Skip navigation
Producción CSIC
Áreas e Institutos
Navegar ítems por:
Fecha Publicación
Autor
Título
Palabras Clave
Autor con perfil
Proyecto de investigación
Grupo de investigación
Agencia Financiadora
Fecha Envío
Pasarela
Estadísticas
Contacto
Servicios
Mi DIGITAL.CSIC
Suscripciones
Editar perfil
DIGITAL.CSIC
Ítems
Autores con perfil
Proyectos de investigación
Grupos de investigación
Institutos
Colecciones
DIGITAL.CSIC
Buscar en:
por
Empiece una nueva busqueda
Add/Remove Filters (1 filters currently applied)
Hide Filters
Filtros:
Autor
Palabras Clave
Fecha de Publicación
Título
Revista
Editorial
Agencia financiadora
Tipología
Idioma
DOI
Accesibilidad
Igual a
Contiene
ID
No igual a
No Contiene
No ID
Añada filtros:
Use filtros para mejorar los resultados de búsqueda.
Autor
Palabras Clave
Fecha de Publicación
Título
Revista
Editorial
Agencia financiadora
Tipología
Idioma
DOI
Accesibilidad
Igual a
Contiene
ID
No igual a
No Contiene
No ID
Resultados 1-11 de 11.
Resultados por página
5
10
20
50
|
Ordenar por
Relevancia
Anterior
1
Siguiente
Resultados por ítem:
Refman
EndNote
Bibtex
RefWorks
Excel
CSV
PDF
DataCite
Derechos
Preview
Fecha Public.
Título
Autor(es)
Tipo
1
closedAccess
2005
Glycation of caseinmacropeptide
Casal, Enriqueta
;
Corzo, Nieves
CSIC
ORCID
;
Moreno, F. Javier
CSIC
ORCID
;
Olano, Agustín
CSIC
artículo
2
closedAccess
30-ene-2009
2-Furoylmethyl amino acids, hydroxymethylfurfural, carbohydrates and B-carotene as quality markers of dehydrated carrots
Soria, Ana C.
CSIC
ORCID
;
Olano, Agustín
CSIC
;
Frías, Juana
CSIC
ORCID
;
Peñas, Elena
CSIC
ORCID
;
Villamiel, Mar
CSIC
ORCID
artículo
3
closedAccess
2009
Application of liquid chromatography-tandem mass spectrometry for the characterization of galactosylated and tagatosylated beta-lactoglobulin peptides derived from in vitro gastrointestinal digestion
Corzo-Martínez, Marta
CSIC
ORCID
;
Lebrón-Aguilar, Rosa
CSIC
ORCID
;
Villamiel, Mar
CSIC
ORCID
;
Quintanilla-López, Jesús Eduardo
CSIC
ORCID
;
Moreno, F. Javier
CSIC
ORCID
artículo
4
openAccess
2007
Emulsifying properties of α-lactalbumin after high pressure treatment and subsequent lactosylation
Bravo, Francisca I.
CSIC
ORCID
;
Villamiel, Mar
CSIC
ORCID
;
Molina, Elena
CSIC
ORCID
artículo
5
closedAccess
2005
Assessment of initial stages of Maillard reaction in dehydrated onion and garlic samples
Cardelle-Cobas, Alejandra
CSIC
ORCID
;
Moreno, F. Javier
CSIC
ORCID
;
Corzo, Nieves
CSIC
ORCID
;
Olano, Agustín
CSIC
;
Villamiel, Mar
CSIC
ORCID
artículo
6
closedAccess
2003
High-pressure effects on Maillard reaction between glucose and lysine
Moreno, F. Javier
CSIC
ORCID
;
Molina, Elena
CSIC
ORCID
;
Olano, Agustín
CSIC
;
López-Fandiño, Rosina
CSIC
ORCID
artículo
7
closedAccess
2007
In vitro glycation and antigenicity of soy proteins
Lagemaat, Jürgen van
;
Silván, José Manuel
CSIC
ORCID
;
Moreno, F. Javier
CSIC
ORCID
;
Olano, Agustín
CSIC
;
Castillo, M. Dolores del
CSIC
ORCID
artículo
8
closedAccess
2007
Characterization and in vitro digestibility of bovine β-lactoglobulin glycated with galactooligosaccharides
Sanz, M. Luz
CSIC
ORCID
;
Corzo-Martínez, Marta
CSIC
ORCID
;
Rastall, Robert A.
;
Olano, Agustín
CSIC
;
Moreno, F. Javier
CSIC
ORCID
artículo
9
closedAccess
2002
Characterization and functional properties of lactosyl caseinomacropeptide conjugates
Moreno, F. Javier
CSIC
ORCID
;
López-Fandiño, Rosina
CSIC
ORCID
;
Olano, Agustín
CSIC
artículo
10
openAccess
2010
Chemical and Physicochemical Quality Parameters in Carrots Dehydrated by Power Ultrasound
Soria, Ana C.
CSIC
ORCID
;
Corzo-Martínez, Marta
CSIC
ORCID
;
Montilla, Antonia
CSIC
ORCID
;
Riera, Enrique
CSIC
ORCID
;
Gamboa-Santos, Juliana
CSIC
;
Villamiel, Mar
CSIC
ORCID
artículo
11
closedAccess
ene-2011
Effect of glycation on sodium caseinate-stabilized emulsions obtained by ultrasound
Corzo-Martínez, Marta
CSIC
ORCID
;
Soria, Ana C.
CSIC
ORCID
;
Villamiel, Mar
CSIC
ORCID
;
Olano, Agustín
CSIC
;
Harte, Federico M.
;
Moreno, F. Javier
CSIC
ORCID
artículo
Resultados 1-11 de 11.
Anterior
1
Siguiente
Explorar
Autor
8
Moreno, F. Javier
8
Olano, Agustín
6
Villamiel, Mar
4
Corzo-Martínez, Marta
3
Soria, Ana C.
2
Corzo, Nieves
2
López-Fandiño, Rosina
2
Molina, Elena
1
Bravo, Francisca I.
1
Cardelle-Cobas, Alejandra
.
siguiente >
Palabras clave
2
2-furoylmethyl-lysine (furosine)
2
Amadori compounds
2
Gastrointestinal digestion
2
Ultrasound
1
2-furoylmethylamino acids
1
alpha-lactalbumin
1
Antigenicity
1
Antioxidant activity
1
Browning
1
carbohydrates
.
siguiente >
Fecha de Publicación
1
2011
1
2010
2
2009
3
2007
2
2005
1
2003
1
2002