Skip navigation
Producción CSIC
Áreas e Institutos
Navegar ítems por:
Fecha Publicación
Autor
Título
Palabras Clave
Autor con perfil
Proyecto de investigación
Grupo de investigación
Agencia Financiadora
Fecha Envío
Pasarela
Estadísticas
Contacto
Servicios
Mi DIGITAL.CSIC
Suscripciones
Editar perfil
DIGITAL.CSIC
Ítems
Autores con perfil
Proyectos de investigación
Grupos de investigación
Institutos
Colecciones
DIGITAL.CSIC
Buscar en: (IFI) Artículos
por
Empiece una nueva busqueda
Add/Remove Filters (1 filters currently applied)
Hide Filters
Filtros:
Autor
Palabras Clave
Fecha de Publicación
Título
Revista
Editorial
Agencia financiadora
Tipología
Idioma
DOI
Accesibilidad
Igual a
Contiene
ID
No igual a
No Contiene
No ID
Añada filtros:
Use filtros para mejorar los resultados de búsqueda.
Autor
Palabras Clave
Fecha de Publicación
Título
Revista
Editorial
Agencia financiadora
Tipología
Idioma
DOI
Accesibilidad
Igual a
Contiene
ID
No igual a
No Contiene
No ID
Resultados 1-10 de 13.
Resultados por página
5
10
20
50
|
Ordenar por
Relevancia
Anterior
1
2
Siguiente
Resultados por ítem:
Refman
EndNote
Bibtex
RefWorks
Excel
CSV
PDF
DataCite
Derechos
Preview
Fecha Public.
Título
Autor(es)
Tipo
1
openAccess
15-abr-2008
Metabolism of food phenolic acids by Lactobacillus plantarum CECT 748T
Rodríguez, Héctor
CSIC
ORCID
;
Landete, José María
CSIC
ORCID
;
Rivas, Blanca de las
CSIC
ORCID
;
Muñoz, Rosario
CSIC
ORCID
artículo
2
openAccess
15-ene-2008
Characterization of tannase activity in cell-free extracts of Lactobacillus plantarum CECT 748T
Rodríguez, Héctor
CSIC
ORCID
;
Rivas, Blanca de las
CSIC
ORCID
;
Gómez-Cordovés, Carmen
CSIC
;
Muñoz, Rosario
CSIC
ORCID
artículo
3
openAccess
nov-2004
Complete nucleotide sequence and structural organization of pPB1, a small Lactobacillus plantarum cryptic plasmid that originated by modular exchange
Rivas, Blanca de las
CSIC
ORCID
;
Marcobal, Ángela
CSIC
;
Muñoz, Rosario
CSIC
ORCID
artículo
4
closedAccess
2007
Contribution of malolactic fermentation by Oenococcus oeni and Lactobacillus plantarum to the changes in the nonanthocyanin polyphenolic composition of red wine
Hernández, M. Teresa
CSIC
;
Estrella, Isabel
CSIC
;
Perez-Gordo, M.
;
Alegria, E. G.
;
Tenorio, Carmen
CSIC
ORCID
;
Ruiz-Larrrea, Fernanda
;
Moreno-Arribas, M. Victoria
CSIC
ORCID
artículo
5
openAccess
1-sep-2004
Tannase activity by lactic acid bacteria isolated from grape must and wine
Vaquero, Ignacio
;
Marcobal, Ángela
CSIC
;
Muñoz, Rosario
CSIC
ORCID
artículo
6
openAccess
1-mar-2008
Study of the inhibitory activity of phenolic compounds found in olive products and their degradation by Lactobacillus plantarum strains
Landete, José María
CSIC
ORCID
;
Curiel, José Antonio
CSIC
ORCID
;
Rodríguez, Héctor
CSIC
ORCID
;
Rivas, Blanca de las
CSIC
ORCID
;
Muñoz, Rosario
CSIC
ORCID
artículo
7
closedAccess
jul-2010
pH and dose-dependent effects of quercetin on the fermentation capacity of Lactobacillus plantarum
Curiel, José Antonio
CSIC
ORCID
;
Muñoz, Rosario
CSIC
ORCID
;
López de Felipe, Félix
CSIC
ORCID
artículo
8
openAccess
2007
Overexpression, purification, crystallization and preliminary structural studies of p-coumaric acid decarboxylase from Lactobacillus plantarum
Rodríguez, Héctor
CSIC
ORCID
;
Rivas, Blanca de las
CSIC
ORCID
;
Muñoz, Rosario
CSIC
ORCID
;
Mancheño, Jose M.
CSIC
ORCID
artículo
9
closedAccess
nov-2007
High-added value-antioxidants obtained from the degradation of wine phenolics by Lactobacillus plantarum
Landete, José María
CSIC
ORCID
;
Rodríguez, Héctor
CSIC
ORCID
;
Rivas, Blanca de las
CSIC
ORCID
;
Muñoz, Rosario
CSIC
ORCID
artículo
10
openAccess
30-jun-2009
Food phenolics and lactic acid bacteria
Rodríguez, Héctor
CSIC
ORCID
;
Curiel, José Antonio
CSIC
ORCID
;
Landete, José María
CSIC
ORCID
;
Rivas, Blanca de las
CSIC
ORCID
;
López de Felipe, Félix
CSIC
ORCID
;
Gómez-Cordovés, Carmen
CSIC
;
Mancheño, Jose M.
CSIC
ORCID
;
Muñoz, Rosario
CSIC
ORCID
artículo
Explorar
Por tipo de contenido
746
Publications
Autor
11
Muñoz, Rosario
7
Rivas, Blanca de las
6
Rodríguez, Héctor
5
Curiel, José Antonio
4
Landete, José María
4
López de Felipe, Félix
2
Gómez-Cordovés, Carmen
2
Mancheño, Jose M.
2
Marcobal, Ángela
1
Alegria, E. G.
.
siguiente >
Palabras clave
3
Phenolic compounds
2
Chemically defined medium
2
Lactic acid bacteria
2
Malolactic fermentation
2
Tannase
2
Wine
1
(-)-epicatechin
1
(þ)-catechin
1
Adjunct starters
1
Antimicrobial activity
.
siguiente >
Fecha de Publicación
3
2010
1
2009
4
2008
3
2007
2
2004