DSpace

Digital.CSIC > Ciencia y Tecnología de Alimentos > Instituto de la Grasa (IG) > (IG) Patentes >

Share

EndNote

Open Access item Method for producing limited and extensive protein hydrol yzates from agroindustrial waste

Other Titles:Método de obtención de hidrolizados proteicos limitados y extensivos a partir de residuos agroindustriales
Authors:Millán, Francisco
Pedroche, Justo J.
Yust, María del Mar
Alcaide-Hidalgo, J. M.
Millán-Linares, María del Carmen
Villanueva, Alvaro
Tejedor, J. L.
Issue Date:9-Feb-2012
Citation:WO2012017123 A1
Abstract:[EN] The present invention relates to a method for producing limited and extensive protein hydrolyzates that comprises perfonning enzymatic hydrolysis on agroindustrial protein waste. Said method leads to the production, in a single hydrolytic step without prior treatment of the starting substrate, of two different protein hydrolyzates that differ in tenns of the degree of hydrolysis thereof, instead of a single product as in the case of other similar methods. These two products that are produced have enhanced properties in tenns of the starting substrate and therefore can be used in different food and cosmetic applications.
[ES] La presente invención se refiere a un método de obtención de hidrolizados proteicos limitados y extensivos que comprende llevar a cabo una hidrólisis enzimática de residuos agro industriales proteicos. Dicho método conduce a la obtención, en un solo paso hidrolítico y sin un tratamiento previo del sustrato de partida, de dos hidrolizados proteicos distintos que difieren en su grado de hidrólisis, en lugar de un único producto como en el caso de otros métodos similares. Estos dos productos obtenidos presentan propiedades mejoradas respecto al sustrato de partida, por lo que pueden ser utilizados en distintas aplicaciones a nivel alimentario y cosmético.
URI:http://hdl.handle.net/10261/58982
Appears in Collections:(IG) Patentes

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.