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Título
Autor(es)
Tipo
1
closedAccess
may-2004
Characterization of oils of hazelnuts from Asturias, Spain
Bada Gancedo, Juan Carlos
CSIC
;
León Camacho, Manuel
CSIC
;
Prieto González, María Manuela
;
Alonso López, Leocadio
CSIC
ORCID
artículo
2
closedAccess
jun-2004
Virgin Olive Oil Normalizes the Altered Triacylglycerol Molecular Species Composition of Adipose Tissue in Spontaneously Hypertensive Rats
Perona, Javier S.
CSIC
ORCID
;
Ruiz-Gutiérrez, Valentina
CSIC
artículo
3
closedAccess
mar-2007
The most ancient functional food in history
Ruiz-Gutiérrez, Valentina
CSIC
;
Perona, Javier S.
CSIC
ORCID
artículo
4
closedAccess
mar-2009
Anaerobic treatment of synthetic medium-strength wastewater using a multistage biofilm reactor
Ghaniyari-Benis, Saeid
;
Borja Padilla, Rafael
CSIC
ORCID
;
Ali-Monemian, S.
;
Goodarzi, Vahabodin
artículo
5
openAccess
2004
Formation and evolution of monoepoxy fatty acids in thermoxidized olive and sunflower oils and quantitation in used frying oils from restaurants and fried-food outlets
Velasco, Joaquín
CSIC
ORCID
;
Marmesat, Susana
CSIC
;
Bordeaux, Olivier
;
Márquez Ruiz, Gloria
CSIC
ORCID
;
Dobarganes, M. Carmen
CSIC
artículo
6
closedAccess
2003
Simultaneous determination of long-chain aliphatic aldehydes and waxes in olive oils
Pérez Camino, María del Carmen
CSIC
ORCID
;
Moreda, Wenceslao
CSIC
ORCID
;
Mateos, Raquel
CSIC
ORCID
;
Cert, Arturo
CSIC
artículo
7
openAccess
30-jun-2007
Matter transfer during virgin olive oil elaboration
Gómez Herrera, Carlos
artículo
8
closedAccess
2000
Cell wall polysaccharides implied in green olive behaviour during the pitting process
Jiménez Araujo, Ana
CSIC
ORCID
;
Rodríguez-Arcos, Rocío
CSIC
ORCID
;
Felizón Becerra, Blanca
CSIC
;
Fernández-Caro, Ignacio
;
Guillén-Bejarano, Rafael
;
Fernández-Bolaños Guzmán, Juan
CSIC
ORCID
;
Heredia Moreno, Antonia
CSIC
artículo
9
closedAccess
2002
Changes in the main components and quality indices of virgin olive oil during oxidation
Gutiérrez-Rosales, Francisca
CSIC
;
Villafranca, M. J.
;
Castellano, José María
CSIC
ORCID
artículo
10
closedAccess
abr-2002
Regional differences in transport, lipid composition, and fluidity of apical membranes of small intestine of chicken
Garriga, C.
;
Vázquez, Carmen M.
CSIC
ORCID
;
Ruiz-Gutiérrez, Valentina
CSIC
;
Planas, Joana M.
artículo
Explorar
Por tipo de contenido
2126
Publications
Autor
92
Ruiz-Gutiérrez, Valentina
53
Dobarganes, M. Carmen
40
Perona, Javier S.
29
Velasco, Joaquín
27
Fernández-Bolaños Guzmán, Juan
24
Hornero-Méndez, Dámaso
23
Mínguez Mosquera, María Isabel
22
Rodríguez-Arcos, Rocío
21
Jiménez Araujo, Ana
20
Márquez Ruiz, Gloria
.
siguiente >
Palabras clave
40
Olive oil
16
Antioxidants
16
Carotenoids
14
Fatty acids
11
Virgin olive oil (VOO)
10
Polar compounds
10
Virgin olive oil
9
Cholesterol
9
Nitric oxide
9
Oleanolic acid
.
siguiente >
Fecha de Publicación
98
2009
39
2008
36
2007
31
2006
29
2005
32
2004
23
2003
28
2002
28
2001
31
2000