English   español  

(ICTAN) Libros y partes de libros : [0]  

Browse
Subscribe to this collection to receive daily e-mail notification of new additions RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 20 of 154
 next >
RightsIssue DateTitleAuthor(s)
closedAccess2001Obtaining homogeneously dispersed ice crystals by high pressure-shift-freezingSanz Martinez, Pedro Dimas; Molina García, Antonio D.; Díaz, J. M.; Elvira, Carlos de; Otero, Laura
closedAccess2000Poliaminas en la fisiología postrecolección: una clave en el proceso de maduración y mejora de la conservación de frutos.Escribano, Isabel; Merodio, Carmen
openAccess2013Estrategias tecnológicas y beneficios saludables de elaborados cárnicos funcionalesJiménez Colmenero, Francisco; Selgas, M. Dolores; Ansorena, D.
closedAccess2014Changes in fatty acid profile of mashed potatoes by adding n-3 PUFAs. Effects of freezing and microwave thawing and concentation.Olivares, M. Dolores; Canet, Wenceslao; Alvarez, M. Dolores
closedAccess2014Revalorización de estigmas del maíz negro autóctono (variedad Meiro)¿Guillén, V.
closedAccess2014Redes metabólicas y cambios estructurales implicados en la tolerancia a elevados niveles de CO2 en fresa. I. Defensa antioxidanteBlanch, Maria; Sánchez Ballesta, M. Teresa; Escribano, M. Isabel; Merodio, Carmen
openAccess2014Probiotics and Prebiotics in Immune System ProtectionNova, Esther; Abad, Cristina; Gómez Martínez, Sonia; Pozo Rubio, Tamara; Marcos, Ascensión
closedAccess2014Anthocyanins constituents, antioxidant and anti-Inflammatory activity of strawberries. Comparison with other berry fruitsPerez, Concepción; Ruiz del Castillo, M. Luisa; Gil, Carmen; Blanch, Gracia P.; Flores, Gema
closedAccess2014Effect of sterilization of bottled infant milk: impact on lipid oxidation and tocopherolsMárquez Ruiz, Gloria; García Martínez, C.; Holgado, F.
closedAccess2014Chemistry and physics of comminuted products | Nonmeat ProteinsJiménez Colmenero, Francisco
openAccess2014Congelación electromagnética: estado actualRodriguez Plaza, Antonio; Otero, Laura; Pérez Mateos, Miriam; Sánchez, J.; Puértolas, E.; Martínez, I.; Cobos, J. A.; Sanz Martinez, Pedro Dimas
closedAccess2007Hypoallergenic hydrolysates: Infant formulas in the prevention and treatment of cow's milk allergyPeñas Pozo, Elena; Gómez, Rosario
closedAccess2014Production and Bioactivity of Oligosaccharides in Plant FoodsMartínez Villaluenga, Cristina; Frías, Juana
openAccess2014Analysis of Furan in CoffeeMesías, Marta; Morales, F. J.
openAccess2014Analysis of Acrylamide in CoffeeMorales, F. J.; Mesías, Marta
closedAccess2014Los segmentos K de la dehidrina DHN1a de uva de mesa son esenciales para conferir actividad crioprotectora, antifúngica y de protección frente a la deshidratación in vitroRosales, Raquel; Romero, Irene; Escribano, M. Isabel; Merodio, Carmen; Sánchez-Ballesta, M. Teresa
closedAccess2014Implicación de ERFs en el mantenimiento de la calidad de uva de mesa tratada con CO2 y almacenada en frioRomero, Irene; Rosales, Raquel; Escribano, M. Isabel; Merodio, Carmen; Sánchez-Ballesta, M. Teresa
closedAccess2014High-Pressure FreezingSanz Martínez, Pedro D.; Otero, Laura
closedAccess2014Identification Methods: Multilocus Sequence Typing of Food MicroorganismsMuñoz, Rosario; Rivas, Blanca de las; Curiel, José Antonio
closedAccess2014Rheology, Texture and Functionality of Soy Protein Isolate-Based Potato Puree: Instrumental, Sensory and Structural RelationshipsAlvarez, M. Dolores; Canet, Wenceslao; Jiménez , Mª José
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 20 of 154
 next >