Search


Start a new search
Current filters:
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 1-44 of 44 (Search time: 0.642 seconds).
  • previous
  • 1
  • next
Item hits:
RightsPreviewIssue DateTitleAuthor(s)Type
1openAccessOlivares-Food Chem 2012.pdf.jpgDec-2012Rapid detection of lipid oxidation in beef muscle packed under modified atmosphere by measuring volatile organic compounds using SIFT-MSOlivares Sevilla, Alicia ; Dryahina, Kseniya; Španěl, Patrik; Flores Llovera, Mónica  artículo
2openAccessFood Control-2015-Corral.pdf.jpg2015Improvement the aroma of reduced fat and salt fermented sausages by Debaromyces hansenii inoculationCorral, Sara ; Salvador, Ana ; Belloch, Carmela ; Flores Llovera, Mónica  artículo
3openAccessIJFM2018-Perea.pdf.jpg8-Jun-2018Nitrate reduction in the fermentation process of salt reduced dry sausages: Impact on microbial and physicochemical parameters and aroma profilePerea Sanz, Laura; Montero, Rebeca; Belloch, Carmela ; Flores Llovera, Mónica  artículo
4openAccessMeat Sci 2019 145 389-398.pdf.jpg17-Jul-2018Effect of natural antioxidants from grape seed and chestnut in combination with hydroxytyrosol, as sodium nitrite substitutes in Cinta Senese dry-fermented sausagesAquilani, Chiara; Sirtori, Francesco; Flores Llovera, Mónica  ; Bozzi, Ricardo; Lebret, Benedicte; Pugliese, Carolinaartículo
5openAccessFFJ-2017-Corral.pdf.jpg8-Aug-2017Occurrence of 1-(methylthio)propane producing off-flavour in fresh beef meatCorral, Sara ; Flores Llovera, Mónica  artículo
6openAccessGianelli-Food Sci Technol Int-2011.pdf.jpgFeb-2011Key Aroma Components of a Dry-Cured Sausage with High Fat Content (Sobrassada)Gianelli Barra, María Pía; Olivares Sevilla, Alicia ; Flores Llovera, Mónica  artículo
7openAccess593.pdf.jpg30-Jul-2009Relevance of nitrate and nitrite in dry-cured ham and their effects on aroma developmentAristoy, María Concepción ; Flores Llovera, Mónica  ; Toldrá Vilardell, Fidel artículo
8openAccessARTICULOS486989.pdf.jpg2013Healthy trends affect the quality of traditional meat products in mediterranean areaFlores Llovera, Mónica  ; Olivares Sevilla, Alicia ; Corral, Sara artículo
9openAccessFood Chem 2016-9-16.pdf.jpg9-Sep-2016The ability of peptide extracts obtained at different dry cured ham ripening stages to bind aroma compoundsMartínez Arellano, Isadora; Flores Llovera, Mónica  ; Toldrá Vilardell, Fidel artículo
10openAccessFSHW2019-Flores.pdf.jpg29-Jul-2019Risk assessment of chemical substances of safety concern generated in processed meatsFlores Llovera, Mónica  ; Mora, Leticia ; Reig, Milagro; Toldrá Vilardell, Fidel artículo
11closedAccess2017 Eurocarne 259 pp 112-118 Flores et al.pdf.jpg2017Mejora del aroma de embutidos curados madurados reformulados y fabricados con grasa de machos enteros mediante el empleo de levadurasFlores Llovera, Mónica  ; Corral, Sara ; Salvador, Ana ; Belloch,Carmelaartículo
12closedAccess2001 AICE N75 PP11-13b.pdf.jpg2001Efecto del enfriamiento de la canal en la calidad de la carne de cerdoFlores Llovera, Mónica  artículo
13openAccessFSTI-2015-Olivares.pdf.jpgMar-2015Characterization of volatile compounds responsible for the aroma in naturally fermented sausages by gas chromatography-olfactometryOlivares Sevilla, Alicia ; Navarro Fabra, José Luis ; Flores Llovera, Mónica  artículo
14openAccessCurr Anal Chem-2013-622.pdf.jpg2013Real Time Detection of Aroma Compounds in Meat and Meat Products by SIFT-MS and Comparison to Conventional Techniques (SPME-GC-MS)Flores Llovera, Mónica  ; Olivares Sevilla, Alicia ; Dryahina, Kseniya; Španěl, Patrikartículo
