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DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
1openAccessCA2655227A1.pdf.jpg17-ene-2008Fractions d'oleine liquides et stablesSalas, Joaquín J. CSIC ORCID ; Martínez-Force, Enrique CSIC ORCID ; Garcés Mancheño, Rafael CSIC ORCID solicitud de patente
2closedAccessoct-2006A remediation strategy based on active phytoremediation followed by natural attenuation in a soil contaminated by pyrite wasteClemente Carrillo, Rafael CSIC ORCID; Almela, Concepción CSIC; Bernal Calderón, M. Pilar CSIC ORCID artículo
3closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2009Effect of L-asparaginase on acrylamide mitigation in a fried-dough pastry modelKukurová, K.; Morales, F. J. CSIC ORCID ; Bednáriková, A.; Ciesarová, Z.artículo
4openAccessTexto_Los Alimentos y sus caracteristicas quimicas nutricionales y funcionales.pdf.jpg2005Introducción a las características químicas, nutricionales y funcionales de los alimentosPérez Gálvez, Antonio CSIC ORCID presentación
5closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgene-2008Segmentation of food consumers according to their correlations with sensory attributes projected on preference spacesCarbonell, Leire CSIC; Izquierdo Faubel, Luis CSIC; Carbonell, Inmaculada CSIC ORCID; Costell Ibáñez, Elvira CSIC artículo
6openAccessglicomacropeptido.pdf.jpg2009Estructura y funcionalidad del glicomacropéptido bovinoMoreno, F. Javier CSIC ORCID ; López-Fandiño, Rosina CSIC ORCID capítulo de libro
7closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2005Freezing and Thawing under PressureSanz Martínez, Pedro D. CSIC ORCIDcapítulo de libro
8closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2008Degradation of tannic acid by cell-free extracts of Lactobacillus plantarumRodríguez, Héctor CSIC ORCID; Rivas, Blanca de las CSIC ORCID; Gómez-Cordovés, Carmen CSIC ; Muñoz, Rosario CSIC ORCID póster de congreso
9closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2008New metabolomics approaches for transgenic food analysis based on capillary electrophoresis-mass spectrometryLeón, Carlos CSIC ORCID; García-Cañas, Virginia CSIC ORCID ; Ibáñez, Elena CSIC ORCID ; Cifuentes, Alejandro CSIC ORCID comunicación de congreso
10closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2009Enhancement of freezing stability in mashed potatoes by the incorporation of kappa-carrageenan and xanthan gum blendsÁlvarez, M. Dolores CSIC ORCID ; Fernández, Cristina CSIC; Canet, Wenceslao CSICartículo