English   español  

(ICTAN) Libros y partes de libros : [156]  

Browse
Subscribe to this collection to receive daily e-mail notification of new additions RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 20 of 156
 next >
RightsPreviewIssue DateTitleAuthor(s)Type
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2015Distinctive Viscoelastic Behaviour and Sensory Features Introduced by Inulin/Extra Virgin Olive Oil Blends in Mashed Potatoes: Effects of Ingredients Ratio and Freeze/Thaw CycleJiménez, M. José; Canet, Wenceslao; Alvarez, M. DoloresCapítulo de libro
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2015Aplication of Vibrational Spectroscopy to Elucidate Protein Conformational Changes Promoted by Thermal Treatment in Muscle-Based FoodHerrero, Ana M.; Carmona, Pedro; Jiménez Colmenero, Francisco; Ruiz-Capillas, C.Capítulo de libro
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2001Obtaining homogeneously dispersed ice crystals by high pressure-shift-freezingSanz Martinez, Pedro Dimas; Molina García, Antonio D.; Díaz, J. M.; Elvira, Carlos de; Otero, LauraCapítulo de libro
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2000Poliaminas en la fisiología postrecolección: una clave en el proceso de maduración y mejora de la conservación de frutos.Escribano, Isabel; Merodio, CarmenCapítulo de libro
openAccess2013Estrategias tecnológicas y beneficios saludables de elaborados cárnicos funcionalesJiménez Colmenero, Francisco; Selgas, M. Dolores; Ansorena, D.Capítulo de libro
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2014Changes in fatty acid profile of mashed potatoes by adding n-3 PUFAs. Effects of freezing and microwave thawing and concentation.Olivares, M. Dolores; Canet, Wenceslao; Alvarez, M. DoloresLibro
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2014Revalorización de estigmas del maíz negro autóctono (variedad Meiro)¿Guillén, V.Capítulo de libro
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2014Redes metabólicas y cambios estructurales implicados en la tolerancia a elevados niveles de CO2 en fresa. I. Defensa antioxidanteBlanch, Maria; Sánchez Ballesta, M. Teresa; Escribano, M. Isabel; Merodio, CarmenCapítulo de libro
openAccess2014Probiotics and Prebiotics in Immune System ProtectionNova, Esther; Abad, Cristina; Gómez Martínez, Sonia; Pozo Rubio, Tamara; Marcos, AscensiónCapítulo de libro
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2014Anthocyanins constituents, antioxidant and anti-Inflammatory activity of strawberries. Comparison with other berry fruitsPerez, Concepción; Ruiz del Castillo, M. Luisa; Gil, Carmen; Blanch, Gracia P.; Flores, GemaCapítulo de libro
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2014Effect of sterilization of bottled infant milk: impact on lipid oxidation and tocopherolsMárquez Ruiz, Gloria; García Martínez, C.; Holgado, F.Capítulo de libro
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2014Chemistry and physics of comminuted products | Nonmeat ProteinsJiménez Colmenero, FranciscoCapítulo de libro
openAccessAvances_en_ciencia_y_tecnica17457_VAL.pdf.jpg2014Congelación electromagnética: estado actualRodriguez Plaza, Antonio; Otero, Laura; Pérez Mateos, Miriam; Sánchez, J.; Puértolas, E.; Martínez, I.; Cobos, J. A.; Sanz Martinez, Pedro DimasCapítulo de libro
closedAccessFICHERO RESTRINGIDO.txt.pdf.jpg2007Hypoallergenic hydrolysates: Infant formulas in the prevention and treatment of cow's milk allergyPeñas Pozo, Elena; Gómez, RosarioCapítulo de libro
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2014Production and Bioactivity of Oligosaccharides in Plant FoodsMartínez Villaluenga, Cristina; Frías, JuanaCapítulo de libro
openAccess2014Analysis of Furan in CoffeeMesías, Marta; Morales, F. J.Capítulo de libro
openAccess2014Analysis of Acrylamide in CoffeeMorales, F. J.; Mesías, MartaCapítulo de libro
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2014Los segmentos K de la dehidrina DHN1a de uva de mesa son esenciales para conferir actividad crioprotectora, antifúngica y de protección frente a la deshidratación in vitroRosales, Raquel; Romero, Irene; Escribano, M. Isabel; Merodio, Carmen; Sánchez-Ballesta, M. TeresaCapítulo de libro
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2014Implicación de ERFs en el mantenimiento de la calidad de uva de mesa tratada con CO2 y almacenada en frioRomero, Irene; Rosales, Raquel; Escribano, M. Isabel; Merodio, Carmen; Sánchez-Ballesta, M. TeresaCapítulo de libro
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2014High-Pressure FreezingSanz Martínez, Pedro D.; Otero, LauraCapítulo de libro
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 20 of 156
 next >