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1closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgmay-2004Characterization of oils of hazelnuts from Asturias, SpainBada Gancedo, Juan Carlos CSIC; León Camacho, Manuel CSIC ; Prieto González, María Manuela; Alonso López, Leocadio CSIC ORCID artículo
2closedAccessjun-2004Virgin Olive Oil Normalizes the Altered Triacylglycerol Molecular Species Composition of Adipose Tissue in Spontaneously Hypertensive RatsPerona, Javier S. CSIC ORCID ; Ruiz-Gutiérrez, Valentina CSIC artículo
3closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgmar-2007The most ancient functional food in historyRuiz-Gutiérrez, Valentina CSIC ; Perona, Javier S. CSIC ORCID artículo
4closedAccessmar-2009Anaerobic treatment of synthetic medium-strength wastewater using a multistage biofilm reactorGhaniyari-Benis, Saeid; Borja Padilla, Rafael CSIC ORCID ; Ali-Monemian, S.; Goodarzi, Vahabodinartículo
5openAccessformatoutlet.pdf.jpg2004Formation and evolution of monoepoxy fatty acids in thermoxidized olive and sunflower oils and quantitation in used frying oils from restaurants and fried-food outletsVelasco, Joaquín CSIC ORCID ; Marmesat, Susana CSIC; Bordeaux, Olivier; Márquez Ruiz, Gloria CSIC ORCID; Dobarganes, M. Carmen CSIC artículo
6closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2003Simultaneous determination of long-chain aliphatic aldehydes and waxes in olive oilsPérez Camino, María del Carmen CSIC ORCID ; Moreda, Wenceslao CSIC ORCID ; Mateos, Raquel CSIC ORCID ; Cert, Arturo CSICartículo
7openAccessMatter.pdf.jpg30-jun-2007Matter transfer during virgin olive oil elaborationGómez Herrera, Carlosartículo
8closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2000Cell wall polysaccharides implied in green olive behaviour during the pitting processJiménez Araujo, Ana CSIC ORCID ; Rodríguez-Arcos, Rocío CSIC ORCID ; Felizón Becerra, Blanca CSIC; Fernández-Caro, Ignacio; Guillén-Bejarano, Rafael ; Fernández-Bolaños Guzmán, Juan CSIC ORCID ; Heredia Moreno, Antonia CSIC artículo
9closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2002Changes in the main components and quality indices of virgin olive oil during oxidationGutiérrez-Rosales, Francisca CSIC ; Villafranca, M. J.; Castellano, José María CSIC ORCID artículo
10closedAccessabr-2002Regional differences in transport, lipid composition, and fluidity of apical membranes of small intestine of chickenGarriga, C.; Vázquez, Carmen M. CSIC ORCID; Ruiz-Gutiérrez, Valentina CSIC ; Planas, Joana M.artículo