English   español  

(IF) Patentes : [55]  

Browse
Subscribe to this collection to receive daily e-mail notification of new additions RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 20 of 55
 next >
RightsPreviewIssue DateTitleAuthor(s)Type
openAccessWO2011086217A1.pdf.jpg21-Jul-2011Food product based on fish and glucomannan, procedure for obtainmentBorderías, A. Javier ; Sólo de Zaldívar, M. Beatriz  ; Herranz, Beatriz  Solicitud de patente
openAccessPATENTE305814.pdf.jpg29-Mar-2010Puré de patata natural congelado y estabilizado mediante una mezcla de crioprotectores y su procedimiento de elaboraciónCanet, Wenceslao ; Álvarez, M. Dolores  ; Fernández, CristinaPatente
openAccessEvaluation of antioxidant.pdf.jpg2010Evaluation of antioxidant capacity and formation of processing contaminants during rye bread makingHorszwald, Anna; Morales, F. J.  ; Castillo, M. Dolores del  ; Zielinski, HenrykArtículo
openAccessES2212870A1.pdf.jpg1-Aug-2004Stabilisation and storage of connective tissue and skin of marine animals for the production of collagen and/or gelatin.Montero García, Pilar ; Gómez Guillén, M. C. Patente
openAccessES2176061A1.pdf.jpg16-Nov-2002Micro-organism of the Saccharomyces cerevisae species, CECT strain 1684, for use in raising foam in Cava wines and other sparkling wines.Martínez-Rodríguez, Adolfo J.  ; Carrascosa, Alfonso V. ; Barcenilla Moraleda, José María ; Polo Sánchez, CarmenPatente
openAccessES2168223A1.pdf.jpg1-Jun-2002Fibra dietética antioxidante y concentrado de antioxidantes naturales de piel y de pulpa de guayabas (Psidium guava y Psidium acutangulum) y sus procedimientos de obtención.Saura Calixto, Fulgencio D. ; Jiménez Escrig, AntonioPatente
openAccessES2152153A1.pdf.jpg16-Jan-2001Interphase device for the direct coupling of liquid chromatography and gas chromatography.Villén Altamirano, Jesús; Marina, María Luisa ; Herraiz Carasa, Marta ; Manzano, M. GraciaPatente
openAccessES2160490A1.pdf.jpg1-Nov-2001Extraction of aromas of coffee free of lipid fraction consists of fractionation of coffee oil, and solvent treatment after separation of the lipids.Santa-María, Guillermo ; Reglero, Guillermo  ; Tabera, Javier; Blanch, Gracia P.  ; Pastor, JuliánPatente
openAccessuva CO2 ITEA.pdf.jpg1980Tratamientos de uva de mesa en atmósferas modificadas de CO2Plaza, José L. de la ; Rodrigo, María EmiliaArtículo
openAccess2319475_B1.pdf.jpg16-Feb-2010Péptidos bioactivos identificados en hidrolizados enzimáticos de caseínas lácteas y procedimiento de obtenciónRecio, Isidra  ; Quirós del Bosque, Ana; Hernández-Ledesma, Blanca  ; Gómez-Ruiz, José Ángel ; Amigo Garrido, María Lourdes; López-Expósito, Iván ; Ramos González, María Mercedes; Aleixandre, Amaya; Miguel, Marta  Patente
openAccess2311403_B1.pdf.jpg12-Jan-2010Extractos fenólicos de piel de almendra conteniendo procianidinas, propelargonidinas y prodelfinidinas, y su procedimiento de obtenciónBartolomé, Begoña  ; Monagas Juan, María Josefina ; Garrido Lafuente, Ignacio; Lebrón-Aguilar, Rosa ; Gómez-Cordovés, Carmen ; Quintela Fernández, José Carlos; Fuente García, Esther de la ; Jara García-Navas, AlejandroPatente
openAccess2310480_B1.pdf.jpg10-Feb-2010Productos cárnicos y de la pesca enriquecidos en licopeno mediante la adición de piel de tomateCalvo, Marta ; Rodríguez Castillo, María José; Santa-María, Guillermo ; Selgas Cortecero, María Dolores; García Sanz, María LuisaPatente
openAccess2322827_B1.pdf.jpg23-Apr-2010Procedimiento para la detección e identificación simultánea y específica de bacterias lácticas y bifidobacterias en leches fermentadas y en cultivos iniciadores para leches fermentadasTabasco, Raquel; Paarup, Torsten; Janer Otero, Carolina; Peláez, Carmen  ; Requena, Teresa  Patente
openAccess2334740_A1.pdf.jpg15-Mar-2010Compuesto bactericida contra Campylobacter jejuniCarrascosa, Alfonso V. ; Martínez-Rodríguez, Adolfo J.  ; Gañan, M.Solicitud de patente
openAccess2340978_A1.pdf.jpg11-Jun-2010Método de extracción y detección de antígenos de Anisakis en alimentos destinados al consumo humano o animalTejada Yábar, Margarita ; Moneo, Ignacio; Rodríguez-Mahillo, Ana I.; González Muñoz, Miguel; Solas, M. TeresaSolicitud de patente
openAccessWO2010066936A1.pdf.jpg17-Jun-2010Method for removing anisakis antigens from, and detecting said antigens in, foodstuffs for human or animal consumptionTejada Yábar, Margarita ; Moneo, Ignacio; Rodríguez-Mahillo, Ana I.; González Muñoz, Miguel; Solas, M. TeresaSolicitud de patente
openAccessES2334743A1-1.pdf.jpg15-Mar-2010Proteína crioprotectora con actividad 1-3 B-glucanasa a bajas temperaturas, procedimiento para su obtención y sus aplicacionesEscribano, M. Isabel  ; Merodio, Carmen  ; Goñi Ramos, Óscar Solicitud de patente
openAccessES2334741A1-1.pdf.jpg15-Mar-2010Proteína crioprotectora con actividad quitinasa a bajas temperaturas, procedimiento para su obtención y sus aplicacionesEscribano, M. Isabel  ; Merodio, Carmen  ; Goñi Ramos, Óscar Solicitud de patente
openAccessES2331827A1-1.pdf.jpg15-Jan-2010Procedimiento de elaboración de leches fermentadas con elevado contenido en oligosacáridos prebióticos, leche fermentada así obtenidaMartínez Villaluenga, Cristina  ; Cardelle-Cobas, Alejandra ; Villamiel, Mar  ; Olano, Agustín  ; Corzo, Nieves  Solicitud de patente
openAccessWO2010040884A1.pdf.jpg15-Apr-2010Composition for food supplementFuente, Miguel Ángel de la  ; Juárez, Manuela  ; Gómez-Cortés, Pilar  ; García García, Alfonso; Rodríguez Lozano, Juan Carlos; Bach Ariza, AlejandroSolicitud de patente
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 20 of 55
 next >