Ítems en la colección (ordenados por Fecha de envío en orden Descendente): 21 a 40 de 82
Derechos | Preview | Fecha Public. | Título | Autor(es) | Tipo |
closedAccess | | 2008 | Non-specific Hydroxyl radical scavenging properties of Melanoidins from Beer | Morales, F. J. CSIC ORCID | capítulo de libro |
openAccess | | 2009 | Non-enzymatic browning: the case of the Maillard reaction | Rufián Henares, J. A. CSIC ORCID; Delgado Andrade, Cristina CSIC ORCID ; Morales, F. J. CSIC ORCID | capítulo de libro |
closedAccess | | 2004 | In vivo assay of Okara (a waste in the process of making tofu) | Préstamo, Guadalupe CSIC ; Rupérez Antón, Pilar CSIC ORCID ; Espinosa Martos, Irene; Redondo Cuenca, Araceli; Tenorio, M. D.; Rodríguez-Sevilla, D | capítulo de libro |
closedAccess | | 2010 | Improving Food Safety and Quality by High-Pressure Processing | Torres, J. Antonio; Sanz Martínez, Pedro D. CSIC ORCID; Otero, Laura CSIC ORCID; Pérez, M. Consuelo; Aranda, M. D. | capítulo de libro |
closedAccess | | 2009 | Hydroxymethylfurfural (HMF) and related compounds | Morales, F. J. CSIC ORCID | capítulo de libro |
closedAccess | | 1999 | Ethylene and polyamine synthesis in cherimoya fruit under high CO2 levels. | Muñoz, María T.; Escribano, M. Isabel CSIC ORCID ; Merodio, Carmen CSIC ORCID | capítulo de libro |
closedAccess | | 2009 | Colour and fluorescence measurement as unspecific markers for the Maillard reaction | Delgado Andrade, Cristina CSIC ORCID ; Rufián Henares, J. A. CSIC ORCID; Morales, F. J. CSIC ORCID ; Morales, F. J. CSIC ORCID | capítulo de libro |
closedAccess | | 1994 | Collagen in the muscles and skins of marine animals | Sikorski, Zdzislaw, E; Borderías, A. Javier CSIC ORCID | capítulo de libro |
closedAccess | | 2008 | Campos de investigación: Uso de probióticos. | Sanz, Yolanda; Marcos, Ascensión CSIC ORCID; Nova, Esther CSIC ORCID | capítulo de libro |
closedAccess | | 2008 | Beta-carboline alkaloids | Herraiz Tomico, Tomás CSIC ORCID | capítulo de libro |
closedAccess | | 1997 | 12. Cherimoya | Merodio, Carmen CSIC ORCID ; Plaza, José L. de la | capítulo de libro |
closedAccess | | 2008 | Food Engineering: Integrated Approaches | Montero García, Pilar CSIC ORCID ; Gómez Guillén, M. C. CSIC ORCID | capítulo de libro |
closedAccess | | 2011 | Vitrification of cryopreserved mint shoot tips as followed by cryo-sem and DSC | Schneider, A.S.; González-Benito, M. Elena; Molina García, Antonio D. CSIC ORCID | comunicación de congreso |
closedAccess | | 2008 | Enzymatic hydrolysis of food proteins at high pressure | Peñas, Elena CSIC ORCID ; Préstamo, Guadalupe CSIC ; Gómez, Rosario CSIC | capítulo de libro |
openAccess | | 15-oct-1998 | Accumulation of 1,3-B-glucanase and chitinase-like protein by high levels of CO2 in cherimoya fruit stored at chilling temperature | Merodio, Carmen CSIC ORCID ; Muñoz, M. T.; Escribano, M. Isabel CSIC ORCID | comunicación de congreso |
closedAccess | | 2002 | Antioxidant activity of sulphated polysaccharides from the spanish marine seaweed nori | Rupérez Antón, Pilar CSIC ORCID | capítulo de libro |
closedAccess | | 2008 | Anorexia nervosa and bulimia nervosa | Marcos, Ascensión CSIC ORCID | capítulo de libro |
closedAccess | | 2010 | Technological effect of addition of different dietary fibers to fish muscle products | Sánchez Alonso, Isabel CSIC ORCID ; Careche, Mercedes CSIC ORCID ; Borderías, A. Javier CSIC ORCID | capítulo de libro |
closedAccess | | 2010 | Instrumental Texture [Part III. Fish and Seafood Products] | Sánchez Alonso, Isabel CSIC ORCID ; Barroso, M.; Careche, Mercedes CSIC ORCID | capítulo de libro |
closedAccess | | 2010 | Instrumental texture | Sánchez Alonso, Isabel CSIC ORCID ; Barroso, M. A; Careche, Mercedes CSIC ORCID | capítulo de libro |
Ítems en la colección (ordenados por Fecha de envío en orden Descendente): 21 a 40 de 82