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Fecha Public.
Título
Autor(es)
Tipo
1
openAccess
2023
A Dynamic Genome-Scale Model Identifies Metabolic Pathways Associated with Cold Tolerance in Saccharomyces kudriavzevii
Henriques, David
CSIC
;
Minebois, Romain
CSIC
ORCID
;
Dos Santos, David
CSIC
;
Barrio, Eladio
CSIC
ORCID
;
Querol, Amparo
CSIC
ORCID
;
Balsa-Canto, Eva
CSIC
ORCID
artículo
2
openAccess
6-abr-2023
Saccharomyces cerevisiae wine strains show a wide range of competitive abilities and differential nutrient uptake behavior in co-culture with S. kudriavzevii
Contreras Ruiz, Alba
CSIC
;
Alonso-del-Real, Javier
;
Barrio, Eladio
CSIC
ORCID
;
Querol, Amparo
CSIC
ORCID
artículo
3
openAccess
15-ene-2022
Modulation of aroma and chemical composition of Albariño semi-synthetic wines by non-wine Saccharomyces yeasts and bottle aging
Pérez, Dolores
;
Denat, Marie
;
Minebois, Romain
CSIC
ORCID
;
Heras, José María
;
Guillamón, José Manuel
CSIC
ORCID
;
Ferreira, Vicente
CSIC
ORCID
;
Querol, Amparo
CSIC
ORCID
artículo
4
openAccess
22-ene-2019
Dominance of wine Saccharomyces cerevisiae strains over S. kudriavzevii in industrial fermentation competitions is related to an acceleration of nutrient uptake and utilization
Alonso del Real, Javier
CSIC
ORCID
;
Pérez-Torrado, Roberto
CSIC
ORCID
;
Querol, Amparo
CSIC
ORCID
;
Barrio, Eladio
CSIC
ORCID
artículo
5
openAccess
2014
Pathogenic potential of Saccharomyces strains isolated from dietary supplements
Llopis, Silvia
CSIC
;
Hernández Haro, C
;
Monteoliva, Lucía
;
Querol, Amparo
CSIC
ORCID
;
Molina, María
;
Fernández-Espinar, María Teresa
CSIC
ORCID
artículo
6
openAccess
16-jul-2015
Physiological and genomic characterisation of Saccharomyces cerevisiae hybrids with improved fermentation performance and mannoprotein release capacity hybrids with improved fermentation performance and mannoprotein release capacity
Pérez-Través, Laura
CSIC
;
Lopes, Christian A.
;
González García, Ramón
CSIC
ORCID
;
Barrio, Eladio
CSIC
ORCID
;
Querol, Amparo
CSIC
ORCID
artículo
7
openAccess
13-abr-2021
Metabolic differences between a wild and a wine strain of Saccharomyces cerevisiae during fermentation unveiled by multi‐omic analysis
Minebois, Romain
CSIC
ORCID
;
Lairón Peris, María
CSIC
ORCID
;
Barrio, Eladio
CSIC
ORCID
;
Pérez-Torrado, Roberto
CSIC
ORCID
;
Querol, Amparo
CSIC
ORCID
artículo
8
openAccess
3-ene-2020
Inheritance of winemaking stress factors tolerance in Saccharomyces uvarum/S. eubayanus × S. cerevisiae artificial hybrids
Origone, Andrea C.
;
González Flores, Melisa
;
Rodríguez, M. Eugenia
;
Querol, Amparo
CSIC
ORCID
;
Lopes, Christian A.
artículo
9
openAccess
12-mar-2019
Aroma production and fermentation performance of S. cerevisiae × S. kudriavzevii natural hybrids under cold oenological conditions
Ortiz Tovar, Guadalupe
;
Minebois, Romain
CSIC
ORCID
;
Barrio, Eladio
CSIC
ORCID
;
Querol, Amparo
CSIC
ORCID
;
Pérez-Torrado, Roberto
CSIC
ORCID
artículo
10
openAccess
1-nov-2023
Divergence in the Saccharomyces Species' Heat Shock Response Is Indicative of Their Thermal Tolerance
Fay, Justin C.
;
Alonso-Del-Real, Javier
;
Miller, James H.
;
Querol, Amparo
CSIC
ORCID
artículo
Explorar
Por tipo de contenido
2352
Publications
Autor
41
Barrio, Eladio
35
Pérez-Torrado, Roberto
24
Guillamón, José Manuel
11
Alonso del Real, Javier
10
Minebois, Romain
9
Lopes, Christian A.
9
Pérez-Través, Laura
8
Arroyo López, Francisco Noé
8
Heras, José María
7
Belloch, Carmela
.
siguiente >
Palabras clave
20
Saccharomyces cerevisiae
17
Saccharomyces
13
Saccharomyces kudriavzevii
12
Wine
10
Wine fermentation
9
Fermentation
9
Hybrids
7
S. cerevisiae
7
Saccharomyces uvarum
7
Winemaking
.
siguiente >
Fecha de Publicación
39
2020 - 2023
52
2010 - 2019
7
2000 - 2009
1
1993 - 1999