English   español  
Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/10261/88720
Share/Impact:
Statistics
logo share SHARE   Add this article to your Mendeley library MendeleyBASE
Visualizar otros formatos: MARC | Dublin Core | RDF | ORE | MODS | METS | DIDL
Exportar a otros formatos:

Title

Evaluación del aroma por análisis descriptivo cuantitativo de vinos de Mencía, Albariño y Godello producidos en Galicia

Other TitlesEvaluation of aroma by quantitative descriptive analysis of Mencía, Albariño and Godello wines from Galicia
Évaluation de l'arôme par l'analyse descriptive quantitative de vins de Mencía, Albariño et Godello produits en Galice
AuthorsVilanova de la Torre, María del Mar ; Soto, B.; Vilariño, F.; Zamuz Castro, Sol Ángel ; Masa Vázquez, Antón
Issue Date13-Mar-2008
PublisherXunta de Galicia
CitationSegundo Congreso Internacional sobre viticultura de montaña y en fuerte pendiente: 163-164 (2008)
DescriptionResumen del póster presentado en el Congreso celebrado en Monforte de Lemos entre el 13 y el 15 de marzo de 2008.
URIhttp://hdl.handle.net/10261/88720
ISBN978-88-902330-1-2
Appears in Collections:(MBG) Comunicaciones congresos
Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Vilanova_Evaluation_aroma...pdf440,26 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show full item record
Review this work
 


WARNING: Items in Digital.CSIC are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.