Por favor, use este identificador para citar o enlazar a este item:
http://hdl.handle.net/10261/46881
COMPARTIR / EXPORTAR:
SHARE BASE | |
Visualizar otros formatos: MARC | Dublin Core | RDF | ORE | MODS | METS | DIDL | DATACITE | |
Título: | Os defectos organolépticos máis comunes nos viños |
Autor: | Vilanova de la Torre, María del Mar CSIC ORCID ; Canosa Rodríguez, Pilar CSIC; Otero, Iria CSIC | Palabras clave: | Análisis sensorial Vino Defectos organolépticos Aroma |
Fecha de publicación: | nov-2010 | Editor: | Consello Regulador da Denominación de Orixe Rías Baixas | Citación: | Boletín de Viticultura del Consello Regulador de la Denominación de Origen Rías Baixas, 29: 12-13 (2010) | Resumen: | Entre os controis necesarios para garantir a calidade de un viño con Denominación de Orixe é de gran importancia a análise sensorial realizada por un panel de catadores profesionais. Durante o exercicio do análise sensorial, os catadores non só valoran as calidades do viño, senon tamén os defectos, xa que os viños son penalizados cando estes están presentes. | Descripción: | Artículo publicado en revista de divulgación. | Versión del editor: | http://doriasbaixas.com/public/ficheros/archivos_boletines/741.pdf | URI: | http://hdl.handle.net/10261/46881 |
Aparece en las colecciones: | (MBG) Artículos |
Ficheros en este ítem:
Fichero | Descripción | Tamaño | Formato | |
---|---|---|---|---|
Vilanova_Os_defectos_organolépticos.pdf | 336,02 kB | Adobe PDF | Visualizar/Abrir |
CORE Recommender
Page view(s)
303
checked on 28-mar-2024
Download(s)
81
checked on 28-mar-2024
Google ScholarTM
Check
NOTA: Los ítems de Digital.CSIC están protegidos por copyright, con todos los derechos reservados, a menos que se indique lo contrario.