DSpace

Digital.CSIC > Ciencias Agrarias > Misión Biológica de Galicia (MBG) > (MBG) Artículos >

Open Access item Os defectos organolépticos máis comunes nos viños .

Authors:Vilanova de la Torre, María del Mar
Canosa Rodríguez, María del Pilar
Otero Mazoy, Iria
Keywords:Análisis sensorial, Vino, Defectos organolépticos, Aroma
Issue Date:Nov-2010
Publisher:Consello Regulador da Denominación de Orixe Rías Baixas
Citation:Boletín de Viticultura del Consello Regulador de la Denominación de Origen Rías Baixas, 29: 12-13 (2010)
Abstract:Entre os controis necesarios para garantir a calidade de un viño con Denominación de Orixe é de gran importancia a análise sensorial realizada por un panel de catadores profesionais. Durante o exercicio do análise sensorial, os catadores non só valoran as calidades do viño, senon tamén os defectos, xa que os viños son penalizados cando estes están presentes.
Description:Artículo publicado en revista de divulgación.
Publisher version (URL):http://doriasbaixas.com/public/ficheros/archivos_boletines/741.pdf
URI:http://hdl.handle.net/10261/46881
Appears in Collections:(MBG) Artículos

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.