English   español  
Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/10261/2418
Share/Impact:
Statistics
logo share SHARE   Add this article to your Mendeley library MendeleyBASE
Visualizar otros formatos: MARC | Dublin Core | RDF | ORE | MODS | METS | DIDL
Exportar a otros formatos:
Title

Analysis of the scientific production of olive products. I.- Table olives

Other TitlesAnálisis de la producción científica acerca de los productos del olivo. I.- Aceitunas de mesa
AuthorsViesca, Rosa de la; Fernández, Elena ; Salvador Bruna, Javier
KeywordsTable olives
Bibliometric analysis
Scientific production
Aceitunas de mesa
Análisis bibliométrico
Producción científica
Issue Date30-Sep-2007
PublisherConsejo Superior de Investigaciones Científicas (España)
CitationGrasas y aceites, 58 (3): 307-310 (2007)
AbstractThis article contains an overview of the scientific production in the area of table olives during the period 2000-2005. Author’s productivity, most relevant topics, sources of information and groups of authors are analysed using basic bibliometric indicators. Also, contributions and collaborations among groups of authors are studied. Finally, this work includes impact indicators from the most important journals on this topic.
Este artículo presenta un panorama de la producción científica en el área de las aceitunas de mesa durante el periodo 2000-2005. Utilizando indicadores bibliométricos básicos, se ha estudiado la productividad de los autores, los temas más comúnmente tratados, las fuentes de información y los grupos de autores. Además, se analizan las colaboraciones realizadas entre diferentes grupos de investigación. Por último, se incluyen los indicadores de impacto de las revistas más prestigiosas en el sector.
URIhttp://hdl.handle.net/10261/2418
ISSN1988-4214
Appears in Collections:(CCHS-IEDCYT) Artículos
Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Olive.pdf62,41 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show full item record
 


WARNING: Items in Digital.CSIC are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.