English   español  

(CIAL) Libros y partes de libros : [0]  

Browse
Subscribe to this collection to receive daily e-mail notification of new additions RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 20 of 48
 next >
RightsIssue DateTitleAuthor(s)
openAccess2013Potencial probiótico de las bacterias lácticas del vinoGarcía-Ruiz, Almudena; González de Llano, Dolores; García-Cayuela, Tomás; Requena, Teresa; Bartolomé, Begoña; Moreno-Arribas, M. Victoria; Ministerio de Ciencia e Innovación (España); Comunidad de Madrid; Danone Institute; European Commission
openAccess2013Obtención y caracterización de péptidos antioxidantes a partir de preparados comerciales de levaduras secas inactivasGonzález-Rompinelli, E.; Hernández-Ledesma, Blanca; Rodríguez-Bencomo, Juan José; Martín-Álvarez, Pedro J.; Pozo-Bayón, Mª Ángeles; Moreno-Arribas, M. Victoria
openAccess2013Modelos de simulación gastrointestinal aplicados al estudio de los componentes bioactivos del vinoCueva, Carolina; Muñoz-González, Irene; Barroso, Elvira; Jiménez-Girón, Ana; Sánchez-Patán, Fernando; Martín-Álvarez, Pedro J.; Requena, Teresa; Bartolomé, Begoña; Moreno-Arribas, M. Victoria; Ministerio de Ciencia e Innovación (España), et al
openAccess2013Evaluación del aroma liberado durante el consumo de vino empleando un sistema de atrapamiento de aroma retronasalMuñoz-González, Carolina; Martín-Álvarez, Pedro J.; Moreno-Arribas, M. Victoria; Pozo-Bayón, Mª Ángeles; Consejo Superior de Investigaciones Científicas (España)
openAccess2013El consumo moderado y continuado de vino tinto promueve el metabolismo fenólico intestinalMuñoz-González, Irene; Jiménez-Girón, Ana; Martín-Álvarez, Pedro J.; Bartolomé, Begoña; Moreno-Arribas, M. Victoria; Consejo Superior de Investigaciones Científicas (España); Ministerio de Economía y Competitividad (España)
openAccess2012Modulación de la microbiota humana por polifenoles del vino. Estudios in vitroCueva, Carolina; Sánchez-Patán, Fernando; Muñoz-González, Irene; Monagas, María; Walton, Gemma E.; Gibson, Glenn; Martín-Álvarez, Pedro J.; Moreno-Arribas, M. Victoria; Bartolomé, Begoña
openAccess2013Digestibilidad y alergenicidad de la proteína termoestable s-ova formada durante el almacenamiento de los huevosJiménez Saiz, Rodrigo; Pineda-Vadillo, Carlos; López-Fandiño, Rosina; Molina, Elena; Programa Iberoamericano de Ciencia y Tecnología para el Desarrollo
openAccess20131997-2012: Fifteen years of research on peptide LunasinHernández-Ledesma, Blanca; Lumen, Ben O. de; Hsieh, Chia-Chien
openAccess2011Identification of chemopreventive peptide lunasin in some Lupinus speciesRamos Herrera, Óscar Javier; Sepúlveda Jiménez, Gabriela; López Laredo, Alma Rosa; Hernández-Ledesma, Blanca; Hsieh, Chia-Chien; Lumen, Ben O. de; Bermúdez Torres, Kalina; Instituto Politécnico Nacional (México); Consejo Nacional de Ciencia y Tecnología (México); European Commission, et al
closedAccess2001Normalización y mejora de queso semiduro, tradicional y con reducido contenido en grasa, de leche de cabraJuárez, Manuela; Fontecha, F. Javier; Alonso López, Leocadio; Castillo Lozano, Inmaculada; Blasco, L.
openAccess2013Antioxidants generated in foods as a result of processingCastillo, M. Dolores del; Ibáñez, Elena; Herrero, Miguel; Comunidad de Madrid; Ministerio de Educación y Ciencia (España); Ministerio de Ciencia e Innovación (España); European Commission; Consejo Superior de Investigaciones Científicas (España)
closedAccess2012Pressurized hot water extraction and processingTurner, Charlotta; Ibáñez, Elena
closedAccess2013Foodomics: Principles and applicationsCifuentes, Alejandro
closedAccess2013Compositional analysis of foodsIbáñez, Elena; Cifuentes, Alejandro
openAccess2012Foodomics: A new omics for a new food eraGarcía-Cañas, Virginia; Simó, Carolina; Herrero, Miguel; Ibáñez, Elena; Cifuentes, Alejandro; Ministerio de Educación y Ciencia (España)
openAccess2012Extraction techniques for the determination of phenolic compounds in foodHerrero, Miguel; Plaza, Merichel; Cifuentes, Alejandro; Ibáñez, Elena; Ministerio de Educación y Ciencia (España); Ministerio de Ciencia e Innovación (España); Comunidad de Madrid; European Commission; Consejo Superior de Investigaciones Científicas (España)
closedAccess2012Extraction techniques for the determination of carotenoids and vitamins in foodHerrero, Miguel; Cifuentes, Alejandro; Ibáñez, Elena; Ministerio de Educación y Ciencia (España); Comunidad de Madrid; Ministerio de Ciencia e Innovación (España); European Commission; Consejo Superior de Investigaciones Científicas (España)
closedAccess2012Advanced analysis of carbohydrates in foodsHerrero, Miguel; Cifuentes, Alejandro; Ibáñez, Elena; Castillo, M. Dolores del
openAccess2012A particular case of novel food: Genetically modified organismsGarcía-Cañas, Virginia; Cifuentes, Alejandro
openAccess2013Green foodomicsMendiola, J. A.; Castro-Puyana, M.; Herrero, Miguel; Ibáñez, Elena; Ministerio de Ciencia e Innovación (España)
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 20 of 48
 next >