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Título: | Comparison of rumen fluid and content samples to infer the effect of dietary lipid supplementation on the rumen bacterial community in lactating sheep |
Autor: | Castro Carrera, Tamara CSIC; Toral, Pablo G. CSIC ORCID ; Hervás, Gonzalo CSIC ORCID ; Frutos, Pilar CSIC ORCID ; Belenguer, Álvaro CSIC ORCID | Fecha de publicación: | 2012 | Editor: | Institut national de la recherche agronomique (France) Rowett Institute of Nutrition and Health |
Citación: | 8th Joint Symposium INRA-Rowett : p. 111 (2012) | Resumen: | Since milk fatty acid profile relies largely on the rumen microbial biohydrogenation... | Descripción: | 1 página.-- Póster presentado al 8th Joint Symposium INRA-Rowett. INRA-Rowett Symposium on Gut Microbiology. Gut microbiota: friend of foe?, p. 111. 17-20 de junio de 2012. Clermont-Ferrand (Francia). | Versión del editor: | https://colloque4.inra.fr/inra_rowett_2012 | URI: | http://hdl.handle.net/10261/52140 | ISBN: | 978-2-11-129131-7 |
Aparece en las colecciones: | (IGM) Comunicaciones congresos |
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