English   español  
Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/10261/91659
Share/Impact:
Statistics
logo share SHARE   Add this article to your Mendeley library MendeleyBASE
Visualizar otros formatos: MARC | Dublin Core | RDF | ORE | MODS | METS | DIDL
Exportar a otros formatos:

Title

Colesterol y ácidos grasos insaturados en moluscos

Other TitlesCholesterol and fatty acids unsaturated in molluscs
AuthorsGallardo, José Manuel ; Pastoriza, Laura ; González Fernández, Pilar
Issue Date1981
PublisherConsejo Superior de Investigaciones Científicas (España)
CitationInformes Técnicos del Instituto de Investigaciones Pesqueras 81:3-10 (1981)
Abstract[EN] Compositional data are reported indicating the usefulness of molluscs as an important food source and as a source of fatty acids unsaturated for the control of serum cholesterol levels
[ES] Se exponen datos sobre la composición de los ácidos grasos no saturados, con indicación de su utilización por los moluscos, tanto como importante fuente alimentaria, como para empleo de dichos ácidos en la determinación de los niveles de colesterol en el suero.
Description8 páginas, 3 cuadros
URIhttp://hdl.handle.net/10261/91659
ISSN0304-5161
Appears in Collections:(IIM) Artículos
Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Coresterol_acidos_grasos.pdf483,07 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show full item record
Review this work
 


WARNING: Items in Digital.CSIC are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.