Ítems en la colección (ordenados por Fecha de envío en orden Descendente): 21 a 40 de 746
Derechos | Preview | Fecha Public. | Título | Autor(es) | Tipo |
closedAccess | | 2001 | Changes in flavour and volatile components during storage of whole and skimmed UHT milk | Valero, Esther; Villamiel, Mar CSIC ORCID ; Miralles, Beatriz CSIC ORCID ; Sanz Perucha, Jesús CSIC; Martínez-Castro, Isabel CSIC | artículo |
closedAccess | | 1998 | The use of diets with different protein sources in lactating goats: Composition of milk and its suitability for cheese production | Sanz-Sampelayo, María Remedios CSIC ; Amigo, Lourdes CSIC ORCID ; Ares, J. L.; Sanz, Bernabé; Boza, Julio | artículo |
openAccess | | 1998 | Forage of different physical forms in the diets of lactating Granadina goats: Nutrient digestibility and milk production and composition | Sanz-Sampelayo, María Remedios CSIC ; Lara Escribano, Luis CSIC ORCID; Boza, Julio; Amigo, Lourdes CSIC ORCID | artículo |
closedAccess | | 2002 | Effects of concentrates with different contents of protected fat rich in PUFAs on the performance lactating Granadina goats. Part II. Milk production and composition | Sanz-Sampelayo, María Remedios CSIC ; Pérez Martínez, Luís; Martín Alonso, J. J. CSIC; Amigo, Lourdes CSIC ORCID ; Boza, Julio | artículo |
closedAccess | | 2005 | Alfa-galactosides from lupin: A new probiotic for application in dairy products. Applications in human health | Martínez-Villaluenga, Cristina CSIC ORCID ; Frías, Juana CSIC ORCID ; Vidal-Valverde, Concepción CSIC ; Gómez, Rosario CSIC | trabajo de divulgación |
closedAccess | | 2010 | Semolina supplementation with processed lupin and pigeon pea flours improve protein quality of pasta | Martínez-Villaluenga, Cristina CSIC ORCID ; Torres, Alexia; Frías, Juana CSIC ORCID ; Vidal-Valverde, Concepción CSIC | artículo |
closedAccess | | 1988 | Pellet growth and citric acid yield of Aspergillus niger 110 | Gómez, Rosario CSIC ; Schnabel, I.; Garrido, J. | artículo |
closedAccess | | 1995 | Effect of solvent extraction on the nitrogen compounds in alfalfa protein concentrates | Hernández, M. Teresa CSIC ; Centeno, Carmen CSIC ; Martínez, Carmen; Hernández, Amelia | artículo |
closedAccess | | 2009 | Profile of plasma and urine metabolites after the intake of almond [Prunus dulcis (Mill.) D.A. Webb] polyphenols in humans | Urpí-Sarda, Mireia; Garrido, Ignacio CSIC; Monagas Juan, María Josefina CSIC; Gómez-Cordovés, Carmen CSIC ; Medina-Remón, Alexander; Andrés-Lacueva, Cristina; Bartolomé, Begoña CSIC ORCID | artículo |
closedAccess | | 2008 | Polyphenols and antioxidant properties of almond skins: Influence of industrial processing | Garrido, Ignacio CSIC; Monagas Juan, María Josefina CSIC; Gómez-Cordovés, Carmen CSIC ; Bartolomé, Begoña CSIC ORCID | artículo |
openAccess | | 2008 | Capacidad antioxidante y composición fenólica de la piel de la almendra | Garrido, Ignacio CSIC; Monagas Juan, María Josefina CSIC; Bartolomé, Begoña CSIC ORCID ; Gómez-Cordovés, Carmen CSIC | comunicación de congreso |
closedAccess | | 2008 | Ultrafiltration as alternative purification procedure for the characterization of low and high molecular-mass phenolics from almond skins | Prodanov, M. CSIC ORCID ; Garrido, Ignacio CSIC; Vacas, Visitación; Lebrón-Aguilar, Rosa CSIC ORCID ; Dueñas, Montserrat CSIC ORCID; Gómez-Cordovés, Carmen CSIC ; Bartolomé, Begoña CSIC ORCID | artículo |
openAccess | | 2008 | La microoxigenación en la evolución de los polifenoles, el color y las características sensoriales de un vino tinto cv Tempranillo durante su elaboración | Pino, Cristina; Bartolomé, Begoña CSIC ORCID ; Superviola, Julián; Gómez-Cordovés, Carmen CSIC | artículo |
openAccess | | 2007 | Metabolismo de compuestos fenólicos por bacterias lácticas del vino | Rodríguez, Héctor CSIC ORCID; Landete, José María CSIC ORCID; Rivas, Blanca de las CSIC ORCID; Curiel, José Antonio CSIC ORCID ; López de Felipe, Félix CSIC ORCID; Gómez-Cordovés, Carmen CSIC ; Muñoz, Rosario CSIC ORCID | artículo |
closedAccess | | 2007 | Almond (Prunus dulcis (Mill.) D.A. Webb) skins as a potential source of bioactive polyphenols | Monagas Juan, María Josefina CSIC; Garrido, Ignacio CSIC; Lebrón-Aguilar, Rosa CSIC ORCID ; Bartolomé, Begoña CSIC ORCID ; Gómez-Cordovés, Carmen CSIC | artículo |
closedAccess | | 2007 | Ingredientes dietéticos procedentes de la uva: Evaluación química y funcional | Monagas Juan, María Josefina CSIC; Bartolomé, Begoña CSIC ORCID ; Gómez-Cordovés, Carmen CSIC | artículo |
closedAccess | | 2007 | Hydrophilic and lipophilic antioxidant capacities of commercial dietary antioxidant supplements | Garrido, Ignacio CSIC; Bartolomé, Begoña CSIC ORCID ; Gómez-Cordovés, Carmen CSIC | artículo |
closedAccess | | 2006 | Time course of the colour of young red wines from Vitis vinifera L. during ageing in bottle | Monagas Juan, María Josefina CSIC; Martín-Álvarez, Pedro J. CSIC ORCID; Gómez-Cordovés, Carmen CSIC ; Bartolomé, Begoña CSIC ORCID | artículo |
closedAccess | | 2006 | Commercial dietary ingredients from Vitis vinifera L. leaves and grape skins: Antioxidant and chemical characterization | Monagas Juan, María Josefina CSIC; Hernández-Ledesma, Blanca CSIC ORCID ; Gómez-Cordovés, Carmen CSIC ; Bartolomé, Begoña CSIC ORCID | artículo |
openAccess | | 2006 | Phenolic content of blends of tempranillo with graciano or Cabernet Sauvignon wines produced in Spain | Monagas Juan, María Josefina CSIC; Núñez Morales, Verónica; Bartolomé, Begoña CSIC ORCID ; Gómez-Cordovés, Carmen CSIC | artículo |
Ítems en la colección (ordenados por Fecha de envío en orden Descendente): 21 a 40 de 746