Por favor, use este identificador para citar o enlazar a este item:
http://hdl.handle.net/10261/46762
COMPARTIR / EXPORTAR:
SHARE BASE | |
Visualizar otros formatos: MARC | Dublin Core | RDF | ORE | MODS | METS | DIDL | DATACITE | |
Título: | A análise sensorial (2ª parte: A cor do viño) |
Autor: | Vilanova de la Torre, María del Mar CSIC ORCID | Palabras clave: | Análisis sensorial Vino Color |
Fecha de publicación: | abr-2006 | Editor: | Consello Regulador da Denominación de Orixe Rías Baixas | Citación: | Boletín de Viticultura del Consello Regulador de la Denominación de Origen Rías Baixas, 19: 6 (2006) | Resumen: | A cor dun viño é a primeira sensación que percibe un catador e apórtalle información sobre o tipo, a idade e a calidade dun viño. Esta, asociada a outras percepcións constitúe a análise sensorial. | Descripción: | Artículo publicado en revista de divulgación. | Versión del editor: | http://doriasbaixas.com/public/ficheros/archivos_boletines/224.pdf | URI: | http://hdl.handle.net/10261/46762 |
Aparece en las colecciones: | (MBG) Artículos |
Ficheros en este ítem:
Fichero | Descripción | Tamaño | Formato | |
---|---|---|---|---|
Vilanova - A analise sensorial 2.pdf | 90,47 kB | Adobe PDF | Visualizar/Abrir |
CORE Recommender
Page view(s)
256
checked on 19-abr-2024
Download(s)
77
checked on 19-abr-2024
Google ScholarTM
Check
NOTA: Los ítems de Digital.CSIC están protegidos por copyright, con todos los derechos reservados, a menos que se indique lo contrario.