DSpace

Digital.CSIC > Ciencia y Tecnología de Alimentos > Instituto de Ciencia y Tecnología de Alimentos y Nutrición (ICTAN) > (ICTAN) Patentes >

Share

EndNote

Open Access item Method for obtaining healthy meat products using algae

Other Titles:Procedimiento de obtención de productos cárnicos saludables con algas
Authors:Cofrades, Susana
López López, Inés
Ruiz-Capillas, C.
Jiménez Colmenero, Francisco
Issue Date:22-Sep-2011
Citation:WO2011113984 A1
Abstract:[EN] The invention relates to a method for obtaining healthier meat products, comprising the incorporation of less than 5 wt.-% algae and a complementary reduction in sodium levels and/or an improvement to the lipid profile thereofby substituting animal fat with another fat (ofvegetable and/or sea origin). Consequently, the invention is intended for the food sector.
[ES] La presente invención se refiere a un procedimiento para la obtención de productos cárnicos más saludables, en base a la incorporación de algas en un porcentaje en peso menor del 5%, y complementariamente con la reducción de los niveles de sodio y/o una mejora en el perfillipídico provocado por la sustitución de grasa animal por otra (de origen vegetal y/o marina). Por tanto la presente invención se engloba dentro del sector de la alimentación.
URI:http://hdl.handle.net/10261/51733
Appears in Collections:(ICTAN) Patentes

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.