Please use this identifier to cite or link to this item:
http://hdl.handle.net/10261/42586
Share/Export:
SHARE BASE | |
Visualizar otros formatos: MARC | Dublin Core | RDF | ORE | MODS | METS | DIDL | DATACITE | |
Title: | Características enológicas de cuatro variedades de vid (Vitis vinifera L.) de alto interés comercial para la zona vitícola del Principado de Asturias |
Authors: | Santiago Blanco, José Luis CSIC ORCID ; Boso Alonso, Susana CSIC ORCID; Pérez Sanz, Alberto; Martínez Rodríguez, María del Carmen CSIC ORCID; Vilanova de la Torre, María del Mar CSIC ORCID | Keywords: | Enología Variedades de Asturias Albarín blanco Verdejo negro Mencía Mencía Pata de Perdiz |
Issue Date: | 2003 | Publisher: | Sociedad Española de Ciencias Hortícolas | Citation: | Actas de horticultura 39: 485-486 (2003) | Description: | Comunicación presentada al X Congreso Nacional de Ciencias Hortícolas, celebrado en Pontevedra en mayo de 2003 | URI: | http://hdl.handle.net/10261/42586 | ISBN: | 84-688-1920-4 |
Appears in Collections: | (MBG) Comunicaciones congresos |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Santiago_Caracteristicas_enologicas...pdf | 120,02 kB | Adobe PDF | View/Open |
CORE Recommender
Page view(s)
274
checked on Mar 29, 2024
Download(s)
104
checked on Mar 29, 2024
Google ScholarTM
Check
Altmetric
WARNING: Items in Digital.CSIC are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.