English   español  
Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/10261/91659
Share/Impact:
Statistics
logo share SHARE   Add this article to your Mendeley library MendeleyBASE
Visualizar otros formatos: MARC | Dublin Core | RDF | ORE | MODS | METS | DIDL
Exportar a otros formatos:

DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorGallardo, José Manuel-
dc.contributor.authorPastoriza, Laura-
dc.contributor.authorGonzález Fernández, Pilar-
dc.date.accessioned2014-02-12T12:13:55Z-
dc.date.available2014-02-12T12:13:55Z-
dc.date.issued1981-
dc.identifier.citationInformes Técnicos del Instituto de Investigaciones Pesqueras 81:3-10 (1981)es_ES
dc.identifier.issn0304-5161-
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/10261/91659-
dc.description8 páginas, 3 cuadroses_ES
dc.description.abstract[EN] Compositional data are reported indicating the usefulness of molluscs as an important food source and as a source of fatty acids unsaturated for the control of serum cholesterol levelses_ES
dc.description.abstract[ES] Se exponen datos sobre la composición de los ácidos grasos no saturados, con indicación de su utilización por los moluscos, tanto como importante fuente alimentaria, como para empleo de dichos ácidos en la determinación de los niveles de colesterol en el suero.es_ES
dc.language.isospaes_ES
dc.publisherConsejo Superior de Investigaciones Científicas (España)es_ES
dc.rightsopenAccesses_ES
dc.titleColesterol y ácidos grasos insaturados en moluscoses_ES
dc.title.alternativeCholesterol and fatty acids unsaturated in molluscses_ES
dc.typeartículoes_ES
dc.description.peerreviewedPeer reviewedes_ES
Appears in Collections:(IIM) Artículos
Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Coresterol_acidos_grasos.pdf483,07 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show simple item record
 


WARNING: Items in Digital.CSIC are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.