Search


Start a new search
Current filters:
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 1-50 of 54 (Search time: 0.295 seconds).
Item hits:
RightsPreviewIssue DateTitleAuthor(s)Type
1openAccessCHARACTERIZATION AND IMPROVEMENT 1 OF RHEOLOGICAL.pdf.jpgJan-2010Characterization and improvement of rheological properties of sodium caseinate glycated with galactose, lactose and dextranCorzo-Martínez, Marta ; Moreno, F. Javier ; Villamiel, Mar  ; Harte, Federico M.artículo
2closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2010Role of pyridoxamine in the formation of the amadori/heyns compounds and aggregates during the glycation of β-lactoglobulin with galactose and tagatoseCorzo-Martínez, Marta ; Moreno, F. Javier ; Olano, Agustín  ; Villamiel, Mar  artículo
3openAccessTHE CYTOTOXIC EFFECT OF BOWMAN-BIRK ISOINHIBITORS.pdf.jpg2010The cytotoxic effect of Bowman-Birk isoinhibitors, IBB1 and IBBD2, from soybean (Glycine max) on HT29 human colorectal cancer cells is related to their intrinsic ability to inhibit serine proteasesClemente, Alfonso; Moreno, F. Javier ; Marín-Manzano, M. Carmen; Jiménez, Elisabeth; Domoney, Claireartículo
4openAccess20082S albumin storage proteins: what makes them food allergens?Moreno, F. Javier ; Clemente, Alfonsoartículo
5closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2010Analysis of glycated sodium caseinate proteins by MALDI-MS and LC-ESI-MSCorzo-Martínez, Marta ; Galindo-Iranzo, Plácido ; Lebrón-Aguilar, Rosa  ; Villamiel, Mar  ; Moreno, F. Javier póster de congreso
6closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2009Comparison of fractionation techniques to obtain prebiotic galactooligosaccharidesHernández-Hernández, Oswaldo  ; Ruiz-Matute, Ana I.  ; Olano, Agustín  ; Moreno, F. Javier ; Sanz, M. Luz  artículo
7openAccessGrowth and Transcriptional.pdf.jpg2012Growth and transcriptional response of Salmonella Typhimurium LT2 to glucose-lysine-based Maillard reaction products generated under low water activity conditionsChalova, Vesela I.; Hernández-Hernández, Oswaldo  ; Sanz, M. Luz  ; Moreno, F. Javier artículo
8closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2007Characterization and in vitro digestibility of bovine β-lactoglobulin glycated with galactooligosaccharidesSanz, M. Luz  ; Corzo-Martínez, Marta ; Rastall, Robert A.; Olano, Agustín  ; Moreno, F. Javier artículo
9closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2001Caracterización y funcionalidad de los caseinmacropéptidos bovino, ovino y caprino y de sus derivados glicosilados mediante reacción de MaillardMoreno, F. Javier tesis doctoral
10closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2007Gastrointestinal digestion of food allergens: Effect on their allergenicityMoreno, F. Javier artículo
11closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2005Stability of the major allergen Brazil nut 2S albumin (Ber e 1) to physiologically-relevant in vitro gastrointestinal digestionMoreno, F. Javier ; Mellon, Fred A.; Wickham, Martin S. J.; Bottrill, Andrew R.; Mills, Clareartículo
12closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2006Effect of in vitro gastric and duodenal digestion on the allergenicity of grape LTPVassilopoulou, Emilia; Rigby, Neil M.; Moreno, F. Javier ; Zuidmeer, Laurian; Akkerdaas, Jaap; Tassios, Ioannis; Papadopoulos, Nikos G.; Saxoni-Papageorgiou, Photini; Ree, Ronald van; Mills, Clareartículo
13openAccessIsolationBovine.pdf.jpg2007Isolation of bovine β-lactoglobulin from complexes with chitosanMontilla, Antonia  ; Casal, Enriqueta; Moreno, F. Javier ; Belloque, Josefina ; Olano, Agustín  ; Corzo, Nieves  artículo
14closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2006Changes in antioxidant activity of dehydrated onion and garlic during storageMoreno, F. Javier ; Corzo-Martínez, Marta ; Castillo, M. Dolores del  ; Villamiel, Mar  artículo
15closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2001Analysis of monosaccharides in bovine, caprine and ovine κ-casein macropeptide by gas chromatographyMoreno, F. Javier ; Villamiel, Mar  ; López-Fandiño, Rosina ; Olano, Agustín  artículo
16closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2002Interfacial behavior of goat kappa casein: Ellipsometry and atomic force microscopy studyVié, Véronique; Moreno, F. Javier ; Beaufils, Sylvie; Lesniewska, Eric; Léonil, Joëlle; Renault, Anneartículo
17closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2002Heterogeneity of caprine beta-casein elucidated by RP-HPLC/MS: Genetic variants and phosphorylationsNeveu, Carole; Mollé, Daniel; Moreno, F. Javier ; Martin, Patrice; Léonil, Joëlleartículo
18closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2001N-acetyl-and N-glycolyl-neuraminic acid content in κ-casein macropeptidesMoreno, F. Javier ; Olano, Agustín  ; Villamiel, Mar  ; Villamiel, Mar  ; Villamiel, Mar  artículo
19closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2002Characterization and functional properties of lactosyl caseinomacropeptide conjugatesMoreno, F. Javier ; López-Fandiño, Rosina ; Olano, Agustín  artículo
20closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2005Phospholipid interactions protect the milk allergen α-lactalbumin from proteolysis during in vitro digestionMoreno, F. Javier ; Mackie, Alan R.; Mills, Clareartículo
21closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2005Selective recovery of glycosylated caseinmacropeptide with chitosanCasal, Enriqueta; Corzo, Nieves  ; Moreno, F. Javier ; Olano, Agustín  artículo
22closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2008Protein quality, antigenicity, and antioxidant activity of soy-based foodstuffsAmigo-Benavent, Miryam; Silván, José Manuel  ; Moreno, F. Javier ; Villamiel, Mar  ; Castillo, M. Dolores del  artículo
23closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2009Recent advances in the recovery and improvement of functional proteins from fish processing by-products: Use of protein glycation as an alternative methodSanmartín, Esther; Arboleya, Juan Carlos; Villamiel, Mar  ; Moreno, F. Javier artículo
24closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1999Determination of maltodextrins in enteral formulations by three different chromatographic methodsMoreno, F. Javier ; Olano, Agustín  ; Santa-María, Guillermo ; Corzo, Nieves  artículo
25closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2007Optimized techniques for the extraction of grape allergens appropriate for in vivo and in vitro testing and diagnosisVassilopoulou, Emilia; Zuidmeer, Laurian; Akkerdaas, Jaap; Rigby, Neil M.; Moreno, F. Javier ; Papadopoulos, Nikos G.; Saxoni-Papageorgiou, Photini; Mills, Clare; Ree, Ronald vanartículo
26closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2006Calidad nutricional, antigenicidad y funcionalidad de bebidas de sojaAmigo-Benavent, Miryam; Silván, José Manuel  ; Villamiel, Mar  ; Castillo, M. Dolores del  ; Moreno, F. Javier póster de congreso
27closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2005Assessment of initial stages of Maillard reaction in dehydrated onion and garlic samplesCardelle-Cobas, Alejandra ; Moreno, F. Javier ; Corzo, Nieves  ; Olano, Agustín  ; Villamiel, Mar  artículo
28openAccessChitosanSelective.pdf.jpg2006Use of chitosan for selective removal of β-lactoglobulin from wheyCasal, Enriqueta; Montilla, Antonia  ; Moreno, F. Javier ; Olano, Agustín  ; Corzo, Nieves  artículo
29closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2007Nutritional quality, antioxidant activity and antigenicity of thermally processed soy food stuffsAmigo-Benavent, Miryam; Silván, José Manuel  ; Moreno, F. Javier ; Villamiel, Mar  ; Castillo, M. Dolores del  comunicación de congreso
30openAccessPgsProteifoodproces.pdf.jpg2004Processing approaches to reducing allergenicity in proteinsMills, Clare; Moreno, F. Javier ; Sancho, Ana I.; Jenkins, John A.; Wichers, Harry J.capítulo de libro
31openAccesscontrolfodalergy.pdf.jpg2006Controlling processing in complex food systems: a potential route to food-allergy preventionMills, Clare; Rigby, Neil M.; Sancho, Ana I.; Moreno, F. Javier ; Jenkins, John A.capítulo de libro
32closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2006Assessment of the Maillard reaction of fructose and lysine by analysis of 2-furoylmethyl-amino acidsCastillo, M. Dolores del  ; Silván, José Manuel  ; Amigo-Benavent, Miryam; Moreno, F. Javier ; Olano, Agustín  póster de congreso
33openAccessglicomacropeptido.pdf.jpg2009Estructura y funcionalidad del glicomacropéptido bovinoMoreno, F. Javier ; López-Fandiño, Rosina capítulo de libro
34closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2007In vitro glycation and antigenicity of soy proteinsLagemaat, Jürgen van; Silván, José Manuel  ; Moreno, F. Javier ; Olano, Agustín  ; Castillo, M. Dolores del  artículo
35closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2008Structural characterization of bovine β-lactoglobulin-galactose/ tagatose maillard complexes by electrophoretic, chromatographic, and spectroscopic methodsCorzo-Martínez, Marta ; Moreno, F. Javier ; Olano, Agustín  ; Villamiel, Mar  artículo
36closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2001Heterogeneity of caprine κ-casein macropeptideMoreno, F. Javier ; Recio, Isidra  ; Olano, Agustín  ; López-Fandiño, Rosina artículo
37closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2000Chromatographic characterization of ovine κ-casein macropeptideMoreno, F. Javier ; Recio, Isidra  ; Olano, Agustín  ; López-Fandiño, Rosina artículo
38closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2005Thermostability and in vitro digestibility of a purified major allergen 2S albumin (Ses i 1) from white sesame seeds (Sesamum indicum L.)Moreno, F. Javier ; Maldonado, Bárbara; Wellner, Nikolaus; Mills, Clareartículo
39closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2004Mass spectrometry and structural characterization of 2S albumin isoforms from Brazil nuts (Bertholletia excelsa)Moreno, F. Javier ; Jenkins, John A.; Mellon, Fred A.; Rigby, Neil M.; Robertson, James A.; Wellner, Nikolaus; Mills, Clareartículo
40openAccesslactulosedairy.pdf.jpg2005A reliable gas capillary chromatographic determination of lactulose in dairy samplesMontilla, Antonia  ; Moreno, F. Javier ; Olano, Agustín  artículo
41closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2003High-pressure effects on Maillard reaction between glucose and lysineMoreno, F. Javier ; Molina, Elena  ; Olano, Agustín  ; López-Fandiño, Rosina artículo
42closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2003Effect of high pressure on isomerization and degradation of lactose in alkaline mediaMoreno, F. Javier ; Villamiel, Mar  ; Olano, Agustín  artículo
43closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2005Glycation of caseinmacropeptideCasal, Enriqueta; Corzo, Nieves  ; Moreno, F. Javier ; Olano, Agustín  artículo
44closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2009Glycosylated dairy components: their roles in nature and ways to make use of their biofunctionality in dairy productsRecio, Isidra  ; Moreno, F. Javier ; López-Fandiño, Rosina capítulo de libro
45closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgJan-2011Effect of glycation on sodium caseinate-stabilized emulsions obtained by ultrasoundCorzo-Martínez, Marta ; Soria, Ana C.  ; Villamiel, Mar  ; Olano, Agustín  ; Harte, Federico M.; Moreno, F. Javier artículo
46openAccessEffect of glycation on the gastrointestinal.pdf.jpgNov-2010Effect of glycation on the gastrointestinal digestibility and immunoreactivity of bovine β-lactoglobulinCorzo-Martínez, Marta ; Soria, Ana C.  ; Belloque, Josefina ; Villamiel, Mar  ; Moreno, F. Javier artículo
47openAccessseroproteinas.pdf.jpg2009Obtención de seroproteínas funcionales vía reacción de MaillardVillamiel, Mar  ; López-Fandiño, Rosina ; Soria, Ana C.  ; Moreno, F. Javier capítulo de libro
48closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2006Uptake of 2S albumin allergens, Ber e 1 and Ses i 1, across human intestinal epithelial Caco-2 cell monolayersMoreno, F. Javier ; Rubio, Luis A. ; Olano, Agustín  ; Clemente, Alfonsoartículo
49closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2010The cytotoxic effects of Bowman-Birk proteins from legumes on colon cancer cells are related to their ability to inhibit serine proteasesClemente, Alfonso; Marín-Manzano, M. Carmen; Jiménez, E.; Sonnante, G.; Moreno, F. Javier ; Rubio, Luis A. ; Domoney, C.comunicación de congreso
50closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2010The anti-proliferative properties of Bowman-Birk proteins from legumes on colon cancer cells are related to their ability to inhibit trypsin- and chymotrypsin-like proteasesClemente, Alfonso; Marín-Manzano, M. Carmen; Jiménez, E.; Moreno, F. Javier ; Rubio, Luis A. ; Domoney, C.comunicación de congreso
Results 1-50 of 54 (Search time: 0.295 seconds).