Por favor, use este identificador para citar o enlazar a este item:
http://hdl.handle.net/10261/56302
COMPARTIR / EXPORTAR:
SHARE CORE BASE | |
Visualizar otros formatos: MARC | Dublin Core | RDF | ORE | MODS | METS | DIDL | DATACITE | |
Título: | Effect of long-chain fatty alcohols from orujo olive oil on nitric oxide and eicosanoid generation |
Autor: | Fernández-Arche, Ángeles; Puerta, Rocío de la; Márquez-Martín, Ana CSIC; Ruiz-Gutiérrez, Valentina CSIC | Palabras clave: | Orujo olive oil Nitric oxide Eicosanoid Cytokine Macrophage |
Fecha de publicación: | may-2008 | Editor: | Cambridge University Press | Citación: | Proceedings of the Nutrition Society 67(1): E38 (2008) | Resumen: | Olive pomace oil (‘orujo’ oil) is an olive oil product suitable for human consumption that is traditionally produced in Spain(1). The non-acylglycerol component of this oil is a good source of interesting minor components, e.g. triterpenes(2), or fatty alcohols, derived from waxy materials. | Descripción: | 1st International Immunonutrition Workshop, Valencia, 3–5 October 2007, Valencia, Spain | Versión del editor: | http://dx.doi.org/10.1017/S0029665108006472 | URI: | http://hdl.handle.net/10261/56302 | DOI: | 10.1017/S0029665108006472 | ISSN: | 0029-6651 | E-ISSN: | 1475-2719 |
Aparece en las colecciones: | (IG) Artículos |
Ficheros en este ítem:
Fichero | Descripción | Tamaño | Formato | |
---|---|---|---|---|
orujo_olive.pdf | 568,94 kB | Adobe PDF | Visualizar/Abrir |
CORE Recommender
Page view(s)
279
checked on 18-abr-2024
Download(s)
276
checked on 18-abr-2024
Google ScholarTM
Check
Altmetric
Altmetric
NOTA: Los ítems de Digital.CSIC están protegidos por copyright, con todos los derechos reservados, a menos que se indique lo contrario.