15embargoedAccessMeatSci2020-Perea.pdf.jpg27-Feb-2020Counteracting the effect of reducing nitrate/nitrite levels on dry fermented sausage aroma by Debaryomyces hansenii inoculationPerea, Laura ; López-Díez, José Javier; Belloch, Carmela ; Flores Llovera, Mónica  artículo
16openAccessArticulo Lev 2016 Aroma JAFC rev2.pdf.jpg27-Apr-2017Screening of Debaryomyces hansenii Strains for Flavor Production under a Reduced Concentration of Nitrifying Preservatives Used in Meat ProductsFlores Llovera, Mónica  ; Moncunill, Daniel; Montero, Rebeca; López Díez, José Javier ; Belloch, Carmela artículo
17closedAccess2009 AICE N100 PP34-37.pdf.jpg2009La congelación de la materia prima en la fabricación del jamón curadoFlores Llovera, Mónica  artículo
18closedAccess2013 Eurocarne 2013 n218 pp59-63.pdf.jpg2013Importancia de la reducción de sal en embutidos crudo curados de larga maduración en la aceptación por consumidoresFlores Llovera, Mónica  ; Corral, Sara artículo
19closedAccess2002 AICE N77 PP5-8b.pdf.jpg2002Instrumentos para la medida de la calidad de la carne de cerdoFlores Llovera, Mónica  artículo
20openAccessCorral-Meat Sci 2013.pdf.jpgMar-2013Salt reduction in slow fermented sausages affects the generation of aroma active compoundsCorral, Sara ; Salvador, Ana ; Flores Llovera, Mónica  artículo
21openAccessFlores M - IJFM 2015 V212 16-24 CSIC deposito.pdf.jpg2015Yeast strains as potential aroma enhancers in dry fermented sausagesFlores Llovera, Mónica  ; Corral, Sara ; Cano García, Liliana ; Salvador, Ana ; Belloch, Carmela artículo
22openAccessMeat Sci-2014-Cano.pdf.jpg2014Impact of Debaryomyces hansenii strains inoculation on the quality of slow dry-cured fermented sausagesCano García, Liliana ; Belloch, Carmela ; Flores Llovera, Mónica  artículo
23openAccessFood Analytical Methods 2014-1903 postprint.pdf.jpgOct-2014Optimization of Muscle Enzyme Colorimetric Tests for Rapid Detection of Exudative Pork MeatsFlores Llovera, Mónica  ; Toldrá Vilardell, Fidel artículo
24openAccessanimals-09-00055.pdf.jpg12-Feb-2019Aromatic Profile, Physicochemical and Sensory Traits of Dry-Fermented Sausages Produced without Nitrites Using Pork from Krškopolje Pig Reared in Organic and Conventional HusbandryŠkrlep, Martin; Čandek-Potokar, M.; Batorek Lukač, N.; Tomažin, Urška; Flores Llovera, Mónica  artículo
25openAccess2016 Meat Sci 116 140-150.pdf.jpg2-Feb-2016Effect of the use of entire male fat in the production of reduced salt fermented sausagesCorral, Sara ; Salvador, Ana ; Flores Llovera, Mónica  artículo
26closedAccess2011 Eurocarne2011n199pp50-54.pdf.jpg2011Características de los embutidos tradicionales (salchichón de Requena) y las razones de su gran aceptación por los consumidoresOlivares, Alicia; Flores Llovera, Mónica  artículo
27closedAccess2000 AICE N71 PP 12-16b.pdf.jpg2000Últimos avances en las técnicas de predicción de la calidad de la carne de cerdoFlores Llovera, Mónica  artículo
28closedAccess2006 AICE N90 PP38-40b.pdf.jpg2006Importancia de la nitrificación en el aroma de los embutidosFlores Llovera, Mónica  artículo
29openAccessFood Chemistry-2016-Corral.pdf.jpg2016Determination of sulfur and nitrogen compounds during the processing of dry fermented sausages and their relation to amino acid generationCorral, Sara ; Leitner, E.; Siegmund, B.; Flores Llovera, Mónica  artículo
30openAccessOlivares-Meat Sci 2010.pdf.jpg28-Apr-2010Sensory acceptability of slow fermented sausages based on fat content and ripening timeOlivares Sevilla, Alicia ; Navarro Fabra, José Luis ; Salvador, Ana ; Flores Llovera, Mónica  artículo
