English   español  

(IQOG) Comunicaciones congresos : [0]  

Browse
Subscribe to this collection to receive daily e-mail notification of new additions RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 20 of 36
 next >
RightsIssue DateTitleAuthor(s)
closedAccess8-May-2014Firma isotópica de la biomasa de diferentes especies forestales sometida a quema controladaJiménez Morillo, N. T.; González-Pérez, José Antonio; Ruiz-Matute, Ana I.; Sanz, Jesús; Rosa Arranz, José M. de la; González-Vila, Francisco Javier; Almendros Martín, Gonzalo
openAccessSep-2014Lipid signature responsive of the biogeochemical functionality of hydric soils in Gallocanta Lake, SpainRuiz-Matute, A. I.; Castañeda del Álamo, Carmen; Almendros Martín, Gonzalo; Sanz, Jesús; Álvaro-Fuentes, Jorge
closedAccess2013Ionic liquids as an alternative to the separation of bioactive ketoses from aldoses in isomerization mixturesCarrero-Carralero, Cipriano; Ruiz-Aceituno, Laura; Sanz, Maria Luz; Moreno, F. Javier
closedAccess2012Resistance to mammalian digestion and prebiotic properties of novel galacto-oligosaccharides from lactuloseClemente, Alfonso; Marín-Manzano, M. Carmen; Rubio, Luis A.; Hernández-Hernández, O.; Sanz, Yolanda; Laparra, José Moisés; Sanz, Maria Luz; Montilla, Antonia; Olano, Agustín; Moreno, F. Javier
closedAccess2012Analysis of quality indicators in crunchy vegetable snacksSoria, Ana C.; Megías-Pérez, Roberto; Gamboa-Santos, Juliana; Villamiel, Mar; Montilla, Antonia
openAccess2012Evaluación de la calidad en frutas deshidratadas comerciales comunes y exóticasMegías-Pérez, Roberto; Gamboa-Santos, Juliana; Soria, Ana C.; Montilla, Antonia; Villamiel, Mar; Ministerio de Ciencia e Innovación (España); European Commission; Consejo Superior de Investigaciones Científicas (España); Ministerio de Economía y Competitividad (España)
closedAccess2012Desarrollo de metodologías analíticas avanzadas para el análisis de alimentosSoria, Ana C.; Sanz, Maria Luz
closedAccess2012Performance assessment by a response surface methodology of sliced carrots in a convective systemGamboa-Santos, Juliana; Soria, Ana C.; Fornari, Tiziana; Montilla, Antonia; Villamiel, Mar
closedAccess2012Chemical and physical changes during the storage of dehydrated vegetablesGamboa-Santos, Juliana; Soria, Ana C.; Corzo-Martínez, Marta; Villamiel, Mar; Montilla, Antonia
openAccess2012In vitro fermentation by human gut bacteria and interference in pathogen adhesion of prebiotic carbohydrates glycated with hydrolyzed caseinomacropeptideMoreno, F. Javier; Hernández-Hernández, O.; Laparra, José Moisés; Kolida, Sofía; Rastall, R.; Sanz, Yolanda; Sanz, Maria Luz
closedAccess2012Characterization of galactooligosaccharides by HILIC-MSn and GC-MSHernández-Hernández, O.; Lebrón Aguilar, Rosa; Moreno, F. Javier; Sanz, Maria Luz
closedAccess2010Characterization of novel galactooligosaccharides derived from lactuloseHernández-Hernández, O.; Moreno, F. Javier; Montilla, Antonia; Clemente, Alfonso; Olano, Agustín; Sanz, Maria Luz
closedAccess2010Separation and characterization of α2-3 and α2-6 isomeric sialylated 0-glycopeptides from proteolytically digested caseinomacropeptide using hydrophilic interaction liquid chromatography (HILIC) - tandem mass spectrometryHernández-Hernández, O.; Lebrón Aguilar, Rosa; Quintanilla-López, Jesús Eduardo; Sanz, Maria Luz; Moreno, F. Javier; Consejo Superior de Investigaciones Científicas (España)
closedAccess2010Quality indicators in carrots blanched by ultrasound techniquesGamboa-Santos, Juliana; Montilla, Antonia; Soria, Ana C.; Villamiel, Mar; Programa Iberoamericano de Ciencia y Tecnología para el Desarrollo; Ministerio de Ciencia e Innovación (España); Consejo Superior de Investigaciones Científicas (España)
closedAccess2010Comparison of reverse phase chromatography- and hydrophilic interaction chromatography-tandem mass spectrometry in the study and characterization of O-sialoglycopeptides from hydrolyzed caseinomacropeptideHernández-Hernández, O.; Lebrón Aguilar, Rosa; Quintanilla-López, Jesús Eduardo; Sanz, Maria Luz; Moreno, F. Javier; Consejo Superior de Investigaciones Científicas (España)
closedAccess2010Evalución de la fermentación in vitro de hidrolizados de caseinmacropéptido conjugados con carbohidratos prebióticos por la microflora intestinalHernández-Hernández, O.; Moreno, F. Javier; Montilla, Antonia; Olano, Agustín; Rastall, R.; Sanz, Maria Luz
closedAccess2010Study of the CE profile of α-1 acid glycoprotein (AGP) isoforms as biomarker of cardiovascular diseasesPuerta, Angel de la; Díez-Masa, José Carlos; Martín-Álvarez, Pedro J.; Barbas, Coral; Frutos, Mercedes de
closedAccess2010Towards automation, miniaturization and shortening of the sample preparation and capillary electrophoresis analysis of α-1 acid glycoprotein isoforms profile. study of its role as biomarker of cardiovascular diseasesPuerta, Angel; Ongay, Sara; Martín-Álvarez, Pedro J.; Morales-Cid, Gabriel; Diez-Masa, Jose Carlos; Barbas, Coral; Frutos, Mercedes de; Comunidad de Madrid; Ministerio de Ciencia e Innovación (España); Consejo Superior de Investigaciones Científicas (España)
openAccess12-Feb-2014La hipérbola como parábola del papel de la simetría en el entendimiento y la mejora de materiales altamente energéticosNoheda Marín, Pedro
openAccess9-May-2014Hidroacilación de Alenos versus Transposición de ClaisenAlcaide, Benito; Almendros, Pedro; Martínez del Campo, Teresa; Naranjo, Teresa
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 20 of 36
 next >