Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/10261/46762
Título : A análise sensorial (2ª parte: A cor do viño)
Autor : Vilanova de la Torre, María del Mar
Palabras clave : Análisis sensorial
Vino
Color
Fecha de publicación : Apr-2006
Editor: Consello Regulador da Denominación de Orixe Rías Baixas
Resumen: A cor dun viño é a primeira sensación que percibe un catador e apórtalle información sobre o tipo, a idade e a calidade dun viño. Esta, asociada a outras percepcións constitúe a análise sensorial.
Descripción : Artículo publicado en revista de divulgación.
Versión del editor: http://doriasbaixas.com/public/ficheros/archivos_boletines/224.pdf
URI : http://hdl.handle.net/10261/46762
Citación : Boletín de Viticultura del Consello Regulador de la Denominación de Origen Rías Baixas, 19: 6 (2006)
Appears in Collections:(MBG) Artículos

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Vilanova - A analise sensorial 2.pdf90,47 kBAdobe PDFView/Open
Show full item record
 
CSIC SFX LinksSFX Query

Items in Digital.CSIC are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.