Por favor, use este identificador para citar o enlazar a este item: http://hdl.handle.net/10261/46762
Título : A análise sensorial (2ª parte: A cor do viño)
Autor : Vilanova de la Torre, María del Mar
Palabras clave : Análisis sensorial
Vino
Color
Fecha de publicación : abr-2006
Editor: Consello Regulador da Denominación de Orixe Rías Baixas
Resumen: A cor dun viño é a primeira sensación que percibe un catador e apórtalle información sobre o tipo, a idade e a calidade dun viño. Esta, asociada a outras percepcións constitúe a análise sensorial.
Descripción : Artículo publicado en revista de divulgación.
Versión del editor: http://doriasbaixas.com/public/ficheros/archivos_boletines/224.pdf
URI : http://hdl.handle.net/10261/46762
Citación : Boletín de Viticultura del Consello Regulador de la Denominación de Origen Rías Baixas, 19: 6 (2006)
Aparece en las colecciones: (MBG) Artículos

Ficheros en este ítem:
Fichero Descripción Tamaño Formato  
Vilanova - A analise sensorial 2.pdf90,47 kBAdobe PDFVisualizar/Abrir
Mostrar el registro completo
 
Enlaces SFX CSICSFX Query

NOTA: Los ítems de Digital.CSIC están protegidos por copyright, con todos los derechos reservados, a menos que se indique lo contrario.