DSpace

Digital.CSIC > Ciencias Agrarias > Misión Biológica de Galicia (MBG) > (MBG) Artículos >

Open Access item A análise sensorial (2ª parte: A cor do viño)

Authors:Vilanova de la Torre, María del Mar
Keywords:Análisis sensorial, Vino, Color
Issue Date:Apr-2006
Publisher:Consello Regulador da Denominación de Orixe Rías Baixas
Citation:Boletín de Viticultura del Consello Regulador de la Denominación de Origen Rías Baixas, 19: 6 (2006)
Abstract:A cor dun viño é a primeira sensación que percibe un catador e apórtalle información sobre o tipo, a idade e a calidade dun viño. Esta, asociada a outras percepcións constitúe a análise sensorial.
Description:Artículo publicado en revista de divulgación.
Publisher version (URL):http://doriasbaixas.com/public/ficheros/archivos_boletines/224.pdf
URI:http://hdl.handle.net/10261/46762
Appears in Collections:(MBG) Artículos

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.