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Título
Autor(es)
Tipo
1
openAccess
17-ene-2008
Fractions d'oleine liquides et stables
Salas, Joaquín J.
CSIC
ORCID
;
Martínez-Force, Enrique
CSIC
ORCID
;
Garcés Mancheño, Rafael
CSIC
ORCID
solicitud de patente
2
closedAccess
oct-2006
A remediation strategy based on active phytoremediation followed by natural attenuation in a soil contaminated by pyrite waste
Clemente Carrillo, Rafael
CSIC
ORCID
;
Almela, Concepción
CSIC
;
Bernal Calderón, M. Pilar
CSIC
ORCID
artículo
3
closedAccess
2009
Effect of L-asparaginase on acrylamide mitigation in a fried-dough pastry model
Kukurová, K.
;
Morales, F. J.
CSIC
ORCID
;
Bednáriková, A.
;
Ciesarová, Z.
artículo
4
openAccess
2005
Introducción a las características químicas, nutricionales y funcionales de los alimentos
Pérez Gálvez, Antonio
CSIC
ORCID
presentación
5
closedAccess
ene-2008
Segmentation of food consumers according to their correlations with sensory attributes projected on preference spaces
Carbonell, Leire
CSIC
;
Izquierdo Faubel, Luis
CSIC
;
Carbonell, Inmaculada
CSIC
ORCID
;
Costell Ibáñez, Elvira
CSIC
artículo
6
openAccess
2009
Estructura y funcionalidad del glicomacropéptido bovino
Moreno, F. Javier
CSIC
ORCID
;
López-Fandiño, Rosina
CSIC
ORCID
capítulo de libro
7
closedAccess
2005
Freezing and Thawing under Pressure
Sanz Martínez, Pedro D.
CSIC
ORCID
capítulo de libro
8
closedAccess
2008
Degradation of tannic acid by cell-free extracts of Lactobacillus plantarum
Rodríguez, Héctor
CSIC
ORCID
;
Rivas, Blanca de las
CSIC
ORCID
;
Gómez-Cordovés, Carmen
CSIC
;
Muñoz, Rosario
CSIC
ORCID
póster de congreso
9
closedAccess
2008
New metabolomics approaches for transgenic food analysis based on capillary electrophoresis-mass spectrometry
León, Carlos
CSIC
ORCID
;
García-Cañas, Virginia
CSIC
ORCID
;
Ibáñez, Elena
CSIC
ORCID
;
Cifuentes, Alejandro
CSIC
ORCID
comunicación de congreso
10
closedAccess
2009
Enhancement of freezing stability in mashed potatoes by the incorporation of kappa-carrageenan and xanthan gum blends
Álvarez, M. Dolores
CSIC
ORCID
;
Fernández, Cristina
CSIC
;
Canet, Wenceslao
CSIC
artículo
Explorar
Por tipo de contenido
18178
Publications
76
Collections
9
Communities
Autor
127
Fiszman, Susana
123
Ruiz-Gutiérrez, Valentina
107
Montero García, Pilar
106
Salvador, Ana
84
Frías, Juana
83
Gómez Guillén, M. C.
81
Dobarganes, M. Carmen
77
Morales, F. J.
77
Vidal-Valverde, Concepción
71
Muñoz, Rosario
.
siguiente >
Palabras clave
45
Olive oil
36
Antioxidants
33
High pressure
31
Carotenoids
30
Antioxidant activity
30
Texture
25
Biogenic amines
24
Lactic acid bacteria
23
Maillard reaction
21
Vitamin C
.
siguiente >
Fecha de Publicación
486
2009
421
2008
357
2007
286
2006
284
2005
228
2004
184
2003
226
2002
167
2001
183
2000