English   español  
Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/10261/22540
Share/Impact:
Statistics
logo share SHARE   Add this article to your Mendeley library MendeleyBASE
Visualizar otros formatos: MARC | Dublin Core | RDF | ORE | MODS | METS | DIDL
Exportar a otros formatos:

Title

Estrategias de control químico, físico y biológico para la reducción de la incidencia de Sclerotium cepivorum en el ajo morado de las pedroñeras

AuthorsRecio, Delfina; Molinero-Ruiz, Leire ; Corpas-Hervias, Consolación; Melero-Vara, José M. ; Basallote-Ureba, M. José; Prados-Ligero, Ana M.
Issue DateOct-2002
PublisherSociedad Española de Fitopatología
CitationPrograma y Resúmenes del XI Congreso de la Sociedad Española de Fitopatología. p. 57. Almería, España. 2002
DescriptionResúmenes del XI Congreso de la Sociedad Española de Fitopatología.
URIhttp://hdl.handle.net/10261/22540
Appears in Collections:(IAS) Artículos
Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Resumenes_Almeria p.57.pdf55,81 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show full item record
Review this work
 


WARNING: Items in Digital.CSIC are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.