English   español  
Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/10261/28210
Share/Impact:
Statistics
logo share SHARE   Add this article to your Mendeley library MendeleyBASE
Visualizar otros formatos: MARC | Dublin Core | RDF | ORE | MODS | METS | DIDL
Exportar a otros formatos:

Title

Edible olive pomace oil concentrated in triterpenic acids, procedure of physical refining utilised for obtainment thereof and recovery of functional components present in the crude oil

Other TitlesAceite de orujo de oliva comestible concentrado en ácidos triterpénicos, procedimiento de refinación física utilizado para su obtención y recuperación de los componentes funcionales presentes en el aceite crudo
AuthorsRuiz Méndez, Mª Victoria ; Dobarganes, M. Carmen ; Sánchez Moral, Pedro
Issue Date15-Feb-2010
CitationES2332977 A1
AbstractProcedure of refining crude olive pomace oil obtained through centrifuging or decantation of the pomace, comprising the stage of filtration of the starting crude olive pomace oil carried out through filters having a pore size comprised in the interval from 0.1 to 20 microns and at a temperature below 70 C, preferentially between 35 and 45 C.
Procedimiento del aceite obtenido bruto de la pulpa de la aceituna del refino con la centrifugación o decantación de la pulpa, comprendiendo la etapa de la filtración del aceite bruto de la pulpa de la aceituna del partida realizada a través de los filtros que tienen tamaños de poro comprendidos en el intervalo a partir de la 0.1 a 20 micras y en una temperatura debajo de 70 C, preferencial entre 35 y 45 C.
URIhttp://hdl.handle.net/10261/28210
Appears in Collections:(IG) Patentes
Files in This Item:
File Description SizeFormat 
ES2332977A1.pdf961,15 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show full item record
Review this work
 


WARNING: Items in Digital.CSIC are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.