Por favor, use este identificador para citar o enlazar a este item: http://hdl.handle.net/10261/46762
COMPARTIR / EXPORTAR:
logo share SHARE BASE
Visualizar otros formatos: MARC | Dublin Core | RDF | ORE | MODS | METS | DIDL | DATACITE

Invitar a revisión por pares abierta
Título

A análise sensorial (2ª parte: A cor do viño)

AutorVilanova de la Torre, María del Mar CSIC ORCID
Palabras claveAnálisis sensorial
Vino
Color
Fecha de publicaciónabr-2006
EditorConsello Regulador da Denominación de Orixe Rías Baixas
CitaciónBoletín de Viticultura del Consello Regulador de la Denominación de Origen Rías Baixas, 19: 6 (2006)
ResumenA cor dun viño é a primeira sensación que percibe un catador e apórtalle información sobre o tipo, a idade e a calidade dun viño. Esta, asociada a outras percepcións constitúe a análise sensorial.
DescripciónArtículo publicado en revista de divulgación.
Versión del editorhttp://doriasbaixas.com/public/ficheros/archivos_boletines/224.pdf
URIhttp://hdl.handle.net/10261/46762
Aparece en las colecciones: (MBG) Artículos




Ficheros en este ítem:
Fichero Descripción Tamaño Formato
Vilanova - A analise sensorial 2.pdf90,47 kBAdobe PDFVista previa
Visualizar/Abrir
Mostrar el registro completo

CORE Recommender

Page view(s)

256
checked on 19-abr-2024

Download(s)

77
checked on 19-abr-2024

Google ScholarTM

Check


NOTA: Los ítems de Digital.CSIC están protegidos por copyright, con todos los derechos reservados, a menos que se indique lo contrario.