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1closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2011Production of antioxidant hydrolyzates from a whey protein concentrate with thermolysin: Optimization by response surface methodologyContreras, María del Mar CSIC ORCID; Hernández-Ledesma, Blanca CSIC ORCID ; Amigo, Lourdes CSIC ORCID ; Martín-Álvarez, Pedro J. CSIC ORCID; Recio, Isidra CSIC ORCID artículo
2closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg6-nov-2007Identification of novel angiotensin-converting enzyme-inhibitory peptides from ovine milk proteins by CE-MS and chromatographic techniquesGómez-Ruiz, José Ángel CSIC; Ramos González, María Mercedes CSIC ; Recio, Isidra CSIC ORCID artículo
3closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgjul-2010Acute and repeated dose (4 weeks) oral toxicity studies of two antihypertensive peptides, RYLGY and AYFYPEL, that correspond to fragments (90–94) and (143–149) from αs1-caseinAnadón, A.; Ares, I.; Ramos, E.; Martínez-Larrañaga, M. R.; Contreras, María del Mar CSIC ORCID; Ramos González, María Mercedes CSIC ; Recio, Isidra CSIC ORCID artículo
4openAccessrevisedJDS07_0037.pdf.jpgjun-2008Synergistic effect between different milk-derived peptides and proteinsLópez-Expósito, Iván CSIC; Pellegrini, A.; Amigo, Lourdes CSIC ORCID ; Recio, Isidra CSIC ORCID artículo
5closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgmay-2001Capillary electrophoresis for the analysis of food proteins of animal originRecio, Isidra CSIC ORCID ; Ramos González, María Mercedes CSIC ; López-Fandiño, Rosina CSIC ORCID artículo de revisión
6closedAccessago-2006Efecto producido por la ingesta crónica de leche fermentada por Enterococcus faecalis CECT 5728 en ratas hipertensasMiguel, Marta CSIC ORCID ; Muguerza, B.; Sánchez, E.; Delgado, M. A.; Recio, Isidra CSIC ORCID ; Ramos González, María Mercedes CSIC ; Aleixandre, Amayaartículo
7closedAccessrestringido.pdf.jpgdic-2011Optimisation, by response surface methodology, of degree of hydrolysis and antioxidant and ACE-inhibitory activities of whey protein hydrolysates obtained with cardoon extractTavares, T. G.; Contreras, María del Mar CSIC ORCID; Martín-Álvarez, Pedro J. CSIC ORCID; Recio, Isidra CSIC ORCID artículo
8closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgmar-2008Bioavailability of the antihypertensive peptide LHLPLP: Transepithelial flux of HLPLPQuirós del Bosque, Ana CSIC; Dávalos Herrera, Alberto; Lasunción, Miguel A.; Ramos González, María Mercedes CSIC ; Recio, Isidra CSIC ORCID artículo
9closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg21-mar-2006Identification of ACE-inhibitory peptides in different Spanish cheeses by tandem mass spectrometryGómez-Ruiz, José Ángel CSIC; Taborda, Gonzalo; Amigo, Lourdes CSIC ORCID ; Recio, Isidra CSIC ORCID ; Ramos González, María Mercedes CSIC artículo
10closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1996Protein changes in stored ultra-high-temperature-treated milks studied by capillary electrophoresis and high-performance liquid chromatographyRecio, Isidra CSIC ORCID ; Frutos, Mercedes de CSIC ORCID; Olano, Agustín CSIC ; Ramos González, María Mercedes CSIC artículo