31openAccessFlores_EFRT.pdf.jpg2008Release of aroma compounds from dry-fermented sausages as affected by antioxidant and saliva additionFlores Llovera, Mónica  ; Olivares Sevilla, Alicia artículo
32openAccessCorral et al 2018 J Sci Food Agric V98 2121-2130.pdf.jpg23-Sep-2017Lipolysis and aroma generation as mechanisms involved in masking boar taint in sodium reduced fermented sausages inoculated with Debaryomyces hansenii yeastCorral, Sara ; Belloch, Carmela ; López-Díez, José Javier; Flores Llovera, Mónica  artículo
33openAccess2014Generation of aroma compounds in a fermented sausage meat model system by Debaryomyces hansenii strainsCano García, Liliana ; Rivera Jiménez, S.; Belloch, Carmela ; Flores Llovera, Mónica  artículo
34closedAccess2009 Eurocarne_n174pp60-66.pdf.jpg2009Influencia de la congelación de la materia prima en la calidad del jamón ibéricoFlores Llovera, Mónica  ; Aristoy, M. Concepción; Toldrá Vilardell, Fidel ; Barat, J.M.; Grau, R.; Antequera, T.; Ruiz, J.artículo
35closedAccess2007 AICE SEP PP38-41b.pdf.jpg2007Importancia de la nitrificación con nitratos en los embutidos de larga maduraciónFlores Llovera, Mónica  artículo
36openAccessOlivares-Meat Sci 2011.pdf.jpgMar-2011Effect of fat content on aroma generation during processing of dry fermented sausagesOlivares Sevilla, Alicia ; Navarro Fabra, José Luis ; Flores Llovera, Mónica  artículo
37openAccessFood Res Int-2013-Cano.pdf.jpg2013Molecular characterization and aromatic potential of Debaryomyces hansenii strains isolated from naturally fermented sausagesCano García, Liliana ; Flores Llovera, Mónica  ; Belloch, Carmela artículo
38openAccessFood control-2014-Corral.pdf.jpg2014Effect of fat and salt reduction on the sensory quality of slow fermented sausages inoculated with Debaryomyces hansenii yeastCorral, Sara ; Salvador, Ana ; Belloch, Carmela ; Flores Llovera, Mónica  artículo
39openAccessPadilla-IDJ2014.pdf.jpg20-Nov-2013Potential impact of dairy yeasts on the typical flavour of traditional ewes' and goats' cheesesPadilla, Beatriz ; Belloch, Carmela ; López Díez, José Javier ; Flores Llovera, Mónica  ; Manzanares, Paloma artículo
40openAccessMeat Sci 2019-Perea.pdf.jpg1-Sep-2018Microbial changes and aroma profile of nitrate reduced dry sausages during vacuum storagePerea Sanz, Laura; Montero, Rebeca; Belloch, Carmela ; Flores Llovera, Mónica  artículo
41openAccessCorral-Meat Sci 2017.pdf.jpg24-Aug-2016Yeast inoculation as a strategy to improve the physico-chemical and sensory properties of reduced salt fermented sausages produced with entire male fatCorral, Sara ; Belloch, Carmela ; López Díez, José Javier ; Salvador, Ana ; Flores Llovera, Mónica  artículo
42openAccessJAFC2019-Perea.pdf.jpg25-Jul-2019Debaryomyces hansenii Metabolism of Sulfur Amino Acids As Precursors of Volatile Sulfur Compounds of Interest in Meat ProductsPerea Sanz, Laura; Peris, David; Belloch, Carmela ; Flores Llovera, Mónica  artículo
43embargoedAccessMeat Sci 2021-Flores.pdf.jpg3-Aug-2020Chemistry, safety, and regulatory considerations in the use of nitrite and nitrate from natural origin in meat productsFlores Llovera, Mónica  ; Toldrá Vilardell, Fidel artículo de revisión
44embargoedAccessJSFA2020-Lara.pdf.jpg31-May-2020Contribution of autochthonous yeasts with probiotic potential to the aroma profile of fermented Guajillo pepper sauceLara Hidalgo, Carlos; Belloch, Carmela ; Dorantes Álvarez, Lidia; Flores Llovera, Mónica  artículo
Results 1-44 of 44 (Search time: 0.642 seconds).
  • previous
  • 1
  • next