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Título
Autor(es)
Tipo
1
openAccess
15-jul-2003
Screening of biogenic amine production by lactic acid bacteria isolated from grape musts and wine
Moreno-Arribas, M. Victoria
CSIC
ORCID
;
Polo, María Carmen
;
Jorganes, Felisa
;
Muñoz, Rosario
CSIC
ORCID
artículo
2
openAccess
1998
Changes in the amino acid composition of the different nitrogenous fractions during the aging of wine with yeasts
Moreno-Arribas, M. Victoria
CSIC
ORCID
;
Pueyo Pérez, Encarnación
CSIC
;
Polo, María Carmen
;
Martín-Álvarez, Pedro J.
CSIC
ORCID
artículo
3
closedAccess
2007
Contribution of malolactic fermentation by Oenococcus oeni and Lactobacillus plantarum to the changes in the nonanthocyanin polyphenolic composition of red wine
Hernández, M. Teresa
CSIC
;
Estrella, Isabel
CSIC
;
Perez-Gordo, M.
;
Alegria, E. G.
;
Tenorio, Carmen
CSIC
ORCID
;
Ruiz-Larrrea, Fernanda
;
Moreno-Arribas, M. Victoria
CSIC
ORCID
artículo
4
openAccess
1-sep-2004
Tannase activity by lactic acid bacteria isolated from grape must and wine
Vaquero, Ignacio
;
Marcobal, Ángela
CSIC
;
Muñoz, Rosario
CSIC
ORCID
artículo
5
openAccess
13-nov-2002
The arginine deiminase pathway in the wine lactic acid bacteria Lactobacillus hilgardii X1B: structural and functional study of the arcABC genes
Arena, Mario Eduardo
;
Manca de Nadra, María Cristina
;
Muñoz, Rosario
CSIC
ORCID
artículo
6
openAccess
2009
Molecular screening of wine lactic acid bacteria degrading hydroxycinnamic acids
Rivas, Blanca de las
CSIC
ORCID
;
Rodríguez, Héctor
CSIC
ORCID
;
Curiel, José Antonio
CSIC
ORCID
;
Landete, José María
CSIC
ORCID
;
Muñoz, Rosario
CSIC
ORCID
artículo
7
openAccess
2008
La microoxigenación en la evolución de los polifenoles, el color y las características sensoriales de un vino tinto cv Tempranillo durante su elaboración
Pino, Cristina
;
Bartolomé, Begoña
CSIC
ORCID
;
Superviola, Julián
;
Gómez-Cordovés, Carmen
CSIC
artículo
8
closedAccess
ago-2007
Autophagy: From basic research to its application in food biotechnology
Cebollero, Eduardo
;
González García, Ramón
CSIC
ORCID
artículo
9
openAccess
1-abr-2007
Efficacy of recA gene sequence analysis in the identification and discrimination of Lactobacillus hilgardii strains isolated from stuck wine fermentations
Rodríguez, Héctor
CSIC
ORCID
;
Rivas, Blanca de las
CSIC
ORCID
;
Muñoz, Rosario
CSIC
ORCID
artículo
10
openAccess
2001
Purification and characterization of tyrosine decarboxylase of Lactobacillus brevis IOEB 9809 isolated from wine
Moreno-Arribas, M. Victoria
CSIC
ORCID
;
Lonvaud-Funel, A.
artículo
11
closedAccess
25-nov-2009
Characterization of commercial inactive dry yeast preparations for enological use based on their ability to release soluble compounds and their behavior toward aroma compounds in model wines
Pozo-Bayón, Mª Ángeles
CSIC
ORCID
;
Andújar-Ortiz, Inmaculada
CSIC
;
Alcaide-Hidalgo, Juan María
CSIC
;
Martín-Álvarez, Pedro J.
CSIC
ORCID
;
Moreno-Arribas, M. Victoria
CSIC
ORCID
artículo
12
closedAccess
2008
Identification of the origin of commercial enological tannins by the analysis of monosaccharides and polyalcohols
Sanz, M. Luz
CSIC
ORCID
;
Martínez-Castro, Isabel
CSIC
;
Moreno-Arribas, M. Victoria
CSIC
ORCID
artículo
13
closedAccess
2007
Influence of malolactic fermentation, postfermentative treatments and ageing with lees on nitrogen compounds of red wines
Alcaide-Hidalgo, Juan María
CSIC
;
Moreno-Arribas, M. Victoria
CSIC
ORCID
;
Martín-Álvarez, Pedro J.
CSIC
ORCID
;
Polo, María Carmen
artículo
14
closedAccess
2008
Ion-trap versus time-of-flight mass spectrometry coupled to capillary electrophoresis to analyze biogenic amines in wine
Simó, Carolina
CSIC
ORCID
;
Moreno-Arribas, M. Victoria
CSIC
ORCID
;
Cifuentes, Alejandro
CSIC
ORCID
artículo
15
closedAccess
2008
Potential of phenolic compounds for controlling lactic acid bacteria growth in wine
García-Ruiz, A.
;
Bartolomé, Begoña
CSIC
ORCID
;
Martínez-Rodríguez, Adolfo J.
CSIC
ORCID
;
Pueyo Pérez, Encarnación
CSIC
;
Martín-Álvarez, Pedro J.
CSIC
ORCID
;
Moreno-Arribas, M. Victoria
CSIC
ORCID
artículo
16
openAccess
1997
Capillary electrophoretic analysis of wine proteins. Modifications during the manufacture of sparkling wines
Luguera, C.
;
Moreno-Arribas, M. Victoria
CSIC
ORCID
;
Pueyo Pérez, Encarnación
CSIC
;
Polo, María Carmen
artículo
17
openAccess
1996
Peptides in musts and wines. Changes during the manufacture of cavas (Sparkling wines)
Moreno-Arribas, M. Victoria
CSIC
ORCID
;
Pueyo Pérez, Encarnación
CSIC
;
Polo, María Carmen
artículo
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Autor
11
Moreno-Arribas, M. Victoria
5
Muñoz, Rosario
5
Polo, María Carmen
4
Martín-Álvarez, Pedro J.
4
Pueyo Pérez, Encarnación
2
Alcaide-Hidalgo, Juan María
2
Bartolomé, Begoña
2
Rivas, Blanca de las
2
Rodríguez, Héctor
1
Alegria, E. G.
.
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Palabras clave
4
Lactic acid bacteria
3
Biogenic amines
3
Must
2
Amino acids
2
Capillary electrophoresis
2
Cava
2
HPLC
2
LAB
2
Lactobacillus plantarum
2
Malolactic fermentation
.
siguiente >
Fecha de Publicación
14
2000 - 2009
3
1996 - 1999