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Título

Os defectos organolépticos máis comunes nos viños

AutorVilanova de la Torre, María del Mar CSIC ORCID ; Canosa Rodríguez, Pilar CSIC; Otero, Iria CSIC
Palabras claveAnálisis sensorial
Vino
Defectos organolépticos
Aroma
Fecha de publicaciónnov-2010
EditorConsello Regulador da Denominación de Orixe Rías Baixas
CitaciónBoletín de Viticultura del Consello Regulador de la Denominación de Origen Rías Baixas, 29: 12-13 (2010)
ResumenEntre os controis necesarios para garantir a calidade de un viño con Denominación de Orixe é de gran importancia a análise sensorial realizada por un panel de catadores profesionais. Durante o exercicio do análise sensorial, os catadores non só valoran as calidades do viño, senon tamén os defectos, xa que os viños son penalizados cando estes están presentes.
DescripciónArtículo publicado en revista de divulgación.
Versión del editorhttp://doriasbaixas.com/public/ficheros/archivos_boletines/741.pdf
URIhttp://hdl.handle.net/10261/46881
Aparece en las colecciones: (MBG) Artículos




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