English   español  
Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/10261/5724
Share/Impact:
Statistics
logo share SHARE   Add this article to your Mendeley library MendeleyBASE
Visualizar otros formatos: MARC | Dublin Core | RDF | ORE | MODS | METS | DIDL
Exportar a otros formatos:

Title

Métodos de eliminación de colesterol en la grasa láctea: utilización de la β-ciclodextrina

AuthorsAlonso López, Leocadio ; Pardo, Ignacio
KeywordsLeche
Ácidos grasos
Colesterol
β-ciclodextrina
Issue DateApr-1998
PublisherReed Business Information
CitationAlimentación, Equipos y Tecnología 17(3): 69-74 (1998)
AbstractEl colesterol es un esteroide animal que se encuentra en todas las células y tejidos animales y humanos. Es muy importante, pero en exceso puede resultar peligroso. Esto ha llevado a la obtención de productos bajos en colesterol a través de una serie de métodos físicos, químicos y bioquímicos.
URIhttp://hdl.handle.net/10261/5724
ISSN0212-1689
Appears in Collections:(IG) Artículos
Files in This Item:
There are no files associated with this item.
Show full item record
Review this work
 


WARNING: Items in Digital.CSIC are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.