Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/10261/46881
Título : Os defectos organolépticos máis comunes nos viños .
Autor : Vilanova de la Torre, María del Mar, Canosa Rodríguez, María del Pilar, Otero Mazoy, Iria
Palabras clave : Análisis sensorial
Vino
Defectos organolépticos
Aroma
Fecha de publicación : Nov-2010
Editor: Consello Regulador da Denominación de Orixe Rías Baixas
Citación : Boletín de Viticultura del Consello Regulador de la Denominación de Origen Rías Baixas, 29: 12-13 (2010)
Resumen: Entre os controis necesarios para garantir a calidade de un viño con Denominación de Orixe é de gran importancia a análise sensorial realizada por un panel de catadores profesionais. Durante o exercicio do análise sensorial, os catadores non só valoran as calidades do viño, senon tamén os defectos, xa que os viños son penalizados cando estes están presentes.
Descripción : Artículo publicado en revista de divulgación.
Versión del editor: http://doriasbaixas.com/public/ficheros/archivos_boletines/741.pdf
URI : http://hdl.handle.net/10261/46881
Citación : Boletín de Viticultura del Consello Regulador de la Denominación de Origen Rías Baixas, 29: 12-13 (2010)
Appears in Collections:(MBG) Artículos

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Vilanova - Os defectos organolépticos....pdf336,02 kBAdobe PDFView/Open
Show full item record
 
CSIC SFX LinksSFX Query

Items in Digital.CSIC are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.