Por favor, use este identificador para citar o enlazar a este item:
http://hdl.handle.net/10261/9634
COMPARTIR / EXPORTAR:
SHARE BASE | |
Visualizar otros formatos: MARC | Dublin Core | RDF | ORE | MODS | METS | DIDL | DATACITE | |
Título: | Cabbage and kale |
Autor: | Ordás Pérez, Amando CSIC ORCID ; Cartea González, María Elena CSIC ORCID | Palabras clave: | Brassica oleracea L. Brassicaceae Cabbage Kale |
Fecha de publicación: | 2008 | Editor: | Springer Nature | Citación: | Cabbage and kale, p. 119-149. | Resumen: | Cabbage and kale are two closely related vegetables that are grown all over the world, although cabbage is cultivated to a much greater extent. Both belong to the species Brassica oleracea L., a species of the Brassicaceae (= Cruciferae) family comprising several crops known under the generic name of cole crops. There are some types of kale that are grown for fodder. | Descripción: | In: J. Prohens, and F. Nuez (eds.). Vegetables I: Asteraceae, Brassicaceae, Chenopodiaceae, and Cucurbitaceae. Springer, New York. Part 2. -- 119-149 p. | Versión del editor: | http://dx.doi.org/10.1007/978-0-387-30443-4_4 | URI: | http://hdl.handle.net/10261/9634 | DOI: | 10.1007/978-0-387-30443-4 | ISBN: | 978-0-387-72291-7 (Print) 978-0-387-30443-4 (Online) |
Aparece en las colecciones: | (MBG) Libros y partes de libros |
Ficheros en este ítem:
Fichero | Descripción | Tamaño | Formato | |
---|---|---|---|---|
accesoRestringido.pdf | 15,38 kB | Adobe PDF | Visualizar/Abrir |
CORE Recommender
Page view(s)
455
checked on 24-abr-2024
Download(s)
125
checked on 24-abr-2024
Google ScholarTM
Check
Altmetric
Altmetric
NOTA: Los ítems de Digital.CSIC están protegidos por copyright, con todos los derechos reservados, a menos que se indique lo contrario.