Skip navigation
Producción CSIC
Áreas e Institutos
Navegar ítems por:
Fecha Publicación
Autor
Título
Palabras Clave
Autor con perfil
Proyecto de investigación
Grupo de investigación
Agencia Financiadora
Fecha Envío
Pasarela
Estadísticas
Contacto
Servicios
Mi DIGITAL.CSIC
Suscripciones
Editar perfil
DIGITAL.CSIC
Ítems
Autores con perfil
Proyectos de investigación
Grupos de investigación
Institutos
Colecciones
DIGITAL.CSIC
Buscar en:
por
Empiece una nueva busqueda
Add/Remove Filters (1 filters currently applied)
Hide Filters
Filtros:
Autor
Palabras Clave
Fecha de Publicación
Título
Revista
Editorial
Agencia financiadora
Tipología
Idioma
DOI
Accesibilidad
Igual a
Contiene
ID
No igual a
No Contiene
No ID
Añada filtros:
Use filtros para mejorar los resultados de búsqueda.
Autor
Palabras Clave
Fecha de Publicación
Título
Revista
Editorial
Agencia financiadora
Tipología
Idioma
DOI
Accesibilidad
Igual a
Contiene
ID
No igual a
No Contiene
No ID
Resultados 1-12 de 12.
Resultados por página
5
10
20
50
|
Ordenar por
Relevancia
Anterior
1
Siguiente
Resultados por ítem:
Refman
EndNote
Bibtex
RefWorks
Excel
CSV
PDF
DataCite
Derechos
Preview
Fecha Public.
Título
Autor(es)
Tipo
1
closedAccess
5-feb-2008
Antioxidant activity of ovine casein hydrolysates: Identification of active peptides by HPLC-MS/MS
Gómez-Ruiz, José Ángel
CSIC
;
López-Expósito, Iván
CSIC
;
Pihlanto, Anne
;
Ramos González, María Mercedes
CSIC
;
Recio, Isidra
CSIC
ORCID
artículo
2
openAccess
2007
Sample treatments prior to capillary electrophoresis-mass spectrometry
Hernández-Borges, Javier
;
Borges-Miqel, Teresa M.
;
Rodríguez Delgado, Miguel A.
;
Cifuentes, Alejandro
CSIC
ORCID
artículo
3
closedAccess
17-feb-2004
Angiotensin Converting Enzyme Inhibitory Activity in Commercial Fermented Products. Formation of Peptides under Simulated Gastrointestinal Digestion
Hernández-Ledesma, Blanca
CSIC
ORCID
;
Amigo, Lourdes
CSIC
ORCID
;
Ramos González, María Mercedes
CSIC
;
Recio, Isidra
CSIC
ORCID
artículo
4
closedAccess
nov-2007
Sensory and mass spectrometric analysis of the peptidic fraction lower than one thousand daltons in Manchego cheese
Gómez-Ruiz, José Ángel
CSIC
;
Taborda, Gonzalo
;
Amigo, Lourdes
CSIC
ORCID
;
Ramos González, María Mercedes
CSIC
;
Molina, Elena
CSIC
ORCID
artículo
5
closedAccess
ene-2007
Identification of novel antihypertensive peptides in milk fermented with Enterococcus faecalis
Quirós del Bosque, Ana
CSIC
;
Ramos González, María Mercedes
CSIC
;
Muguerza, B.
;
Delgado, M. A.
;
Miguel, Marta
CSIC
ORCID
;
Aleixandre, Amaya
;
Recio, Isidra
CSIC
ORCID
artículo
6
closedAccess
2001
Heterogeneity of caprine κ-casein macropeptide
Moreno, F. Javier
CSIC
ORCID
;
Recio, Isidra
CSIC
ORCID
;
Olano, Agustín
CSIC
;
López-Fandiño, Rosina
CSIC
ORCID
artículo
7
closedAccess
2008
Ion-trap versus time-of-flight mass spectrometry coupled to capillary electrophoresis to analyze biogenic amines in wine
Simó, Carolina
CSIC
ORCID
;
Moreno-Arribas, M. Victoria
CSIC
ORCID
;
Cifuentes, Alejandro
CSIC
ORCID
artículo
8
closedAccess
oct-2005
Angiotensin-converting enzyme inhibitory activity of peptides derived from caprine kefir
Quirós del Bosque, Ana
CSIC
;
Hernández-Ledesma, Blanca
CSIC
ORCID
;
Ramos González, María Mercedes
CSIC
;
Amigo, Lourdes
CSIC
ORCID
;
Recio, Isidra
CSIC
ORCID
artículo
9
closedAccess
2002
Heterogeneity of caprine beta-casein elucidated by RP-HPLC/MS: Genetic variants and phosphorylations
Neveu, Carole
;
Mollé, Daniel
;
Moreno, F. Javier
CSIC
ORCID
;
Martin, Patrice
;
Léonil, Joëlle
artículo
10
closedAccess
oct-2004
Release of angiotensin converting enzyme-inhibitory peptides by simulated gastrointestinal digestion of infant formulas
Hernández-Ledesma, Blanca
CSIC
ORCID
;
Amigo, Lourdes
CSIC
ORCID
;
Ramos González, María Mercedes
CSIC
;
Recio, Isidra
CSIC
ORCID
artículo
11
closedAccess
dic-2006
Determination of the antihypertensive peptide LHLPLP in fermented milk by high-performance liquid chromatography-mass spectrometry
Quirós del Bosque, Ana
CSIC
;
Ramos González, María Mercedes
CSIC
;
Muguerza, B.
;
Delgado, M. A.
;
Martín-Álvarez, Pedro J.
CSIC
ORCID
;
Aleixandre, Amaya
;
Recio, Isidra
CSIC
ORCID
artículo
12
closedAccess
2005
Stability of the major allergen Brazil nut 2S albumin (Ber e 1) to physiologically-relevant in vitro gastrointestinal digestion
Moreno, F. Javier
CSIC
ORCID
;
Mellon, Fred A.
;
Wickham, Martin S. J.
;
Bottrill, Andrew R.
;
Mills, Clare
artículo
Resultados 1-12 de 12.
Anterior
1
Siguiente
Explorar
Autor
7
Ramos González, María Mercedes
7
Recio, Isidra
4
Amigo, Lourdes
3
Hernández-Ledesma, Blanca
3
Moreno, F. Javier
3
Quirós del Bosque, Ana
2
Aleixandre, Amaya
2
Cifuentes, Alejandro
2
Delgado, M. A.
2
Gómez-Ruiz, José Ángel
.
siguiente >
Palabras clave
3
Simulated gastrointestinal digestion
2
ACE-inhibitory peptides
2
Capillary electrophoresis
2
Phosphorylation
1
2S albumin
1
ACE-inhibitory activity
1
Angiotensin-converting enzyme-inh...
1
Antihypertensive activity
1
Antihypertensive peptides
1
Antioxidant peptides
.
siguiente >
Fecha de Publicación
2
2008
3
2007
1
2006
2
2005
2
2004
1
2002
1
2001