-Millán, María Teresa
;
García-González, Diego L.
CSIC
ORCID
artículo
4
closedAccess
2014
Does >best before> date embody extra-virgin olive oil freshness?
Aparicio-Ruiz, R.
CSIC
ORCID
;
Aparicio López, Ramón
CSIC
ORCID
;
García-González, Diego L.
CSIC
ORCID
artículo
5
openAccess
30-oct-2023
Comparing the potential of IR-spectroscopic techniques to gas chromatography coupled to ion mobility spectrometry for classifying virgin olive oil categories
Ortiz-Romero, Clemente
CSIC
;
Ríos-Reina, Rocío
CSIC
ORCID
CVN
;
García-González, Diego L.
CSIC
ORCID
;
Cardador, María José
;
Callejón, Raquel M
;
Arce, Lourdes
artículo
6
openAccess
10-ago-2005
Detection of the presence of hazelnut oil in olive oil by FT-raman and FT-MIR spectroscopy
Baeten, Vincent
;
Fernández Pierna, Juan Antonio
;
Dardenne, Pierre
;
Meurens, Marc
;
García-González, Diego L.
CSIC
ORCID
;
Aparicio-Ruiz, R.
CSIC
ORCID
artículo
7
closedAccess
2019
Characterisation and attempted differentiation of European and extra-European olive oils using stable isotope ratio analysis
Bontempo, Luana
;
Paolini, Mauro
;
Franceschi, Pietro
;
Ziller, Luca
;
García-González, Diego L.
CSIC
ORCID
;
Camin, Federica
artículo
8
closedAccess
1-oct-2012
Towards new analyses of aroma and volatiles to understand sensory perception of olive oil
Aparicio López, Ramón
CSIC
ORCID
;
Morales, María T.
;
García-González, Diego L.
CSIC
ORCID
artículo
9
openAccess
15-ene-2023
Contribution of specific volatile markers to green and ripe fruity attributes in extra virgin olive oils studied with three analytical methods
Ríos-Reina, Rocío
CSIC
ORCID
CVN
;
Aparicio-Ruiz, R.
CSIC
ORCID
;
Rodríguez Morales, María S.
CSIC
ORCID
;
García-González, Diego L.
CSIC
ORCID
artículo
10
openAccess
3-abr-2013
Time course analysis of fractionated thermoxidized virgin olive oil by FTIR spectroscopy
Tena, Noelia
CSIC
ORCID
;
Aparicio-Ruiz, R.
CSIC
ORCID
;
García-González, Diego L.
CSIC
ORCID
artículo
Explorar
Por tipo de contenido
2126
Publications
Autor
40
Aparicio-Ruiz, R.
30
Gallina Toschi, Tullia
29
Aparicio López, Ramón
27
Tena, Noelia
22
Bendini, Alessandra
13
Morales-Millán, María Teresa
12
Barbieri, Sara
12
Quintanilla-Casas, Beatriz
11
Servili, Maurizio
11
Valli, Enrico
.
siguiente >
Palabras clave
38
Virgin olive oil
17
Olive oil
17
Volatile compounds
11
Volatiles
9
Quality
8
Phenols
7
Chemometrics
7
Protected designation of origin
7
Sensory analysis
7
Sensory assessment
.
siguiente >
Fecha de Publicación
33
2020 - 2023
49
2010 - 2019
11
2002 - 2009