Search


Start a new search
Current filters:
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 1-11 of 11 (Search time: 0.282 seconds).
  • previous
  • 1
  • next
Item hits:
RightsPreviewIssue DateTitleAuthor(s)Type
1openAccesspre-print.pdf.jpg2007Emulsifying properties of α-lactalbumin after high pressure treatment and subsequent lactosylationBravo, Francisca I. ; Villamiel, Mar  ; Molina, Elena  artículo
2closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2007Characterization and in vitro digestibility of bovine β-lactoglobulin glycated with galactooligosaccharidesSanz, M. Luz  ; Corzo-Martínez, Marta ; Rastall, Robert A.; Olano, Agustín  ; Moreno, F. Javier artículo
3closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2002Characterization and functional properties of lactosyl caseinomacropeptide conjugatesMoreno, F. Javier ; López-Fandiño, Rosina ; Olano, Agustín  artículo
4closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2005Assessment of initial stages of Maillard reaction in dehydrated onion and garlic samplesCardelle-Cobas, Alejandra ; Moreno, F. Javier ; Corzo, Nieves  ; Olano, Agustín  ; Villamiel, Mar  artículo
5closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2007In vitro glycation and antigenicity of soy proteinsLagemaat, Jürgen van; Silván, José Manuel  ; Moreno, F. Javier ; Olano, Agustín  ; Castillo, M. Dolores del  artículo
6closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2003High-pressure effects on Maillard reaction between glucose and lysineMoreno, F. Javier ; Molina, Elena  ; Olano, Agustín  ; López-Fandiño, Rosina artículo
7closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2005Glycation of caseinmacropeptideCasal, Enriqueta; Corzo, Nieves  ; Moreno, F. Javier ; Olano, Agustín  artículo
8closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgJan-2011Effect of glycation on sodium caseinate-stabilized emulsions obtained by ultrasoundCorzo-Martínez, Marta ; Soria, Ana C.  ; Villamiel, Mar  ; Olano, Agustín  ; Harte, Federico M.; Moreno, F. Javier artículo
9closedAccess30-Jan-20092-Furoylmethyl amino acids, hydroxymethylfurfural, carbohydrates and B-carotene as quality markers of dehydrated carrotsSoria, Ana C.  ; Olano, Agustín  ; Frías, Juana  ; Peñas, Elena  ; Villamiel, Mar  artículo
10openAccessCarrots Dehydrated.pdf.jpg2010Chemical and Physicochemical Quality Parameters in Carrots Dehydrated by Power UltrasoundSoria, Ana C.  ; Corzo-Martínez, Marta ; Montilla, Antonia  ; Riera, Enrique; Gamboa-Santos, Juliana ; Villamiel, Mar  artículo
11closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2009Application of liquid chromatography-tandem mass spectrometry for the characterization of galactosylated and tagatosylated beta-lactoglobulin peptides derived from in vitro gastrointestinal digestionCorzo-Martínez, Marta ; Lebrón-Aguilar, Rosa  ; Villamiel, Mar  ; Quintanilla-López, Jesús Eduardo  ; Moreno, F. Javier artículo
Results 1-11 of 11 (Search time: 0.282 seconds).
  • previous
  • 1
  • next