English   español  
Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/10261/25289
Share/Impact:
Statistics
logo share SHARE   Add this article to your Mendeley library MendeleyBASE
Visualizar otros formatos: MARC | Dublin Core | RDF | ORE | MODS | METS | DIDL
Exportar a otros formatos:
Title

El sabor de lo dulce en la gastronomía andalusí

AuthorsGarcía Sánchez, Expiración
Keywordsal-andalus
Alimentación
Cocina Arabe
Azúcar
Miel
Dietética
Bromatología
Issue Date2002
PublisherUniversidad Politécnica de Valencia
CitationLa herencia árabe en la agricultura y el bienestar de Occidente, Fernando Nuez (ed.), Valencia, pp. 165-204
URIhttp://hdl.handle.net/10261/25289
ISBN84-9705-244-7
Appears in Collections:(EEA) Libros y partes de libros
Files in This Item:
File Description SizeFormat 
El sabor de lo dulce_EGarcia.pdf3,2 MBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show full item record
Review this work
 


WARNING: Items in Digital.CSIC are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.