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1openAccessgrape_musts_wine_Moreno.pdf.jpg15-jul-2003Screening of biogenic amine production by lactic acid bacteria isolated from grape musts and wineMoreno-Arribas, M. Victoria CSIC ORCID ; Polo, María Carmen; Jorganes, Felisa; Muñoz, Rosario CSIC ORCID artículo
2openAccess1998Changes in the amino acid composition of the different nitrogenous fractions during the aging of wine with yeastsMoreno-Arribas, M. Victoria CSIC ORCID ; Pueyo Pérez, Encarnación CSIC; Polo, María Carmen; Martín-Álvarez, Pedro J. CSIC ORCIDartículo
3closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2007Contribution of malolactic fermentation by Oenococcus oeni and Lactobacillus plantarum to the changes in the nonanthocyanin polyphenolic composition of red wineHernández, M. Teresa CSIC ; Estrella, Isabel CSIC ; Perez-Gordo, M.; Alegria, E. G.; Tenorio, Carmen CSIC ORCID; Ruiz-Larrrea, Fernanda; Moreno-Arribas, M. Victoria CSIC ORCID artículo
4openAccesstannase_activity_Vaquero.pdf.jpg1-sep-2004Tannase activity by lactic acid bacteria isolated from grape must and wineVaquero, Ignacio; Marcobal, Ángela CSIC; Muñoz, Rosario CSIC ORCID artículo
5openAccessarginine_deiminase_pathway_Arena.pdf.jpg13-nov-2002The arginine deiminase pathway in the wine lactic acid bacteria Lactobacillus hilgardii X1B: structural and functional study of the arcABC genesArena, Mario Eduardo; Manca de Nadra, María Cristina; Muñoz, Rosario CSIC ORCID artículo
6openAccesswine_lactic_acid_bacteria_Rivas.pdf.jpg2009Molecular screening of wine lactic acid bacteria degrading hydroxycinnamic acidsRivas, Blanca de las CSIC ORCID; Rodríguez, Héctor CSIC ORCID; Curiel, José Antonio CSIC ORCID ; Landete, José María CSIC ORCID; Muñoz, Rosario CSIC ORCID artículo
7openAccessmicrooxyevolucionvino.pdf.jpg2008La microoxigenación en la evolución de los polifenoles, el color y las características sensoriales de un vino tinto cv Tempranillo durante su elaboraciónPino, Cristina; Bartolomé, Begoña CSIC ORCID ; Superviola, Julián; Gómez-Cordovés, Carmen CSIC artículo
8closedAccessago-2007Autophagy: From basic research to its application in food biotechnologyCebollero, Eduardo; González García, Ramón CSIC ORCID artículo
9openAccessrecA_gene_sequence_analysis_Rodriguez.pdf.jpg1-abr-2007Efficacy of recA gene sequence analysis in the identification and discrimination of Lactobacillus hilgardii strains isolated from stuck wine fermentationsRodríguez, Héctor CSIC ORCID; Rivas, Blanca de las CSIC ORCID; Muñoz, Rosario CSIC ORCID artículo
10openAccess2001Purification and characterization of tyrosine decarboxylase of Lactobacillus brevis IOEB 9809 isolated from wineMoreno-Arribas, M. Victoria CSIC ORCID ; Lonvaud-Funel, A.artículo
11closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg25-nov-2009Characterization of commercial inactive dry yeast preparations for enological use based on their ability to release soluble compounds and their behavior toward aroma compounds in model winesPozo-Bayón, Mª Ángeles CSIC ORCID ; Andújar-Ortiz, Inmaculada CSIC; Alcaide-Hidalgo, Juan María CSIC; Martín-Álvarez, Pedro J. CSIC ORCID; Moreno-Arribas, M. Victoria CSIC ORCID artículo
12closedAccess2008Identification of the origin of commercial enological tannins by the analysis of monosaccharides and polyalcoholsSanz, M. Luz CSIC ORCID ; Martínez-Castro, Isabel CSIC ; Moreno-Arribas, M. Victoria CSIC ORCID artículo
13closedAccess2007Influence of malolactic fermentation, postfermentative treatments and ageing with lees on nitrogen compounds of red winesAlcaide-Hidalgo, Juan María CSIC; Moreno-Arribas, M. Victoria CSIC ORCID ; Martín-Álvarez, Pedro J. CSIC ORCID; Polo, María Carmenartículo
14closedAccess2008Ion-trap versus time-of-flight mass spectrometry coupled to capillary electrophoresis to analyze biogenic amines in wineSimó, Carolina CSIC ORCID ; Moreno-Arribas, M. Victoria CSIC ORCID ; Cifuentes, Alejandro CSIC ORCID artículo
15closedAccess2008Potential of phenolic compounds for controlling lactic acid bacteria growth in wineGarcía-Ruiz, A.; Bartolomé, Begoña CSIC ORCID ; Martínez-Rodríguez, Adolfo J. CSIC ORCID ; Pueyo Pérez, Encarnación CSIC; Martín-Álvarez, Pedro J. CSIC ORCID; Moreno-Arribas, M. Victoria CSIC ORCID artículo
16openAccess1997Capillary electrophoretic analysis of wine proteins. Modifications during the manufacture of sparkling winesLuguera, C.; Moreno-Arribas, M. Victoria CSIC ORCID ; Pueyo Pérez, Encarnación CSIC; Polo, María Carmenartículo
17openAccess1996Peptides in musts and wines. Changes during the manufacture of cavas (Sparkling wines)Moreno-Arribas, M. Victoria CSIC ORCID ; Pueyo Pérez, Encarnación CSIC; Polo, María Carmenartículo
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